• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Congresul Fondurilor Europene pentru Fermieri – eveniment pentru fermierii care vor să acceseze fonduri UE

  agrointeligenta.ro -

  Congresul Fondurilor Europene pentru Fermieri, Ediția I, va avea loc miercuri, 30 iunie, și va reprezenta Ziua în care se discută, de la A la Z, despre banii europeni în agricultură, anunță organizatorului principal, Diviza de consultanță pentru fonduri europene a Asociației Forța Fermierilor.

  Diviza de consultanță pentru fonduri europene a Asociației Forța Fermierilor anunță organizarea celui mai mare eveniment de profil din 2021, Congresul Fondurilor Europene pentru Fermieri. Conferința este realizată în parteneriat cu cele mai importante organizații din acest domeniu: Fabrica de Consultanță, Wisely Projectify și Asociația Tinerilor Fermieri Olt. Societatea Civilă de Avocați Strătulă și Asociații este partener cu privire la aspectele juridice implicate. Grupul Agrointeligența-BTvideo, lider în informarea și susținerea fermierilor, este partenerul media al Congresului Fondurilor Europene pentru Fermieri, Ediția I.

  Eveniment pentru fermierii care vor să acceseze fonduri europene

  Evenimentul va avea loc miercuri, 30 iunie 2021, începând cu orele 9.30 la JW Marriott Grand Hotel din București, în sistem hibrid offline-online, cu 100 de fermieri prezenți, alături de decidenți politici și administrativi, de consultanți în fonduri europene și de reprezentanți ai companiilor de agribusiness. Formatul Congresului Fondurilor Europene pentru Fermieri, ediția întâi, va include un panel de tip Bursa Fondurilor Europene pentru Fermieri, o sesiune de consultanță live la standurile cu măsurile și submăsurile din Perioada de Tranziția la noua Politică Agricolă Comună.

  „E o mare împlinire pentru noi să putem anunța organizarea acestui eveniment de top. Am gândit un Congresul Fondurilor Europene pentru Fermieri 2021 pe trei coordonate: ultimele informații și mesaje transmise fermierilor de către decidenții politici și administrativi, din țară și de la Bruxelles, o zonă de prezentare a tuturor măsurilor pe care fermierii le vor putea accesa în lunile imediat următoare, precum și sesiunea de consultanță pe care o vom oferi participanților, la standurile partenerilor. De asemenea, furnizorii de produse și servicii pentru fermieri vor putea să își prezinte live oferta, în timpul congresului. Divizia de consultanță pentru fonduri europene a Asociației Forța Fermierilor își va prezenta strategia, cu acest prilej, prin care va deveni cel mai important sprijin pentru membrii noștri în atragerea banilor europeni. Suntem prima asociație de fermieri care are un asemenea departament și care ne va permite, ca până la finalul anului, să devenim cea mai puternică și mai influentă organizație din mediul asociativ agricol. Le mulțumesc partenerilor pentru încredere și implicare. Vă așteptăm cu drag alături de noi!”, a spus Vlad Macovei, președinte al Asociației Forța Fermierilor și fondator Agrointeligența.

  Cei mai buni consultanți și experți în fonduri europene pentru agricultură

  „Sunt onorat să fiu partener în această ambițioasă și deosebit de importantă inițiativă unică în România. Împreună cu Asociația Forța Fermierilor și colegii parteneri, ne propunem să facem lucruri frumoase împreună. Beneficiarii acestui parteneriat vor fi fermierii, în primul rând membri ai Asociației, dar nu numai. Beneficiul principal va consta în informarea corectă, profesională și promptă a fermierilor, scopul fiind de a crea un drum cât mai lin al fondurilor europene, de la ideea accesării fondurilor europene și până la finalizarea proiectului de investiții. Vă mulțumesc și vă așteptăm la cel mai mare eveniment destinat finanțărilor nerambursabile din România, unde vom fi prezenți și vom sta la dispoziția celor prezenți pentru întrebări și lămuriri de specialitate”, a spus Liciniu Lupu, fondator Fabrica de Consultanță și Wisely Projectify.

  „Am considerat ca a venit momentul să mă alătur lui Vlad Macovei și, împreună, și cu alți colegi experți în consultanță, să înființăm Divizia de Consultanță a Asociației Forța Fermierilor. Îmi propun să dezvoltăm la nivel național un sistem de consiliere și consultanță profesionist și corect, venind în întâmpinarea nevoilor fermierilor români, cu o expertiză prin experiență, astfel ajutând fiecare producător agricol din oricare colț al țării. Suntem cei mai buni!”, a spus Florin Ciobanu, președintele Asociației Tineri Fermieri Olt.

  „Sunt unul dintre primii avocați care s-au implicat în litigii cu fonduri europene, la un moment în care regulile accesării și implementării fondurilor europene erau încă neclare atât pentru beneficiari, cât și pentru autoritățile de management. Între timp, regulile au devenit mai predictibile, însă experiența juridică este nu doar benefică, ci și necesară. Vom oferi sprijinul nostru tuturor fermierilor care vor participa la Congresul Fondurilor Europene”, a spus Oana Strătulă, avocat partener Societatea Civilă de Avocați Strătulă și Asociații.

  Vom reveni în zilele următoare cu detalii organizatorice legate de agendă, invitați, vorbitori, participanți și temele prezentate. Cei interesați de o colaborare în cadrul Congresului Fondurilor Europene pentru Fermieri 2021 pot lua legătura cu Marius Cătălin Bran, director de dezvoltare al Asociației Forța Fermierilor: marius.bran@fortafermierilor.ro – 0766.577.992.

  Asociația Forța Fermierilor, acționând sub sloganul „Agricultura în ofensivă”, este cea mai dinamică organizație profesională din sectorul agroalimentar, care nu acceptă jumătățile de măsură în reprezentarea intereselor legitime ale membrilor săi. Asociația Forța Fermierilor se luptă pentru apărarea drepturilor agricultorilor români de toate tipurile, indiferent de mărimea fermei, de domeniul de activitate și de regiune geografică.


  Te-ar mai putea interesa

  AFIR a publicat Ghidul solicitantului pentru DR-25 Modernizarea infrastructurii de irigații AFIR: S-au epuizat fondurile europene pentru drumuri agricole și comunale Calendar fonduri europene pentru fermieri în 2024 – ordine depunere proiecte la AFIR Finalizarea proiectului „Creșterea competitivității societății KOMORA ENGINEERING SRL prin achiziția de active corporale și necorporale” Schemă de 20.000.000 euro/beneficiar, prelungită până la 15 ianuarie. Cine beneficiază de bani

  Ultimele știri

  Surse APIA: Plata subvențiilor ANT de fapt nu a început! Legumele lui Ciprian Radu au avut hrană destulă datorită Kinactiv Root, de la Chemark G4media: PNL va cere azi demisia lui Barbu sau repunerea lui Ionuț Lupu la șefia APIA Ministrul Barbu cere Consiliului Concurenței să verifice practica produselor marcă proprie Incendii pornite de la panouri solare. Care este greșeală făcută la montarea acestora