• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Prețul unui litru de lapte de vacă. Cu cât se vinde laptele direct din fermă

  agrointeligenta.ro -

  Preț litru lapte de vacă. Cu ce preț se vinde laptele de vacă direct din fermă către procesator sau la dozatoarele fermierilor din fiecare județ. Crescătorii de bovine spun ce prețuri primesc în acest an pentru producția de lapte vândută în România.

  Care mai este prețul la laptele de vacă în ferme. O discuție ”stârnită” zilele acestea pe un grup de crescători de bovine pentru lapte a primit zeci de răspunsuri din partea fermierilor.

  Prețuri pentru un litru de lapte de vacă

  Iată care este prețul unui litru de lapte vândut din fermă de crescătorii din mai multe județe:

  Preț lapte de vacă Maramureș. Fermierul Călin Stegeran spune că primește un preț de 1,4 lei pe litrul de lapte vândut.

  Preț lapte de vacă Botoșani. Fermierul Teodor Hrișcu anunță un preț de 1,1 lei pe litrul de lapte ce pleacă din ferma sa, în timp ce colegul din același județ, Valentin Niculea, spune că încasează 1,2 lei pe litru.

  Preț lapte de vacă Buzău. Fermierul Adrian Oancea spune că primește un preț de 1,3 lei pe litrul de lapte vândut.

  Preț lapte de vacă Covasna. Fermierul Istvan Olah din județul Covasna vinde laptele cu 1,45 lei pe litru.

  Preț lapte de vacă Constanța. De pe malul mării, constănțeanca Anamaria Voicu anunță un preț de 1,2 lei pe litru pentru lapte vândut de la văcuțele sale.

  Preț lapte de vacă Alba. Constantin Henegar din județul Alba vinde laptele de vacă la un preț de 1,35 de lei , plus TVA.

  Preț lapte de vacă Cluj. În ferma Andrea Csabi Ciotlaus din județul Cluj, laptele are un preț de 1,4 lei pe litru. Tot în județul Cluj, Eugen Grosan vinde laptele cu 1,06 lei pe litru.

  Preț lapte de vacă Tulcea. Fermierul George Popa din Tulcea vinde laptele cu 1,2 lei pe litru.

  Preț lapte de vacă Neamț. Larisa Nica din Neamț are un preț de 1,2 lei pe litrul de lapte vândut din fermă.

  Preț lapte de vacă Iași. Ionuț Sandu anunță un preț mic la laptele de fermă din județul Iași, unde crescătorul primește 1 leu pe litru. Tot în județul Iași, Ștefan Petru dă laptele cu 1,25 lei/litru la procesator și cu 3 lei/litru către abonații fermei.

  Preț lapte de vacă Teleorman. Pentru cantități peste 500 de litri pe zi, Aura Claudia din Alexandria primește 1,7 lei pe litrul de lapte.

  Preț lapte de vacă Bihor. Dan Lazăr are un preț de 1,45 lei/litru la laptele livrat în județul Bihor.

  Cu cât se vinde un litru de lapte de vacă

  Prețul unui litru de lapte de vacă vândut la dozator

  Prețul unui litru de lapte vândut la dozator este mai bun, însă investiția și asigurarea fluxului de livrare îi descurajează pe mulți fermieri. În plus, ca să ai vânzare bună, ai nevoie de un loc cu vad bun pentru amplasarea dozatorului, preferabil în apropierea piețelor.

  Preț litru lapte vândut la dozator. În județul Bacău, fermierul Ioan Șelaru vinde laptele la dozator la un preț de 3,5 lei/litru, cu o medie de 30 de litri pe zi a vânzărilor.

  Laptele – preț la procesator, preț la dozator sau la abonați

  Vânzarea laptelui cu livrare acasă este o soluție pentru valorificarea unor cantități mai mici și cu condiția creării unei rețele de clienți. Emil Viorel Postelnicu vinde laptele livrat la domiciliu cu 4 lei pe litru, iar cantitatea livrară săptămânal este de 90-100 de litri, restul laptelui fiind folosit la producția de telemea.


  Te-ar mai putea interesa

  Zeci de mii de tone de lapte aruncate la canal pentru că nu are cine să le mai colecteze din ferme! DR. MIHAI PETCU: La țară se bea DE 10 ORI MAI MULT LAPTE decât la oraș și oamenii MOR MAI PUȚIN DE CANCER! FERMIERI DE LAPTE, sunteți invitați la un SCHIMB DE EXPERIENȚĂ cu specialiști din OLANDA!

  Ultimele știri

  Subvenția APIA ovine și caprine – MAJORATĂ! Cuantum la plată: 17,2430 euro/cap animal! Grevă la John Deere. Angajații cer salarii mai mari și condiții mai bune de muncă George Cățean – ministru desemnat la Agricultură. Lista USR cu miniștrii cabinetului Cioloș