• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • George Cățean, MADR: ”Regretele mele sincere celor care s-ar putea simți cumva lezați”

    agrointeligenta.ro -

    Aș fi foarte bucuros dacă ar prezenta regretele mele sincere celor care s-ar putea simți cumva lezați. Este mesajul pe care secretarul de stat din Ministerul Agriculturii, George Cățean, îl transmite, prin intermediul Facebook, publicației noastre, cerându-ne, de asemenea, să îi publicăm și adresa de e-mail prin care vrea să fie în contact cu fermierii – cabinet.catean@madr.ro. Postarea oficialului MADR vine la o zi după ce a fost filmat de Antena 3 când îi mințea în față pe fermierii ce protestau în fața MADR, spunându-le că este prima lui zi în minister, deși a fost numit în funcție săptămâna trecută, pe 16 februarie, și deja avea postări pe Facebook despre activitatea și programul încărcat din primele zile. Cățean le-a cerut fermierilor din fața MADR să îi trimită problemele pe care le au prin e-mail.

    Agrointeligența -AGROINTEL.RO a publicat ieri un articol despre discuția filmată dintre George Cățean și fermierii care pichetau Ministerul Agriculturii în cadrul acțiunii organizate de Asociația Forța Fermierilor în semn de protest pentru neincluderea în proiectul bugetului de stat a sumelor pentru plata despăgubirilor de secetă la culturile de primăvară.

    Discuția dintre fermieri și cel mai nou secretar de stat, George Cățean, din partea USR PLUS, a fost filmată de jurnaliștii Antena 3, apoi preluată de Agrointeligența – AGROINTEL.RO în cadrul unui articol pe care îl puteți citi AICI.

    După apariția filmării și a articolului, George Cățean a publicat pe pagina de Facebook un mesaj pe care vi-l redăm integral:

    ”Simt nevoia de a clarifica o neînțelegere în ceea ce mă privește în mod direct și personal. Am citit într-o publicație dedicată domeniului în care activez că aș fi trecut indiferent pe lângă câțiva fermieri care pichetau Ministerul Agriculturii. E o confuzie, dar chiar și așa, vreau să le cer scuze celor care, în vreun fel sau altul, s-au simțit lezați.

    Sunt un om deschis dialogului și nu voi ezita să mă implic ori de câte ori mi se va cere ajutorul. Sunt fermier înainte de a fi politician și problemele fiecăruia dintre noi îmi sunt cunoscute și contează enorm pentru mine. În ceea ce privește publicația respectivă, aș fi foarte bucuros dacă ar prezenta regretele mele sincere celor care s-ar putea simți cumva lezați și ar publica adresa de email la care pot fi contactat de oricine are ceva să îmi transmită.

    Adresa este: cabinet.catean@madr.ro și este verificată zilnic de mine și de către membrii echipei mele. Am citit în articolul care își dorea să fie un rechizitoriu la adresa mea pentru că aș fi refuzat documentele pe care fermierii doreau să mi le dea și i-aș fi trimis, superior, la soluția emailului. Ei bine, mapa cu documente este în posesia mea, iar ironia referitoare la email și fermieri o consider neavenită.

    Suntem în 2021 și majoritatea fermierilor se descurcă excelent cu instrumentele digitale, au solicitat subvențiile exclusiv online și nu au nevoie să fie tratați cu superioritate atunci când se invocă utilizarea computerului.

    În încheiere, îi asigur pe toți cei care au nevoie de ajutor sau vor să ne transmită idei sau mesaje că sunt deschis dialogului și că nimeni nu va rămâne fără un răspuns la solicitarea sa. Cred că atunci când am promis că vom face o politică altfel ne-am angajat să reconstruim relația dintre politic și cetățean și că e datoria mea să acord atenție și respect fiecărei situații atunci când sunt solicitat, iar mandatul primit îmi permite să intervin. Voi prefera mereu să fiu cel care aduce oamenii împreună, primul care va regreta orice neînțelegere și cel care va întinde o mână de ajutor celor care au nevoie”, a menționat tânărul secretar de stat în MADR postând și un link către articolul Agrointeligența – AGROINTEL.RO: https://agrointel.ro/…/george-catean-dialog-fermieri…/

    CITIȚI ȘI: Cum i-a mințit în față pe fermieri un secretar de stat din Ministerul Agriculturii!


    Te-ar mai putea interesa

    Ouăle maronii vor fi înlocuite în magazine de ouăle albe. Fenomenul, explicat de fermieri Fertilizarea castraveților cu îngrășăminte bio – 6 rețete simple Macerat de coada calului – rețetă. Beneficii

    Ultimele știri

    MARSAT vine în sprijinul micilor fermieri care vor să își cumpere utilaje cu fonduri europene! Parlamentul European a votat simplificarea PAC cu flexibilitate pentru condițiile de mediu Stațiunea Dancu, ”pepinieră” de vaci campioane. Producția medie de lapte în ferma ”de stat”