• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Mărgărint Niță-Dragomir, Summit Agro România: Suntem aproape de fermieri și le oferim tot sprijinul!

    Angelica Lefter -

    Mărgărint Niță-Dragomir, Director Tehnic Summit Agro România, a reprezentat compania în cadrul primei ediții a Congresului Fermierilor. În cadrul prezentării, specialistul din agribusiness le-a vorbit fermierilor atât despre sprijinul pe care Summit Agro îl acordă fermierilor care fac agricultură sustenabilă, dar și despre sistemul de asigurări pe care îl oferă și despre produsele prezente în portofoliul constant actualizat al companiei.

    Venim cât mai aproape de dumneavoastră și vă acordăm tot suportul. (…) Suntem o companie japoneză prezentă de foarte mult timp pe piața de comerț, mai întâi am fost ca și casă de comerț în Japonia, din 1973 suntem prezenți în piața românească, mai întâi ca birou de reprezentanță, apoi din 1997 Sumi Agro România SRL prezentă cu oferte și cu inputuri, soluții pentru agricultură pentru dumneavoastră ca fermă. Am să vă spun ca întotdeauna, Summit Agro se ocupă, a fost, este și va rămâne în permanentă legătură și în slujba dumneavoastră ca fermieri, sunteți partenerii noștri pe circuitul în industria pentru care lucrăm, sunteți veriga care absoarbe ceea ce noi oferim, produse și servicii și noi ca și public consumăm produsele obținute de dumneavoastră„, a vorbit  Mărgărint Niță-Dragomir în deschiderea discursului său despre relația pe care Summit Agro România a construit-o cu fermierii români.

    Compania Summit Agro a fost partener al Congresului Fermierilor 2021

    Compania Summit Agro a investit în producţia de produse pentru agricultura ecologică încă din 2018, iar printre fermierii care utilizează aceste soluții nu sunt numai cei bio, ci și fermieri convenționali care practică o agricultură mai sustenabilă.

    ”În 2018 compania Sumitomo și Sumi Agro Europa au preluat trendul și au făcut o investiție achiziționând o companie de produse bio ceea ce înseamnă că sunt produse oferite pentru cultura organică, pentru acei fermieri dintre dumneavoastră care faceți cultură organică, dar nu numai, și pentru fermierii care aplică un management integrat de combatere, fertilizare și hrană pentru biostimulare pentru culturile pe care le aveți. O altă tendință și să spun așa o acțiune pe care deja am demarat-o, începând cu 2021, este faptul că Summit Agro România s-a gândit să vină – pe lângă puținele soluții care erau în piață și Summit Agro – în sprijinul dumneavoastră oferindu-vă soluția de asigurare, de la asigurarea culturilor până la asigurarea de bunuri personale, materiale. Într-un cuvânt, mesajul nostru, al companiei Summit Agro România pentru dumneavoastră este să aveți încredere în Summit Agro așa cum Summit Agro are încredere în dumneavoastră și mereu vom fi aproape”, a declarat la Congresul Fermierilor 2021 Mărgărint Niță-Dragomir, Director Tehnic Summit Agro România.

    La partea de concluzii a prezentării, oficialului companiei a prezentat câteva produse vedetă, două insecticide eficiente, pe care fermierii se pot baza în continuare că rămân în portofoliul companiei și în anii următori. ”În special menționez un produs arhicunoscut de dumneavoastră și folosit, este vorba de Mospilan 20 SG, un insecticid sistemic, îl folosiți și îl cunoașteți foarte bine. Este distribuit în România prin rețeaua autorizată de distribuitori. Un alt produs interesant pentru agricultură și pentru momentul prezent este NoFly, pe care, de asemenea, vreau să îl menționez, este un insecticid de contact foarte bun, cu rezultate foarte bune pentru combaterea musculiței albe de seră în spații protejate. În culturile din spații neprotejate avem Mospilan, în spații protejate, pentru cei care folosesc combatere integrată aveți Mospilan, aveți NoFly, deci aveți soluție pentru combaterea musculiței albe, pe de o parte. Pe de altă parte, folosind NoFly spre sfârșitul perioadei de tratament, în trei ore de la aplicarea produsului puteți să intrați la recoltat să mergeți cu produsul dumneavoastră în piață, în supermarketuri, fără risc de reziduuri, deci reziduuri zero”, a vorbit Directorul Tehnic despre eficiența celor două insecticide din portofoliul Summit Agro România.


    Te-ar mai putea interesa

    Vremea de Florii. Anunțul șefei ANM, Elena Mateescu Macerat de coada calului – rețetă. Beneficii Subvenții APIA 2024. Terenurile care primesc bani la hectar și cele care sunt scoase de la plată

    Ultimele știri

    Tehnologia Chemark Rom la rapiță pune bazele unor producții mari în Teleorman, la ferma Nutrelo Trei boli periculoase depistate în cultura sa de grâu de fermierul Georgian Corniță Se construiește o nouă fabrică ce va prelua lapte de la fermierii români