• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Iarnă în toată regula cu ger și zăpezi! Anunțul ANM despre vremea în următoarele zile!

  agrointeligenta.ro -

  Iarnă în toată regula în cele mai multe județe ale țării, cu strat consistent de zăpadă și temperaturi negative. Noua săptămână vine cu noutăți din punct de vedere meteorologic, astfel că vremea se va menține predominant închisă și abia de joi vom avea o ușoară încălzire.

  Prognoza meteo – ANM: Duminică, 9 ianuarie 2021

  Vremea de duminică, 9 ianuarie, se menține predominant închisă. Temporar vor fi precipitații în vestul și sudul țării, ziua cu caracter local, iar noaptea în extindere, în timp ce în rest acestea se vor semnala pe arii mai restrânse. În zonele montane și submontane vor predomina ninsorile, în Banat, Crișana, Transilvania și Moldova vor fi precipitații mixte, iar în celelalte regiuni mai ales ploi. Pe arii restrânse, cu probabilitate mai mare în vest, se va produce polei.

  Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări spre sfârșitul intervalului în sudul și sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 11 grade, cu cele mai ridicate valori în Dobrogea, iar cele minime, în general, între -4 și 4 grade. Izolat se va forma ceață.

  Prognoza meteo – ANM: Luni, 10 ianuarie 2021

  Vremea de luni, 10 ianuarie, va fi în continuare în general închisă. Temporar se vor semnala precipitații în vestul, sudul și estul țării și pe arii restrânse în rest. La munte va ninge, în Moldova vor fi precipitații mixte, iar în celelalte zone vor predomina ploile. Izolat, cu o probabilitate mai mare în vestul teritoriului, vor fi depuneri de polei.

  Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în regiunile extracarpatice şi la munte, cu rafale în medie între 50 și 70 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 10 grade, iar cele minime, în general, între -5 și 4 grade. Pe spaţii mici se va forma ceaţă.

  Prognoza meteo – ANM: Marți, 11 ianuarie 2021

  De marți, 11 ianuarie, se va intra într-un proces de răcire a vremii ce se va resimţi cu precădere la valorile din timpul nopţii când va fi ger la munte şi local în nord-vest şi în centru. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 grade în nordul Moldovei şi 5 grade în zonele de deal din sud-sud-vest; minimele termice vor fi cuprinse între -13 grade în depresiunile din Maramureş şi Transilvania şi în jurul a -1 grad în extremitatea de sud-vest. În sudul şi în estul ţării vor fi înnorări, mai persistente în Oltenia şi sudul Banatului unde pe alocuri vor fi precipitaţii mixte, dar şi în Moldova şi pe litoral unde izolat va fulgui.

  În restul teritoriului, cerul va fi variabil. Vântul va avea intensificări în est şi în sud-est şi local în zona montană înaltă, amplificând senzaţia de frig. Dimineaţa şi noaptea pe spaţii mici se va forma ceață, asociată cu depunere de chiciură, iar pe alocuri, în funcţie şi de condiţiile locale, se va forma gheţuş.

  Prognoza meteo – ANM: Miercuri, 12 ianuarie 2022

  Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 12 ianuarie, anunță vreme mai rece, geroasă dimineaţa şi noaptea în special în nord şi în centru. Temperaturile maxime se vor încadra între -5 şi 1 grad, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -16 şi -7 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări ziua în sud-vestul ţării unde izolat va ninge slab, iar la sfârşitul nopţii şi în regiunile nordice.

  Vântul va avea intensificări la munte, iar în prima parte a intervalului şi în estul şi sud-estul teritoriului, amplificând senzaţia de frig. Pe arii restrânse, dimineaţa şi noaptea, va fi ceață, asociată cu depunere de chiciură, iar pe alocuri, în funcţie şi de condiţiile locale, se va forma gheţuş.

  Prognoza meteo 13, 14, 15 ianuarie 2022

  Începând de joi, 13 ianuarie, și pânî sâmbătă, 15 ianuarie, vremea va fi în încălzire treptată. La sfârşitul intervalului, în regiunile nordice va creşte probabilitatea pentru precipitaţii locale.


  Te-ar mai putea interesa

  Oierii sar în ajutorul familiei care și-a pierdut oile în urma unui tratament făcut în fermă A ajuns primul transport cu oi donate pentru oierul căruia i-au murit animalele de la un tratament Anunț de la APIA pentru fermieri: Verificați-vă conturile, am plătit subvențiile! Plăți APIA 2024. Primele subvenții ANT care vor intra în conturi Familia căreia i-au murit oile de la un tratament și-a refăcut turma cu ajutorul animalelor donate!

  Ultimele știri

  Reguli simplificate la subvențiile APIA. Oficialii de la Bruxelles cer mai puține controale în ferme Guvernul a aprobat noi granturi pentru micii fermieri afectați de criza Ucraina Slovacia menține restricțiile de import pentru produsele ucrainene, în ciuda deciziilor UE Peter Tamas Nagy se alătură echipei ANZ în funcția de director general adjunct Guvernul a aprobat subvenția de 200 de euro la hectar. Cererile se depun până pe 20 mai