Tractoare și combine

Case IH lansează noi tractoare pentru livezi și plantații de viță de vie

Case IH aduce pe piața din Europa două noi modele specializate de tractoare agricole: tractorul Case IH Quantum F pentru livezi și ”subțirelul” Case IH Quantum V, creat special pentru podgorii.

Noile utilaje pentru agricultură au dimensiunile compacte și motorizări adaptate pentru nevoiele fermierilor.

Se comercializează trei modele de tractoare Case IH Quantum F, de la 88 de cai putere la 106 cai putere, create pentru a fi folosite în livezi și în alte lucrări în spații înguste de manevră. Cu ajutorul noilor utilaje, fermierii pot fertiliza, pot împrăștia pesticidele, pot tăia iarba, spre exemplu.

quantum fRezervorul de motorină al tractoarelor Case IH Quantum F are o capacitate de 90 de litri, astfel încât pot fi folosite o zi întreagă fără a fi nevoie de realimentare.

Cealaltă linie lansată de Case IH, Quantum V are avantajul de se putea deplasa cu viteze de la 40 km/h la doar 300 metri pe oră, iar specificațiile sale tehnice fac acest tip de tractor să fie foarte ușor de manevrat, mai ales la tractări de mare greutate, chiar și în rampă.

tractor case ih quantum v”Noile modele Quantum au fost create pentru a veni în întâmpinarea nevoilor proprietariilor de livezi și plantații de viță de vie și care își doresc să lucreze cu tractoare moderne, eficiente și productive. Afacerile din aceste sectoare agricole sunt în creștere, așa că este nevoie de o densitate mai mare pe exploatații, iar noile noastre utilaje sunt soluția pentru a ușura lucrările și pentru a utiliza eficient suprafețele cultivate”, a declarat Alun Scott, expert Case IH.

Utilajele agricole Case IH sunt comercializate și în România de către Titan Machinery, care oferă fermierilor români posibilitatea de a-și cumpăra noi utilaje performante printr-o super-oferă de finanțare: avans 5%, dobândă 1,99% și o perioadă de achitare de până la 5 ani.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu