• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE

 • Ziua Porumbului 2021 de la Vezendiu, jud. Satu Mare – LIVE VIDEO

  Ziua Porumbului 2021 are loc astăzi, joi – 16 septembrie, la Vezendiu, în județul Satu Mare. Fermierii se reunesc și în acest an în cadrul evenimentului de câmp organizat în mod tradițional de compania Promat Tășnad în colaboare cu companiile Agroind Cauaceu și Agrotex Carei.

  Trio-ul de companii Promat Tășnad, Agroind Cauaceu și Agrotex Carei organizează anual trei evenimente majore în zona de nord-vest a țării, ”Ziua grâului”, ”Ziua rapiței” și ”Ziua porumbului”. Platforma dedicată culturii de porumb este organizată de către echipa Promat Tășnad, în coordonarea administratorului companiei, Cristian Moldovan, și a directorului tehnic, ing. Marian Coneac.


  INNVIGO AGRO susține direct fermierii la 5 ani de activitate în România: vouchere cu reduceri și produse noi în 2021!

  Roxana Dobre -

  Anul 2021 marchează existența de 5 ani în România a companiei  INNVIGO AGRO, un producător european de inputuri  deja utilizate  cu succes de fermierii români. Încă din anul lansării au fost o serie de  provocări pentru armonizarea  intereselor companiei, adaptate pentru piața de profil și la interesele partenerilor și ale fermierilor din cauza portofoliului restrâns de produse  de la început. Având în portofoliu doar 3 erbicide, 2 insecticide și un 1 fungicid asigurarea unei unei strategii pe culturi nu era posibil. Astăzi, după 5 ani de activitate a echipei INNVIGO AGRO, deținem un portofoliu de 45 de produse de protecție a plantelor, erbicide, fungicide, insecticide, regulatori de  creștere, tratament sămânță, adjuvanți, fertilizanți foliari omologați atât în România cât și în Republica Moldov. Acestea acoperă necesarul oricărui tehnolog din fermă, pentru protecția  completă a culturile agricole de baza, respectiv cereale (grâu, orz, triticale, secară), porumb, cartof, sfeclă de zahăr, cartof, măr, floarea soarelui și alte culturi minore.

  Provocări înfruntate cu succes în 5 ani de activitate

  De-a lungul perioadei de dezvoltare a companiei pe parcursul celor 5 ani de  activitate au fost o serie de  provocări atât din partea pieței de profil,  a acceptului de  produse și branduri noi în piață de către partenerii de distribuție, a unor noi denumiri de produse pentru  fermieri, dar și provocări  de adaptare la politicile comerciale și a celor generate de  schimbările  climatice. S-au mai adăugat adaptarea tehnologiilor agricole la aceste  provocări,  seceta prelungită, umiditate  excesivă, piața agricolă a  cerealelor fluctuantă, iar în  anul 2020 pandemia de COVID-19 care a pus  întreaga  companie la eforturi  susținute.

  Toate acestea au fost depășite prin implicarea colectivă a întregii echipe, în formare, a managementului, a susținerii partenenerilor de distribuție și nu în ultimul rând de fermierii care caută în permanență soluții tehnice pentru protecția culturilor din ferme, adaptarea la condițiile climatice  specifice dar și la obținerea unui profit în fiecare an din culturile  înființate în fermă. Deși agricultura a intrat înt-un real impas dramatic în 2020 generat de lipsa precipitațiilor, a  secetei pedologice prelungite din zonele agricole din zona de  sud-est în urmă căruia s-au pierdut suprafețe importante de cereale, porumb, floarea-soarelui și rapiță (estimare 1,2 milioane de ha au fost afectate) precum și  a efectelor generate de pandemiei COVID-19, compania INNVIGO AGRO  a continuat să susțină agricultura și fermierii.  Am avut o activitate susținută a întregii echipe de  specialiști la nivel de  fermă recomandând  fermierilor  soluții tehnologice adaptate la  schimbările climatice cu eficiență ridicată și costuri  corecte  comparative cu piața de Produse de Protecție a Plantelor (PPP).

  Suntem încrezători, că și în anul care a început trendul de dezvoltare va continua, datorită implicării  companiei în susținerea fermierilor prin oferirea de soluții și produse de protecție  a plantelor eficiente, competitive care să ofere acestora  posibilitatea de a depăși  impasul economic din 2020 care a  afectat o mare parte a fermelor agricole din țară.

  Mai mulți specialiști la dispoziția fermierilor

  În paralel, echipa s-a extins prin  dezvoltarea zonelor de  activitate cu încă 4 noi reprezentanți de vânzări, astăzi activăm cu 16 specialiști în domeniul tehnic și comercial  care sunt permanent în teren la dispoziția fermierilor și a distribuitorilor pentru promovarea produselor și recomandarea unor soluții optime de protecție a plantelor pentru combaterea buruienilor, bolilor și a dăunătorilor. Contactați cu încredere echipa de specialiști INNVIGO AGRO, care  este la dispoziția dvs. să vă ofere cele mai eficiente, noi și profitabile soluții în ferme.

   

  INNVIGO AGRO își răsplătește clienții cu produse noi și reduceri semnificative

  De asemenea în acest sezon vom lansa produse noi pentru acoperirea  unor segmente de piață unde nu avem o prezență suficient de  reprezentativă. Pentru susținerea fermierilor în anul 2021, odată cu celebrarea a 5 ani de  existența pe pământ românesc compania INNVIGO AGRO a pregătit un program de marketing VOUCHER 2021” prin care oferă fermierilor care cumpără inputuri agricole prin distribuitori autorizați un procent de 5-10% produse gratis pentru achiziția principalelor produse de protecție a plantelor din portofoliul INNVIGO AGRO.

  În program sunt cuprins erbicide, fungicide, insecticide, regulatori de  creștere, adjuvanți și tratament sămânță pentru protecția cerealelor, porumb, rapiță, cartof și sfeclă de zahăr.

  Considerăm că prin acest program vom putea susține fermierii afectați de efectele negative ale anului 2020. Din cauza deciziilor Comisiei Europene de retragere de pe piață a unui număr mare de insecticide, fungicide și erbicide de mare  impact în agricultură, care aveau costuri reduse, însă cu o importanță  majoră în protecția plantelor, considerăm că produsele din portofoliul INNVIGO AGRO, vin să suplinească această situație și asigură o protecție completă a plantelor cu pesticide complexe cu formule moderne și profit pentru toate  exploatațiile agricole.

  INNVIGO AGRO este un producător european de produse de protecție a plantelor care, prin portofoliul de produse, asigură o strategie completă de produse care se adaptează la protecția plantelor, la schimbările climatice și obținerea unor rezultate performante de producție în fermele dvs.

  Catalogul 2021 poate fi descărcat de pe site-ul companiei: https://ro.innvigo.com/oferta/
  https://www.paperturn-view.com/?pid=MTQ141621

  Roiban George, Director Marketing & DezvoltareINNVIGO AGRO


  Aplicația Agrointeligența

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Utilajele furate de la ferma din Timiș au fost găsite. Cele două tractoare și discul – ascunse într-o pădure! Cartarea solului – o investiție pe termen lung. AGROFORCE, un nou serviciu care ține costurile de producție în frâu! Jurnaliștii de la Farmer din Polonia au venit în România pentru un serial de reportaje la recoltat

  Ultimele știri

  Alertă ANM emisă astăzi! Ploi peste 40 l/mp, vânt puternic și căderi de grindină până sâmbătă! Decizie subvenții APIA! Crescătorii de animale care sunt penalizați la plată! Valentin Popa: ”Oameni buni, treziți-vă! Ați dat pământul la străini pe 300 kg/ha redevență!”