• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • TOP 5 vicii ascunse ale tractoarelor și cum să le evitați

    agrointeligenta.ro -

    Tractorul este un utilaj versatil, potrivit pentru orice gen de muncă în gospodărie sau fermă. Totuși, conform statisticilor, 4 din 10 români nu sunt mulțumiți de tractorul second-hand cumpărat din afara țării. În cele ce urmează, vă vom dezvălui și de ce.

    UTILBEN este o companie românească ce a ajuns în topul furnizorilor de utilaje grație unui mod de a face afaceri cu integritate și caracter. În cei 15 ani de activitate, firma cu sediul în Cluj-Napoca le-a furnizat mii de echipamente fiabile fermierilor și constructorilor români. În contextul improbabil în care un tractor importat de UTILBEN din străinătate nu corespunde descrierii inițiale, cumpărătorul își primește banii înapoi sau echipamentul agricol respectiv va fi adus la starea de funcționare agreată.

    Majoritatea tractoarelor aduse din străinătate vin la pachet cu vicii ascunse, care vă pot scoate din buzunar zeci de mii de euro, pe lângă prețul inițial. Vom demonstra asta prin puterea exemplului. Am întâlnit o situație în care un tractor avea probleme la sistemul electric, defecțiuni greu de identificat, de altfel. După doar două săptămâni de utilizare, utilajul a ars, ca urmare a unui scurtcircuit. UTILBEN vă protejează de asemenea riscuri, prin oferirea unei garanții pentru orice echipament agricol second-hand comercializat.

    O altă întâmplare nefericită este legată de un tractor care avea transmisia foarte uzată. Din nou, un aspect greu de verificat. Utilajul cu pricina funcționa foarte bine în sarcină ușoară, însă, pus la lucru intensiv, după doar două săptămâni de arat, transmisia a cedat. Iar o astfel de reparație vă poate costa și 10.000 de euro. Un al treilea exemplu negativ a fost cauzat de o defecțiune, aparent, banală. Ambreiajul trebuia schimbat, piesă care costă în jur de 500 de euro. Însă, pentru că tot tractorul trebuia desfăcut pentru a ajunge la componenta respectivă, costul manoperei a fost de 5.000 de euro, iar reparația a durat aproape două săptămâni. Întotdeauna, luați în calcul disponibilitatea și timpul de livrare a pieselor de schimb.

    Tocmai pentru că astfel de incidente au loc la tot pasul, este indicat să apelați la un furnizor de utilaje agricole care vă oferă o garanție solidă pentru produsul achiziționat și care are o experiență vastă. Pentru că UTILBEN este o companie cu o vechime de 15 ani în domeniu, a avut suficient timp pentru a stabili relații de colaborare cu peste 500 de dealeri de utilaje din întreaga lume și pentru a-i verifica minuțios. În toată această perioadă, s-au creat parteneriate puternice de business și, ca urmare, echipamentele agricole importate de UTILBEN din străinătate sunt dintre cele mai fiabile.

    În general, dealerii apelează la tot felul de metode neloiale pentru a masca problemele unui tractor. La fel ca în cazul altor utilaje, aceștia folosesc anumite produse chimice pentru a ascunde uzura motorului. Folosesc aditivi puternici, care își fac însă bine treaba doar pentru o scurtă perioadă. Din păcate, după mai puțin de 10 ore de lucru intensiv, motorul cedează și necesită reparații capitale sau chiar înlocuire. O altă cauză care afectează motorul unui tractor este folosirea în exces a biodiesel-ului, un tip de combustibil care este folosit, cu precădere, în străinătate. Așadar, atenție mare!

    Pentru a evita toate aceste probleme, apelați la un furnizor de încredere, care vă poate oferi garanția achiziției unui echipament fiabil. Puteți găsi o gamă largă de tractoare second-hand și noi pe site-ul www.utilben.ro. UTILBEN vă oferă transport gratuit pentru orice utilaj comercializat, inspecție tehnică și înlocuirea filtrelor și uleiurilor înainte de livrarea propriu-zisă, garanție de 30 de zile cu posibilitate de prelungire, soluții de creditare și leasing, precum și asistență tehnică în orice zonă a țării, grație service-urilor partenere de încredere și serviciului mobil de reparație.

    Dacă nu vreți să riscați plata a mii de euro, poate chiar a zecilor de mii de euro, după cumpărarea unui tractor, vă sfătuim să lucrați întotdeauna cu profesioniști. Așadar, dacă sunteți în căutarea utilajului perfect adaptat nevoilor dumneavoastră și vreți să faceți o achiziție în deplină siguranță, fără pericolul unor vicii ascunse sau surprize neplăcute, apelați cu încredere la un importator cu experiență, care are o reputație impecabilă, un importator care vă oferă garanția unui utilaj fiabil: UTILBEN.

    Servicii UTILBEN

    Adresă: Bulevardul Muncii, Nr. 36, Cluj-Napoca

    Telefon: 0733 040 000

    Email: contact@utilben.ro

    Website: www.utilben.ro


    Te-ar mai putea interesa

    Furtuna Renata ajunge în România – sunt așteptate ploi, vijelii și temperaturi scăzute Mușcate: plantare, îngrijire, înmulțire Macerat de coada calului – rețetă. Beneficii

    Ultimele știri

    Comerțul agroalimentar al UE – creștere pozitivă. Excedent comercial de 5 miliarde de euro Polițiștii au prins trei hoți de vaci. Animalele furate au fost returnate fermierului Subvenții APIA 2024. Terenurile care primesc bani la hectar și cele care sunt scoase de la plată