• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Tehnologia SOUFFLET AGRO ROMÂNIA pentru culturi sănătoase și producții profitabile

    Adrian Radu -

    În ultimii ani, a existat o tendință constantă de reducere a utilizării îngrășămintelor minerale. Acest fenomen creează condiții prealabile pentru a spori importanța fertilizării foliare ca alternativă pentru a satisface cererea de nutrienți a plantelor în timpul sezonului de creștere. Interesul pentru această tehnologie de fertilizare a crescut ca urmare a numeroaselor avantaje ale metodelor de aplicare ale substanțelor nutritive foliare, cum ar fi răspunsul rapid și eficient la nevoile plantelor, indiferent de condițiile solului.

    Pentru a răspunde tendințelor din piață și nevoilor fermierilor, SOUFFLET AGRO ROMÂNIA îmbogățește piața fertilizanților foliari prin tehnologia NitroTOP, concepută pentru a rezolva nevoile actuale de azot şi, de asemenea, pentru a planifica nutriţia pe termen lung a plantelor.

    NitroTOP se remarcă printr-o asociere unică de formă ureică şi uree formaldehidă, ceea ce garantează o absorbţie foliară eficientă şi optimizează azotul. Se evită, de asemenea, recristalizarea pe frunze ceea ce duce la reducerea riscurilor de ardere.

    Formula NitroTOP care conţine azot, magneziu şi sulf cu eliberare lentă are capacitatea de a susține reluarea activității vegetative a plantelor în primăvară. la o doză mică (5-10 l/ha), împreună cu primul tratament de protecţie fitosanitară, aplicarea de NitroTOP ajută şi susţine repornirea vegetativă prin aportul rapid de azot utilizabil.

    În plus, oferă suport în formarea proteinei. La cultura de grâu, o aplicare făcută la începutul fazei de înflorire odată cu Fungicidul T3 susţine formarea proteinei, prin creşterea disponibilităţii azotului în nutriţia plantei.

    ”Prin aplicarea produsului NitroTOP, putem contribui la o sporire a parametrului calitativ, și anume acela al proteinei, favorizându-ne practic comercializarea la un preț crescut a producției de grâu”, a explicat Laurențiu Țibulcă – Manager Departament Tehnic Soufflet Agro România.

    În plus, tehnologia NitroTOP susține fotosinteza şi toate procesele fiziologice, oferind suport în formarea calatidului la floarea-soarelui şi a ştiuletelui de porumb. Valoarea economică a fertilizantului NitroTop poate fi sporită prin mixarea acestuia cu fungicidul STARPRO, comercializat, de asemenea, sub egida SOUFFLET AGRO ROMÂNIA.

    STARPRO este un fungicid sistemic activ ce conţine tebuconazol ca substanţă activă. Are o acţiune eficace cu rol preventiv, curativ şi eradicativ, împotriva unei game largi de boli fungice semnificative din punct de vedere economic, pentru boli la rapiţă şi cereale.

    Avantajele tehnologiei STARPRO sunt oferite atât de substanța activă, care îi permite să acționeze ca un fungicid cu spectru larg pentru protecţia cerealelor şi rapiţei, în special împotriva fuzariozei spicului, cât și de formularea inovativă SC, care prin concentrația ridicată permite aplicarea unei cantități mai mici, pe mai multe hectare.

    În cultura de cereale, STARPRO asigură protecția împotriva Fusariozelor și Ruginii spicului, cu efecte secundare împotriva Mucegaiului pulverulent, Petei brune (DTR) și Petei de rynchosporium. În cultura de rapiță își demonstrează eficacitatea prin tratarea Putregaiului Negru, Alternariozei și Putregaiului Cenuşiu.

    Pentru detalii complete accesați site-ul SOUFFLET AGRO ROMÂNIA.


    Te-ar mai putea interesa

    Alertă meteo în 18 județe unde sunt anunțate ploi torențiale, căderi de grindină și vijelii Alertă ANM de ploi, vijelii și grindină în 14 județe. Cantitățile de apă vor depăși 40 l/mp Prețul căpșunilor – la jumătate față de anul trecut. Tânăr fermier: Ne rugăm de intermediari să ne ia marfa!

    Ultimele știri

    Romeo Șoldea este noul director al Autorității Naționale Fitosanitară Subvenție nouă pentru fermierii din vegetal care cresc și animale. Ce a dezvăluit comisarul Wojciechowski Ordinul subvențiilor, modificat. Schimbări la plata APIA pentru tinerii fermieri