• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Soluția de semănat de mare viteză KINZE’S va fi disponibilă în Europa

  Roxana Dobre -

  Kinze Manufacturing a dezvoltat un nou contor de mare viteză și un tub de semănare pentru a oferi fermierilor o plasare exactă a semințelor la viteze de până la 19 kilometri pe oră. Noua tehnologie de plantare, numită True Speed ™, pe piețele europene este planificată pentru introducere în sezonul de plantare 2022.

  ”Suntem o companie care prețuiește tehnologia și simplitatea”, a spus Susanne Veatch, președintele Kinze. ”Sunt foarte mândră de această soluție Kinze de plantare de mare viteză, este extrem de precisă. În calitate de fermier, știu că acest produs va oferi clienților noștri mai multă flexibilitate și productivitate în timpul sezonului de plantare”, a mai adăugat aceasta.

  Noul sistem Kinze folosește un contor electric și un tub de livrare care funcționează cu precizie la viteze de plantare de la 5 la 19 km/h, permițând fermierilor să ”semene la viteza lor” fără a compromite precizia sau distanța de cultivare. Rezultatul este distanțarea precisă a semințelor la diferite viteze, cu mai multe forme și dimensiuni ale semințelor. Atunci când este asociat cu tehnologia activă a forței Kinze, True Depth ™, care oferă un răspuns instant al unității de rând la condițiile de câmp, contactul continuu cu solul poate fi menținut pentru o precizie constantă la toate vitezele. Aceasta permite fermierilor care au condiții de sol corespunzătoare, să crească numărul de hectare semănate într-o zi obișnuită. Proiectarea sistemului permite, de asemenea, o întreținere ușoară, economisind timpul și banii fermierilor.

  Noua tehnologie a fost testată cu succes în această primăvară în România

  Semănătoarea Kinze 4805 cu tehnologiile True Speed ™ și True Depth ™ la bord, a semănat aproximativ 600 ha de teren din România. ”Suntem încântați de modul în care a funcționat această tehnologie pe semănătoarea noastră de testare. În luna aprilie a oferit plantarea cu precizie extrem de mare de 99 +% la viteză mare pe câmpurile din România. Această tehnologie va permite fermierilor să planteze, într-un timp foarte strâns de plantare, cu precizia exclusivă Kinze, ce va genera venituri și profit suplimentare pentru fermierii europeni” a declarat Brian A. McKown, vicepreședinte executiv și director operațional Kinze Manufacturing și director al Kinze Europe.

  Despre Kinze Manufacturing 

  Fondată acum 55 de ani pe premisa inovației, Kinze Manufacturing, Inc., își comercializează echipamentele de plantare și remorcile de cereale la nivel global și este cunoscută pentru o serie de ”prime inovative” în industrie. Kinze funcționează cu valori fundamentale de integritate, orientare spre client, excelență, inovație și respect reciproc.

  Kinze Manufacturing este liderul tehnologic recunoscut și inovatorul a semănătorilor pentru producția de culturi în rânduri, remorci cu șnec de distribuire cereale, echipamente de prelucrare rapidă și oferte tehnologice. Angajații Kinze își petrec nopțile și sfârșiturile de săptămână în agricultură, punându-i într-o poziție unică de a fi atât producătorii, cât și clienții ai semănătorilor și a remorcilor de cereale pe care le construiesc.

  Dealer Oficial pentru echipamentele de productie Kinze Manufacturing pentru România este compania K-PLANTER SRL

  Adresă: Carcea, Solizului 13, Craiova, Dolj 207206
  Web: www.kplanter.com
  E-mail: info@kplanter.com
  Telefon: +40733 933 415


  Te-ar mai putea interesa

  Răspuns APIA pentru fermieri: Două culturi care nu primesc subvenție în acest an! Prețul pesticidelor – în creștere. Cum arată piața la acest moment Cum se obține silozul de porumb pentru furajarea vacilor în ferma ing. Dimitrie Muscă

  Ultimele știri

  În loc să închidă mall-urile, au închis târgurile de la țară! Sprijin pentru fermierii din România afectați de creșterea prețurilor! Anunţ APIA pentru fermierii care aşteaptă banii pe subvenţii!