• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Dana Constantinescu, în echipa Agrointeligența! Emisiunea ”În Grădina Danei” revine pe TVR 1!

  agrointeligenta.ro -

  Dana Constantinescu, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști specializați în agricultură, se alătură Agrointeligența, iar emisiunea ”În Grădina Danei” revine pe TVR 1. Reportajele și dezbaterile realizate de Dana Constantinescu cu invitații săi vor putea fi urmărite în fiecare joi, de la ora 10:30, pe postul național de televiziune, iar duminica, de la ora 10:00, înregistrarea emisiunii va fi publicată și în online, inclusiv pe www.agrointel.ro.

  Anunțul privind revenirea emisiunii ”În Grădina Danei” la TVR 1 a fost făcut în cadrul ediției de astăzi Agrostrategia unde invitată a fost chiar îndrăgita realizatoare TV.

  ”Mă bucur că reușim să reluăm În Grădina Danei deoarece lumea era foarte interesată să învețe, ceea ce pe mine m-a bucurat foarte mult. În plus, e bine că apărem din nou cu aceste sfaturi pentru că este singura emisiune de gen. Sigur, sunt diverse emisiuni care abordează însă mai multe tematici. În Grădina Danei se adresează și fermierilor, și profesioniștilor, dar este și pentru hobbiști și pentru oamenii simpli care vor să învețe cum să cultive legume, cum să își aranjeze grădina, cum sau la cine să apeleze pentru un design de grădină, cum să obțină mai multe fructe dintr-un pom pe care îl plantează. Se adresează tuturor și nu vorbim în termeni academici. Vorbim cu oameni de specialitate, cu fermeri care deja au experiență, dar care vorbesc pe limba omului simplu”, a spus Dana Constantinescu în cadrul emisiunii Agrostrategia de miercuri, 7 septembrie.

  ”Emisiunea În Grădina Danei are un concept editorial foarte bine construit, iar dovada că este un concept de succes este că ai un public fidel, numeros, care are ocazia să se reîntâlnească cu tine, atât în Agrostrategia pe TVR 1, cât și duminică dimineața, în online, pe Agrointeligența. Cu ocazia aceasta, oficial, îți urez ”Bine ai venit în echipa Agrostrategia și Agrointeligența!”!, a spus Vlad Macovei, realizatorul emisiunii Agrostrategia și fondatorul Agrointeligența.

  Dana Constantinescu este una dintre cei mai cunoscuți jurnaliști și realizatori TV din România. Născută în București pe 3 decembrie 1962 în Bucureşti, Dana Constantinescu și-a început cariera la TVR la vârsta de 18 ani. Este absolventă a Facultăţii de Chimie din cadrul Politehnici Bucureşti, a cursurilor postuniversitare ale Facultăţii de Jurnalism şi a unui master în Jurnalism la aceeaşi instituţie.

  Emisiunile la care a colaborat cu reportaje, interviuri şi anchete de-a lungul celor peste două decenii de televiziune sunt: „Studioul Economic”, „Veniţi cu noi pe programul 2”, „Emisiune de tineret”, „Fii tu însuţi!”, „Vânătorii de imagini”, „Ecologica”, „România balneară”, „Turnul de control”, „Magazin turistic”, „Magazin social”, „Între DA şi NU”, „Studioul social”, „Pe muchie de cuţit”, „Matinal”, „Destinaţia România”, „Vara pentru 2”, „România ora 6 fix”, „Zona de conflict”, „Feminin”, „Opinia publică”, „Sub semnul întrebării”, „Cu ochii’n 4”, „Eu-Tu-Noi”, „ONG-blitz”, „TVR în direct”, „Parlamentul Romaniei”, „Ce-i de făcut?”, Campania „Citeşte o carte”, campania electorală, „Cultura eco”, „D’ale lui Mitică”, „Viaţa satului”.

  Printre proiectele proprii se numără: „Agenda consumatorului”, „Îndeletniciri”, „Asta-i politica!”, „Cafeaua de dimineaţă”, „Avocatul poporului”, „Ora adevărului”, „Din coasta Evei”, „Transfocator”, campania antidrog „Învaţă să alegi”, „De la est la vest”, „Arta cu sare şi piper”, „Zona eu.ro”, „În grădina Danei”.

  „Îmi iubesc şi respect publicul şi el simte asta, drept pentru care reuşim împreună să realizăm o emisiune de succes. Sunt la televizor aşa cum sunt şi în viaţa de zi cu zi, sunt naturală, ceea ce îmi aduce un plus de popularitate printre telespectatori. Am avut norocul să fac în viaţă meseria pe care mi-am dorit-o şi la care am visat de când eram copil şi cântam în Corul Radioteleviziunii Române”, a declarat Dana Constantinescu în cadrul unui interviu acordat TVR.

  AgroStrategia. Invitat: Dana Constantinescu, Realizator TV (07.09.2022)


  Te-ar mai putea interesa

  Cadastru gratuit în 92 de localități – lista comunelor unde încep lucrările! Guvernul a aprobat plafoanele SCV – plata la hectar pentru fiecare cultură! APIA a început plata sprijinului cuplat vegetal! Lista cu plățile pe hectar care intră acum în conturi!

  Ultimele știri

  Cât valorează viața unui român. Familia unui bărbat ucis de urs, despăgubită cu 35.000 de euro Programul Prima Conectare. Ajutor de 1.900 euro pentru racordarea la apă și canalizare – condiții Ziua Câmpului de Cercetare-Dezvoltare, ediția 2023. Vineri, 9 iunie la Platforma Expo a SCDA Lovrin