• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Prognoza meteo pentru această săptămână. ANM: Cum va fi vremea în zilele următoare!

    agrointeligenta.ro -

    Prognoza meteo de la ANM – Administrația Națională de Meteorologie –  pentru această săptămână, mai exact pentru zilele următoare. Meteorologii anunță o răcire la nivel național și precipitații. Izolat, dimineața și noaptea, va fi prezent fenomenul de ceață.

    Prognoza meteo – ANM: Cum va fi vremea luni, 20 septembrie 2021

    Vremea va fi rece în vestul, centrul şi nordul ţării, dar în sud și în sud-est, valorile termice se vor menține ușor peste cele normale la această dată. Temporar cerul va fi noros și va ploua și sub formă de aversă, în Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea, în jumătatea de sud a Crișanei, Transilvaniei și Moldovei și pe arii restrânse în restul teritoriului.

    În sud-vest, sud și sud-est, trecător vor fi și descărcări electrice. Izolat, cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp. Seara și noaptea, pe suprafețe mici, la altitudini de peste 1500 m, în Carpații Orientali, vor fi posibile și ninsori slabe. Vântul va sufla în general moderat, cu viteze mai mari noaptea pe litoral, în deltă și pe crestele Carpaților Meridionali și de Curbură, unde la rafală se vor depăși viteze de 60…70 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 grade în nordul Moldovei și 28 de grade în sudul Munteniei, iar cele minime între 3 grade în depresiuni și 17 grade pe litoral. Izolat se va forma ceață.

    Prognoza meteo – ANM: Cum va fi vremea marți, 21 septembrie 2021

    Vremea va fi răcoroasă, local rece pentru această dată, în special în nordul, centrul și estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 12 și 20 de grade, cu cele mai ridicate valori în Oltenia, iar cele minime se vor situa între 2 și 12 grade, mai scăzute în depresiuni spre 0 grade, unde vor fi condiții de brumă.

    Cerul va fi temporar noros, în regiunile estice, sudice și centrale, izolat, va ploua slab, iar la munte, la altitudini mari, vor fi posibile fulguieli. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană, iar pe parcursul zilei și în estul teritoriului, în extremitatea de sud-est și pe suprafețe mici în rest.

    Dimineața și noaptea, izolat, se va forma ceață.

    Prognoza meteo – ANM: Cum va fi vremea miercuri, 22 septembrie 2021

    Vremea va fi rece în cea mai mare parte a țării. Temporar cerul va fi noros și pe alocuri va ploua, în special în regiunile vestice, nordice și centrale, iar în zona montană, la altitudini mari, vor fi și ninsori slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, îndeosebi pe creste, dar local și în regiunile estice.

    Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 19 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 grade în zonele depresionare și 11 grade pe litoral.

    Prognoza meteo – ANM: Cum va fi vremea joi, 23 septembrie 2021

    Valorile termice vor crește ușor, dar se vor menține sub mediile climatologice specifice datei și vor caracteriza o vreme răcoroasă. Cerul va fi temporar noros, iar în jumătatea de est a țării, izolat, va ploua slab. În Carpații Orientali, la altitudini mari, vor fi posibile fulguieli. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și în estul teritoriului.

    Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 1 și 10 grade.

    În zonele depresionare, noaptea se va produce brumă. Izolat vor fi condiții de ceață.

    Prognoza meteo pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică, 24-26 septembrie 2021

    Vremea se va încălzi ușor și treptat. Probabilitatea de ploaie va fi ridicată la începutul intervalului în regiunile nordice.


    Te-ar mai putea interesa

    Vremea de schimbă radical. Șefa ANM anunță ploi și temperaturi cu minus Andrei și Oana Nicola s-au întors din Anglia pentru a-și face fermă de Angus la Porumbacu de Jos Furtuna Renata ajunge în România – sunt așteptate ploi, vijelii și temperaturi scăzute

    Ultimele știri

    Fonduri europene pentru achiziția de utilaje – AFIR a publicat a doua versiune a Ghidului Polonia: Fermierii – subvenție de 250 euro/ha pentru grâul vândut până pe 10 martie Fermele și cooperativele pot accesa un nou ajutor pentru gunoiul de grajd