• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Primul târg național dedicat fermei de familie: 13-15 octombrie, în parcul industrial CTPark Bucharest West

  agrointeligenta.ro -

  Primul târg de agricultură dedicat fermei de familie va fi organizat în această toamnă, lângă București. Asociația Forța Fermierilor a anunțat că va organiza în această toamnă, în perioada 13-15 octombrie, primul târg național dedicat soluțiilor pentru ferma de familie, pentru fermierii mici și mijlocii din România, din toate sectoarele de activitate și din toate regiunile țării.

  Evenimentul expozițional este rezultatul unei asocieri dintre Consiliul Județean Giurgiu, CTP România, cel mai mare dezvoltator și administrator de spații industriale și logistice de clasa A din România, și Asociația Forța Fermierilor.

  Lângă București, la kilometrul 23 al autostrăzii București-Pitești

  „Forța Fermierilor Expo” va fi găzduită de parcul industrial CTPark Bucharest West, la kilometrul 23 al autostrăzii București-Pitești, în localitatea Bolintin-Deal, județul Giurgiu. Consiliul Județean Giurgiu a votat în ședința de joi, 21 iulie 2022, în unanimitate, proiectul de hotărâre privind acordul de asociere mai sus menționat.

  „Doresc să mulțumesc public domnului președinte al CJ Giurgiu, Dumitru Beianu, doamnei vicepreședinte Elisabeta Mihalcea, consilierilor județeni din toate partidele, pentru că au susținut propunerea noastră. Mulțumesc, de asemenea, doamnei Ana Dumitrache, Country Head CTP România, pentru decizia de deveni partener în acest demers important pentru sectorul agroalimentar românesc.

  Târg pentru fermierii mici și mijlocii, pentru ferma de familie

  Forța Fermierilor Expo va fi un târg național cu impact maxim în care vom prezenta, pe de o parte, soluții pe care furnizorii de produse și servicii le au pentru fermierii mici și mijlocii, pentru ferma de familie, atât din sectorul vegetal, cât și din zootehnie.

  Pe de altă parte, ne propunem ca acest eveniment să fie o platformă de discuții și dezbateri între fermierii mai mici și cei mai mari pentru identificarea unor puncte de vedere comune și unor direcții de acțiune pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă întreg sectorul agroalimentar din România. Vreau să realizăm un pact național al tuturor categoriilor de fermieri care să ne permită, în cadrul Asociației Forța Fermierilor, o luptă eficientă pentru drepturile antreprenorilor români care activează în agricultura națională.

  Nu în ultimul rând, vom organiza o serie de conferințe și dezbateri care să ofere răspunsuri pertinente la întrebarea: Care este viitorul satului românesc?

  Produsele locale și cele tradiționale vor fi prezente în cadrul unor standuri expoziționale foarte frumoase și, de asemenea, vom încuraja prezența publicului larg și, în special, a copiilor printr-o serie de puncte de atracție speciale. Estimăm o prezență-record la Forța Fermierilor Expo, de joi până sâmbătă, 13-15 octombrie 2022!”, a spus Vlad Macovei, președintele Asociației Forța Fermierilor.

  În perioada următoare, organizatorii „Forța Fermierilor Expo” vor reveni cu noi informații despre organizarea acestui târg național ce va avea un impact maxim asupra sectorului agroalimentar românesc.


  Te-ar mai putea interesa

  Premierul răspunde apelului fermierilor! Sprijin pentru facturile la gaze și electricitate – de la 1 februarie! Asociația Producătorilor Agricoli Galați, membru fondator LAPAR, a aderat la Asociația Forța Fermierilor! Adrian Pintea, directorul APIA, cele mai noi vești despre plata subvențiilor! – VIDEO LIVE

  Ultimele știri

  ANI: Pășuni comunale atribuite de consilieri locali unor membri de familie Alertă în Giurgiu: Două focare de PPA în doar 2 zile. Alte 100 de îmbolnăviri active la porci mistreți! ANM astăzi: Ploi abundente de 80 l/mp până miercuri. Județe sub alertă!