• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Massey Ferguson numește un nou distribuitor în sud-estul României: Sigma CVM preia franciza pentru linia completă de utilaje agricole ale companiei!

    agrointeligenta.ro -

    Massey Ferguson – brand internațional al grupului american AGCO (NYSE: AGCO) a numit Sigma CVM România, membră al Grupului Saracakis, distribuitor unic pentru gama sa completă de echipamente agricole în regiunea de sud-est a României, anunță compania printr-un comunicat remis joi, 12 august. Această nouă franciză face parte din strategia Massey Ferguson de îmbunătățire a experienței utilizatorilor mărcii și de a consolida puterea și calitatea rețelei globale de distribuție. Cu scopul de a îmbunătății atât satisfacția clienților, cât și cota de piață, această mișcare va permite, la rândul său, utilizatorilor, distribuitorilor și companiei să fie mai profitabili.

    Conform sursei citate, grupul Saracakis este o prezență a peisajului de afaceri grecesc de aproape un secol și are statut de distribuitor exclusiv pentru o gamă largă de mărci globale din industria auto. Înființată în anul 1922 și condusă în continuare de familia fondatoare, Saracakis este o organizație activă, angajată să deservească și să sprijine toate tipurile de clienții: persoane fizice, companii private și de stat. Grupul este structurat în linii de afaceri si entitati juridice distincte, pentru a proteja și promova interesele fiecărei mărci individuale.

    În prezent, Saracakis are prezență fizică în Grecia, România, Bulgaria și Cipru. Grupul de companii Saracakis se angajează să ofere produse inovatoare și servicii de pionierat, adăugând valoare comunităților pe care le deservește. Angajamentul grupului este de a crea soluții bazate pe experiență personalizată, rămânând în același timp total implicat să funcționeze într-un mod durabil.

    Cifre cheie pe anul 2020 ale grupului Saracakis

    Cifra de afaceri este de 140 de milioane de euro, 340 angajați, rețea de vânzare cu amănuntul (în proprietate sau închiriată) de 350 de locații, 20 mărci internaționale reprezentate (inclusiv Massey Ferguson, Volvo, Honda, Mitsubishi, Komatsu și altele).

    Frederic Moreau – Brand Business Manager Massey Ferguson pentru Europa Centrală și de Vest

    Frederic Moreau – Brand Business Manager Massey Ferguson pentru Europa Centrală și de Vest, este de părere că Saracakis și-a construit o reputație puternică pe teritoriile sale, bazându-se pe excelența serviciilor oferite clienților, pe parteneriatele de încredere și pentru asistența completă oferită clienților Massey Ferguson.

    „Această ultimă mișcare în sud-estul României este parte a planului strategic de 5 ani „Growing Together” al Massey Ferguson, pentru a oferi clienților MF un serviciu remarcabil din partea dealerilor. Numirea va spori impulsul operațiunilor Massey Ferguson în sud-estul României și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu echipa Saracakis”, a spus acesta.

    Sigma CVM România, responsabilă pentru vânzările și post-vânzările pentru întreaga gamă de produse Massey Ferguson – tractoare, combine, prese de balotat, unelte pentru fân și furaje și echipamente pentru manipularea materialelor

    Operațiunea Massey Ferguson va fi condusă de Artemios Kotsiras, care lucrează cu Saracakis Group din 2011, iar în ultimii patru ani a condus divizia de vânzări de piese de schimb. „Suntem încântați că am fost desemnați ca distribuitori pentru prestigiosul brand Massey Ferguson, care este deja bine cunoscut și respectat în România”, spune Artemios – Director General, SIGMA CVM România.

    Artemios – Director General, SIGMA CVM România

    „Sunt extrem de încântat de extinderea afacerii Grupului Saracakis prin Massey Ferguson, care este unul dintre liderii pieței agricole. Produsele MF au o credibilitate extraordinară în piață și pot acoperi o gamă largă de nevoi ale fermierilor români. Și, împreună cu experiența Grupului de Companii Saracakis de aproape 100 de ani în inovații și expertiza operațională, ne dorim să ajungem prima alegere pentru fermierii români, oferind o experiență unică atât în produse, cât și în servicii. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu angajații noștri, cu fermierii români și cu partenerii, pentru a ne dezvolta împreună și pentru a conduce compania la cel mai înalt nivel”, continuă el.

    Massey Ferguson derulează o ofensivă majoră de produse, care va consta in lansări de echipamente noi pe toata gama. Scopurile principale sunt de a oferi cel mai bun raport calitate-preț, împreună cu produse solide si de încredere. Aceste produse trebuie să facă față nevoilor în creștere ale fermelor în scopul atingerii unor rapoarte excelente de performanță pentru utilizatorii finali, să ofere un bun randament al investiției făcute și o valoare de revânzare solidă.

    Massey Ferguson a anunțat de asemenea un pachet de servicii de suport pentru clienți care are drept scop o deținere și utilizare mai ușoară a echipamentelor Massey Ferguson. Cunoscut drept “Serviciile MF”, acest pachet de produse de activități de service include finanțare și garanții extinse, împreuna cu activități de service, de comunicare, tehnologii pentru agricultura de precizie și piese originale Massey Ferguson.

    Despre AGCO

    AGCO (NYSE:AGCO) este lider global în proiectarea, producția și distribuția de utilaje agricole și furnizează soluții de tehnologie înaltă pentru fermieri, prin gama sa completă de echipamente și servicii asociate. Produsele AGCO sunt vândute prin cinci mărci de bază, Challenger®, Fendt®, GSI®, Massey Ferguson® and Valtra®, sprijinite prin soluțiile inteligente de agricultură Fuse®. Înființată în anul 1990 și cu sediul în Duluth, Georgia, USA, AGCO a înregistrat vânzări nete de 9,1 miliarde dolari în 2020. Pentru mai multe informații, vizitați www.AGCOcorp.com.

    Date de contact Sigma CVM România
    Telefon: +40 21 233 10 64
    Mail: office@saracakis.ro
    Website: www.saracakis.ro


    Te-ar mai putea interesa

    Plânsul viței de vie. De ce ”plânge” via primăvara Subvenții APIA: Terenurile tăiate de la plata pe suprafață începând cu acest an Vremea se schimbă brusc. Alertă meteo de ploi, vânt puternic și ninsori în 22 de județe

    Ultimele știri

    Rezultate solide pentru Agricover în 2023 și peste 10.000 de fermieri în portofoliu O dronă militară a căzut în zona fermei Filipoiu din Insula Mare a Brăilei – primele imagini Au apărut, în piață, primele roșii românești. Prețul lor – dublu față de cel al cărnii