• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Carrefour a deschis primul hipermarket 100% Self Check-out și primul din Sfântu Gheorghe și continuă dezvoltarea ecosistemului de magazine și servicii la nivel național

    Roxana Dobre -

    Carrefour a deschis porțile unui nou hipermarket în regiunea Transilvania și primul din Sfântu Gheorghe, în incinta noului centru comercial Sepsi Value Center. De astăzi, din 18 martie, consumatorii pot accesa peste 30.000 de produse atât în magazinul fizic certificat ”SAFE Asset Group Covid-19 compliant”, dar și online, prin intermediul aplicației Carrefour, carrefour.ro sau BRINGO. În plus, magazinul marchează o premieră în rețeaua proprie de hipermarketuri printr-un sistem complet Self Check-out și aduce în comunitatea din Sfântu Gheorghe programul de loialitate Act For Good, disponibil în aplicația Carrefour.

    Hipermarketul propune o gamă extinsă de produse pentru o alimentație de calitate la prețuri accesibile: peste 150 de sortimente de pește proaspăt și fructe de mare, peste 300 de feluri de carne proaspătă, peste 1.000 de produse BIO, precum și produse create după rețete tradiționale de la producători din Sfântu Gheorghe și din regiune (Dioszegi, Ganesa – brutărie & cofetărie; Zoemia – Brutărie; M&M Cuki – Cofetărie; B.A.A. – furnizor de kurtos – cozonac secuiesc; Gusturi Boierești – Măcelărie, Authentic Meat – măcelărie & mezeluri; Ferma Coni, Milkcom – lactate).

    În plus, noul hipermarket include produse marca proprie Carrefour alimentare și nealimentare din universul de cooking (electrocasnice, veselă), produse de curățenie și un nou concept de magazin “shop in shop” denumit Carrefour Carusel, care vine cu o gamă diversificată și oferte surprinzătoare.

    Gamă extinsă de vinuri

    Mai mult, consumatorii au acces de astăzi la o gamă extinsă de vinuri din zona de WineSquare care promovează vinuri din programul Deschidem Vinul Românesc, creat de Carrefour pentru a sprijini producătorii români din toate regiunile viticole ale țării. În zona WineSquare, consumatorii pot afla povestea vinurilor regionale, inclusiv de la crame din regiunea Transilvania precum Villa Vinea, Valea Ascunsă – vin de Teaca, Domeniul Ciumbrud și Lechburg. Vinurile provenite de la aceste crame pot fi descoperite de iubitorii de vin în categoria Vin din Regiunea Ta din WineSquare, al cincilea din rețeaua națională de hipermarketuri Carrefour. Alături de ele, sunt disponibile inclusiv vinuri de la crame reputate încredințate doar rafturilor Carrefour prin selecția Exclusiv, precum și vinuri gastronomice apreciate de specialiști și căutate de cunoscători, din gama Premium.

    Cumpărături prin aplicația Carrefour

    Toate aceste produse sunt disponibile atât în magazinul fizic, cât și prin aplicația Carrefour, carrefour.ro și BRINGO, un univers cu multiple opțiuni, din care clienții pot alege cum preferă să intre în posesia cumpărăturilor, cu livrare direct acasă sau gata pregătite în hipermarket, prin opțiunea Click & Collect.

    Carrefour continuă demersul de modernizare a hipermarketurilor sale, folosind avantajele tehnologiei pentru a face experiența de cumpărături cât mai ușoară și plăcută. Carrefour Sfântu Gheorghe marchează o noutate din punct de vedere tehnologic, prin cele 16 case 100% Self Checkout clienții având posibilitatea de a-și plăti singuri produsele pentru a eficientiza sesiunea de cumpărături, diminuând considerabil timpii de așteptare. Acest sistem exclusiv self checkout este simplu și intuitiv pentru oricine, permițând atât plata cash, cât și cu cardul, iar clienții au parte în orice moment de asistență, deoarece angajații Carrefour sunt acolo pentru ei când au nevoie de ajutor.

    În plus, prin opțiunea Scan & Pay din aplicația Carrefour, clienții pot scana și plăti produsele pe măsură ce le adaugă în coșul de cumpărături, astfel experiența devine simplă și rapidă.

    Carrefour Sfântu Gheorghe, la fel ca toate magazinele din rețeaua națională Carrefour, oferă siguranță la cumpărături prin măsuri care au determinat SAFE Asset Group să confirme Carrefour România ca fiind o companie „COVID-19 Compliant” și să acorde această certificare pentru toată rețeaua de hipermarketuri Carrefour din România, dar și pentru sediul central al companiei.

    „Ne bucurăm să deschidem primul hipermarket Carrefour din Sfântu Gheorghe și din județul Covasna, iar astfel să ne apropiem mai mult de comunitatea locală. Primul hipermarket Carrefour din Sfântu Gheorghe, marchează o premieră națională fiind primul hipermarket cu un sistem de case self check-out complet autonom ce oferă consumatorilor posibilitatea de a-și plăti singuri produsele și de a eficientiza sesiunea de cumpărături. De asemenea, magazinul nostru aduce sub același acoperiș producători locali cunoscuți și apreciați, păstrători ai tradițiilor alături de care propunem locuitorilor orașului produse de calitate mult îndrăgite. Și, nu în ultimul rând prezentăm pentru prima dată în Carrefour un concept nou de “shop in shop” care cuprinde produse de necesitate în gospodărie, la prețuri extrem de atractive”, a declarat Marius Munteanu, Director Hipermarket Carrefour Sfântu Gheorghe.

    Odată cu primul hipermarket din oraș, Carrefour aduce la Sfântu Gheorghe și programul Act For Good, disponibil în aplicația Carrefour, prin care clienții pot acumula puncte de loialitate pentru a beneficia de oferte, discounturi și  experiențe diverse și ocazia de a susține comunitatea prin fapte bune.

    Pe lângă ofertele speciale care se înnoiesc săptămânal în aplicație, Carrefour vine în sprijinul persoanelor vulnerabile din comunitatea locală prin includerea în platforma Act For Good a unui ONG local. Din 18 martie, Asociația Izsak va fi inclusă în programul Act for Good având astfel acces la suportul tuturor consumatorilor Carrefour de la nivel național care vor putea să contribuie prin donarea de puncte acumulate, la binele celor care au nevoie de sprijin. Aceste puncte se vor transforma în Cutii cu Bucurie ce vor ajunge la beneficiarii Asociației din județul Covasna. 1 Cutie cu Bucurie asigură necesarul de hrană pentru cel puțin 2 săptămâni, pentru o familie cu 3 persoane. Conținutul kitului este creat alături de un specialist în nutriție, pentru a acoperi necesarul de nutrienți și a oferi sațietate.

    Din grijă pentru mediu și comunitate, aducem în noul magazin și programul de economie circulară Punem Preț pe Plastic, prin care implementăm acțiuni concrete de introducere a plasticului (dar și a altor deșeuri) într-un circuit responsabil, prin reducere, refolosire și reciclare. Astfel, Carrefour implementează și în Sfântu Gheorghe programul de colectare a uleiului uzat, oferind un 1 litru de ulei proaspăt, marcă proprie, la schimb pentru fiecare 3 litri de ulei folosit, și 2 litri de ulei proaspăt pentru fiecare 5 litri de ulei folosit. Această inițiativă se regăsește în toate hipermarketurile Carrefour și se derulează cu sprijinul organizației Respiră Verde, care va colecta și procesa uleiul folosit pentru a-l transforma în biocombustibil și alte derivate. Uleiul poate fi colectat și prin aplicația Bringo, anunțând livratorii direct din aplicație intenția de a preda uleiul folosit, la schimb, cu ulei proaspăt.

    În noul hipermarket Carrefour Sfântu Gheorghe, situat pe strada Lunca Oltului 31-35, clienții se pot bucura de o bogată selecție de bunătăți gastronomice preparate după rețete internaționale, rețete tradiționale și locale, precum și produse de cofetărie și brutărie proaspăt coapte în cuptoarele din Sfântu Gheorghe.

    În prezent, Carrefour oferă în Sfântu Gheorghe, un univers de opțiuni de shopping ce poate fi accesat prin:


    Te-ar mai putea interesa

    Satul cu cea mai gustoasă brânză. Oile pasc iarbă pe soluri sărăturate și bogate în minerale Preț carne 2024. Cât costă un kilogram de carne de porc cumpărată de la un mic fermier Cum sunt păcăliți românii care cumpără brânză din piețe și magazine

    Ultimele știri

    România ar putea avea un laborator care să efectueze analizele pentru mierea din afara UE UCPR: Produsele avicole obținut în fermele din România sunt sigure din punct de vedere al sănătăţii Situație fără precedent în SUA: Gripă aviară depistată la vaci de lapte