• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Care sunt cele cinci avantaje ale tratării porumbului cu AMALGEROL ESSENCE? (Partea II)

    agrointeligenta.ro -

    AMALGEROL ESSENCE este un biostimulent natural multifuncțional, de înaltă calitate pentru aplicare foliară la cereale, semințe oleaginoase, culturi de fructe și legume, podgorii și altele. Acțiunea sa de neegalat este cunoscută de mulți fermieri din peste 30 de țări.

    Prima parte a articolului o veți găsi la următorul link: Care sunt cele cinci avantaje ale tratării porumbului cu AMALGEROL ESSENCE? (Partea I)

    Continuarea Părții I:

    3. AMALGEROL ESSENCE în cazul stresului erbicid

    Acțiunea de neegalat a AMALGEROL ESSENCE se manifestă în culturile de porumb din regiunea Montana cu stres erbicid. Stresul este cauzat de tratamentul cu erbicide la temperaturi atmosferice ridicate – peste 24 de grade, în urma căruia plantele sunt stresate și apare deformarea creșterii. Fermierul ia măsuri rapide și tratează cu un biostimulent în doză de 2 l/ha.

    La numai 12 zile după tratament se observă efectul asupra plantelor și se modifică aspectul acestora – dezvoltare bună, culoare verde bună, creștere normală. AMALGEROL ESSENCE demonstrează în mod convingător că este un produs care face minuni.

    La 12 zile după tratamentul cu AMALGEROL ESSENCE

    4. AMALGEROL ESSENCE reface porumbul după grindină

    În secolul XXI asistăm la efectele schimbărilor climatice puternice care pun în pericol agricultura și culturile fermierilor. Printre fenomenele neplăcute se numără grindina, care afectează câmpul de porumb al unui fermier din regiunea Montana și aproape distruge plantele.

    Porumb afectat de grindină într-o fermă din regiunea Montana

    Aplicarea unică de AMALGEROL ESSENCE în doză de 2 l/ha dă rezultate și datorită aminoacizilor din compoziția produsului planta reușește să facă față situației stresante și să o depășească cu succes. Rezultatul este vizibil la 12 zile de la aplicarea biostimulentului.

    Rezultate la 12 zile de la aplicarea biostimulentului

    5. AMALGEROL ESSENCE reface porumbul în caz de secetă

    AMALGEROL ESSENCE produce rezultate excelente la porumb, iar tratamentul este odată sau de două ori, în funcție de tehnologia fermierului:

    • Primul tratament este cu aplicarea erbicidelor împotriva bălurului și a altor cereale. În timpul secetei de primăvară tratamentul cu AMALGEROL ESSENCE permite porumbului să facă față stresului și să depășească seceta cu daune minime datorită antioxidanților din produs. Dacă apare o perioadă de secetă în primăvară și porumbul nu este tratat cu AMALGEROL ESSENCE vă recomandăm acesta să fie tratat imediat înainte de a răsucirea frunzelor.

    • Se recomandă ca al doilea tratament cu AMALGEROL ESSENCE să fie la sfârșitul lunii iunie în faza de 16 frunze (maturare) în combinație cu PURSHADE (un produs inovator al companiei Medi plus R care protejează culturile de arsurile solare).

    Odată cu cel de-al doilea tratament porumbul poate tolera mai bine secetele preconizate în mod tradițional în iulie și august, iar randamentele sunt mai mari cu 15-20% (chiar și cu mai mult în unele cazuri). Doza de aplicare este de 2 l/ha.

    AMALGEROL ESSENCE asigură un randament ridicat și de calitate, acționând în mai multe moduri: sol, rădăcini, plante, combaterea buruienilor, ajută în situații stresante, acțiune ca adeziv, întărirea imunității plantelor, descompunerea resturilor vegetale.

    Video-ul cu Primul seminar online al AMALGEROL ESSENCE cu multe subiecte interesante:

    Pentru mai multe informații: https://www.mediplusr.com/amalgerol-essence-webinar-romanian/ 

    Important! * Rezultatele utilizării Amalgerol Essence în doză de 2 l/ha sunt similare cu rezultatele prezentate la aplicarea Amalgerol clasic în doză de 3 l/ha.


    Te-ar mai putea interesa

    Preț carne 2024. Cât costă un kilogram de carne de porc cumpărată de la un mic fermier Șeful de la Agricultură – anunț în Parlament despre plata subvențiilor APIA MADR lansează programul „Un tractor pe fermă” pentru fermierii până în 400 de hectare

    Ultimele știri

    România ar putea avea un laborator care să efectueze analizele pentru mierea din afara UE UCPR: Produsele avicole obținut în fermele din România sunt sigure din punct de vedere al sănătăţii Situație fără precedent în SUA: Gripă aviară depistată la vaci de lapte