• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Plante fără stres – ReGeNeRaRe cu succes

    agrointeligenta.ro -

    Pe segmentul inputurilor agricole, biostimulatorii încep să câștige o popularitate din ce în ce mai mare și să își găsească necesitatea în majoritatea fermelor care vor să facă performanță.

    În 2019, piața europeană a biostimulatorilor a depășit pragul de 507 milioane de dolari, potrivit unui studiu realizat de Dunham Trimmer – o companie lider de cercetare piață în domeniu.

    Rapoartele globale de pe piața biostimulatorilor arată că aceștia se vor bucura de o creștere fulminantă în anii următori, în special pe segmentul culturilor de câmp și în mod deosebit la cerealele păioase.

    NATUREVO, cu o experiență de peste 23 de ani în poziționarea și dezvoltarea produselor inovative pe piața din România, atrage atenția fermierilor către un produs care a răspuns excelent în condițiile de stres deosebit în care s-au aflat culturile în această vară.

    Kerafol este mai mult decât o simplă combinație de aminoacizi. Kerafol este produs care acționează sinergic cu majoritatea produselor de protecție a plantelor, fertilizanți și alți biostimulatori, și conține cei mai importanți aminoacizi pentru plante. Această combinație de substanțe organice, în concentrațiile prezente, este realizată pentru a-i conferi produsului Kerafol o versatilitate de neegalat, poziționându-l pe primele locuri în topul produselor pe baza de aminoacizi.

    Stresul plantelor este determinat de factori externi cum ar fi: arsurile solare, temperaturile ridicate sau scăzute, umiditatea, înghețul, atacul dăunătorilor, grindina, inundațiile, vânturile puternice și amplitudinile de temperatură extreme. Acești factori au efect negativ asupra metabolismului plantelor, cu impact direct asupra reducerii calității și cantității producției agricole.

    În condițiile anului 2022, Kerafol a crescut rezistența plantelor la stress, prelungind cu cel puțin 1 săptămâna viabilitatea plantelor. În actualele condiții climatice din țară noastră, aceste zile în plus au căpătat o importanță vitală și, implicit, o valoare economică majoră.

    De exemplu, arsurile solare sunt un fenomen din ce în ce mai întâlnit în agricultură, iar acestea afectează negativ producția agricolă. O aplicare preventivă cu produsul Kerafol, în doză de 1 l/ha va aduce beneficii considerabile fermierului.

    Momente cheie pentru aplicarea produsului KERAFOL

    Dacă ne referim la versatilitatea produsului și luăm în calcul culturile de cereale păioase și rapiță, menționăm câteva momente cheie de aplicare:

    – la tratamentul de stimulare a germinației semințelor – în doză de 1 l/tonă, împreună cu produsele Rootip Basic și ArgintEVO;
    – în toamnă, în cazul în care dorim să activăm creșterea plantelor sau dacă există factori de stres biotic sau abiotic;
    – în primăvară, împreună cu primul tratament pentru o reluare rapidă în vegetație;
    – odată cu tratamentul 3 pentru a preveni efectele negative cauzate de arsurile solare.

    De asemenea, produsul poate fi aplicat la majoritatea culturilor de câmp și horticole, în momentele de stres de orice fel sau pur și simplu atunci când se dorește activarea creșterii plantelor.

    Pentru culturi fără stres, apelați acum reprezentantul NATUREVO și profitați de oferta limitată pentru KERAFOL sau accesați https://www.naturevo.ro/solicită-oferta/

    Ing. Mihaela RADU – Director de Marketing NATUREVO


    Te-ar mai putea interesa

    ANAF vinde la licitație ferma Elenei Udrea de 40 de hectare. Prețul de pornire pentru terenurile de la Nana Doliu în lumea legumicultorilor. O legendă a industriei semințelor s-a stins din viață Raport USDA – iulie 2025: prețul grâului după noile estimări la recoltele din Ucraina și Rusia

    Ultimele știri

    Subvențiile fermierilor ar putea bloca tot bugetul UE. Europarlamentarii bat cu pumnul în masă Șefa de la Mediu despre revolta fermierilor din Lungulețu: ”Trebuie să declare câtă apă iau şi să plătească nişte sume modice” Fermierii îi cer președintelui Nicușor Dan să obțină de la Comisia Europeană mai multe fonduri pentru agricultură