• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Iarnă în toată regula cu ger și zăpezi! Anunțul ANM despre vremea în următoarele zile!

  agrointeligenta.ro -

  Iarnă în toată regula în cele mai multe județe ale țării, cu strat consistent de zăpadă și temperaturi negative. Noua săptămână vine cu noutăți din punct de vedere meteorologic, astfel că vremea se va menține predominant închisă și abia de joi vom avea o ușoară încălzire.

  Prognoza meteo – ANM: Duminică, 9 ianuarie 2021

  Vremea de duminică, 9 ianuarie, se menține predominant închisă. Temporar vor fi precipitații în vestul și sudul țării, ziua cu caracter local, iar noaptea în extindere, în timp ce în rest acestea se vor semnala pe arii mai restrânse. În zonele montane și submontane vor predomina ninsorile, în Banat, Crișana, Transilvania și Moldova vor fi precipitații mixte, iar în celelalte regiuni mai ales ploi. Pe arii restrânse, cu probabilitate mai mare în vest, se va produce polei.

  Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări spre sfârșitul intervalului în sudul și sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 11 grade, cu cele mai ridicate valori în Dobrogea, iar cele minime, în general, între -4 și 4 grade. Izolat se va forma ceață.

  Prognoza meteo – ANM: Luni, 10 ianuarie 2021

  Vremea de luni, 10 ianuarie, va fi în continuare în general închisă. Temporar se vor semnala precipitații în vestul, sudul și estul țării și pe arii restrânse în rest. La munte va ninge, în Moldova vor fi precipitații mixte, iar în celelalte zone vor predomina ploile. Izolat, cu o probabilitate mai mare în vestul teritoriului, vor fi depuneri de polei.

  Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în regiunile extracarpatice şi la munte, cu rafale în medie între 50 și 70 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 10 grade, iar cele minime, în general, între -5 și 4 grade. Pe spaţii mici se va forma ceaţă.

  Prognoza meteo – ANM: Marți, 11 ianuarie 2021

  De marți, 11 ianuarie, se va intra într-un proces de răcire a vremii ce se va resimţi cu precădere la valorile din timpul nopţii când va fi ger la munte şi local în nord-vest şi în centru. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 grade în nordul Moldovei şi 5 grade în zonele de deal din sud-sud-vest; minimele termice vor fi cuprinse între -13 grade în depresiunile din Maramureş şi Transilvania şi în jurul a -1 grad în extremitatea de sud-vest. În sudul şi în estul ţării vor fi înnorări, mai persistente în Oltenia şi sudul Banatului unde pe alocuri vor fi precipitaţii mixte, dar şi în Moldova şi pe litoral unde izolat va fulgui.

  În restul teritoriului, cerul va fi variabil. Vântul va avea intensificări în est şi în sud-est şi local în zona montană înaltă, amplificând senzaţia de frig. Dimineaţa şi noaptea pe spaţii mici se va forma ceață, asociată cu depunere de chiciură, iar pe alocuri, în funcţie şi de condiţiile locale, se va forma gheţuş.

  Prognoza meteo – ANM: Miercuri, 12 ianuarie 2022

  Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 12 ianuarie, anunță vreme mai rece, geroasă dimineaţa şi noaptea în special în nord şi în centru. Temperaturile maxime se vor încadra între -5 şi 1 grad, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -16 şi -7 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări ziua în sud-vestul ţării unde izolat va ninge slab, iar la sfârşitul nopţii şi în regiunile nordice.

  Vântul va avea intensificări la munte, iar în prima parte a intervalului şi în estul şi sud-estul teritoriului, amplificând senzaţia de frig. Pe arii restrânse, dimineaţa şi noaptea, va fi ceață, asociată cu depunere de chiciură, iar pe alocuri, în funcţie şi de condiţiile locale, se va forma gheţuş.

  Prognoza meteo 13, 14, 15 ianuarie 2022

  Începând de joi, 13 ianuarie, și pânî sâmbătă, 15 ianuarie, vremea va fi în încălzire treptată. La sfârşitul intervalului, în regiunile nordice va creşte probabilitatea pentru precipitaţii locale.


  Te-ar mai putea interesa

  Vin ninsorile în toată țara! Șefa ANM anunță zile autentice de iarnă! Alertă în România! Gripă aviară la ferma Peneș Curcanul din Codlea! Dan Motreanu: ”În Parlamentul European se lucrează la modernizarea Rețelei de informații contabile agricole”

  Ultimele știri

  În Grădina Danei: Prognoza meteo, cum adaptăm lucrările din livadă la noile condiții climatice Subvenția APIA care intră la plată de săptămâna aceasta. Banii, publicați în Monitorul Oficial A fost confirmat al doilea focar de gripă aviară la o fermă cu peste 40.000 de curcani