• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • 5 ani de AgroConcept în România, un parteneriat pe termen lung!

  Roxana Dobre -

  AgroConcept sărbătorește anul acesta 5 ani de activitate ca importator exclusiv al mărcilor New Holland si Kverneland în România, două mărci istorice a căror tradiție în domeniu însumeaza nu mai puțin de 270 de ani. Cu o rețea de 14 centre regionale, 255 de angajați și un vârf al cifrei de afaceri de 90 milioane euro, AgroConcept s-a ridicat în scurt timp la nivelul angajamentului ambițios din 2016. În urma a numeroase investiții și datorită fermierilor care au ales să îi fie parteneri, AgroConcept este astăzi unul dintre cei mai importanți jucători de pe piață utilajelor agricole din România.

  ”2020 ne-a ridicat tuturor ștacheta și ne-a determinat să ne depășim multe limite. A fost un an greu nu doar din cauza pandemiei care a bulversat comunitatea de afaceri și a rescris interacțiunea umană, dar și a secetei care a schimbat total planurile multor fermieri și a pus pe hold întregi regiuni agricole. Am reușit, și prin încrederea partenerilor noștri fermieri, să traversăm acest an cu o echipă intactă și cu rezultate care păreau imposibile în martie anul trecut. Ne concentrăm acum pe anul agricol 2021 și ne pregătim, printre altele, de inaugurarea unui nou sediu, al 15-lea în numai 5 ani de la deschidere, într-o locație pe care o vom anunța în curând”, a declarat Jaydeep Singh, CEO al AgroConcept din martie 2020.

  Jaydeep Singh, CEO al AgroConcept

  Jaydeep Singh este parte din echipa AgroConcept încă din primele zile de activitate și a coordonat inițial dezvoltarea întregii rețele de centre regionale, pentru că ulterior să supervizeze departamentele de Sales, Marketing și Aftersales. Numirea sa ca CEO este un pas firesc și deschide o nouă etapă pentru AgroConcept. Cea de consolidare, după ritmul alert de dezvoltare pe care compania și l-a impus timp de 5 ani. În acest context, dezvoltarea rețelei de centre regionale a fost kilometrul zero al AgroConcept în momentul semnării acordului cu New Holland.

  Cu intenția clară de a aduce constant utilaje moderne și inovatoare în sprijinul fermierilor români, pe lângă New Holland și Kverneland, AgroConcept și-a lărgit constant portofoliul de produse și prin semnarea a 27 de alte parteneriate cu companii reprezentative din industrie, printre care se numără marca italiană de irigații Casella, dar și producători precum Cochet, Olimac, Joskin, Moro Aratri, Oros și Nardi și parteneri financiari ca Deutsche Leasing și BNP Leasing.

  „AgroConcept a semnat cu New Holland, Kverneland și cu toate celelalte companii din portofoliu parteneriate de încredere, pe termen lung și ne-am asumat responsabilitatea de a le reprezenta în România cu cele mai bune rezultate posibile, în ciuda pandemiei și a contextului economic actual. În 2019 am fost mândri să prezentăm echipa și realizările AgroConcept președintelui mărcii New Holland, Carlo Lambro, venit special pentru acest lucru la sediul nostru din Șindrilița-Afumați, și am fost foarte bucuroși să avem validarea echipei CNHI că suntem pe cea mai bună cale la doar 3 ani, pe atunci, de la începerea activității. Continuăm să ne depășim limitele, iar planurile noastre de dezvoltare sunt bazate pe Consistență, Adaptabilitate și Muncă în Echipa”, a mai declarat Jaydeep Singh, CEO AgroConcept.

  Pentru a întâmpina activ campania de primăvară și în anticiparea celei de recoltare din mai-iulie, nu mai puțin de 10 oferte comerciale sunt în prezent active pe site-ul www.agroconcept.ro și în centrele regionale din toată țară, la dispoziția reprezentanților de vânzări.


  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Dotarea fermelor din România: 221.600 de tractoare, 163.500 de pluguri și 74.200 de semănători Tractorul U651 care nu vrea să iasă ”la pensie”. Cosmin Turceanu, fermier: ”Face de rușine utilaje noi și scumpe!” Ministerul Economiei: Egiptul vrea să preia producția de tractoare românești U650!

  Ultimele știri

  Zucchini, dovlecei şi plăcintar BIO, made in România UE nu sprijină financiar transportul de animale vii și recomandă abatoarele de fermă Carmen Avram: ”Domnul ministru Oros, nemaivăzutul, a fost prins cu 3 minciuni”