• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Cartagris, partener principal FFExpo, Congresul Fermierilor, Balul Fermerilor și Agrointeligența Summit

  Roxana Dobre -

  Compania Cartagris – partener principal în cadrul primului târg național dedicat fermei de familie – FFExpo – eveniment de top organizat de Asociația Forța Fermierilor și Grupul Agrointeligența, în perioada 13-15 octombrie, în parcul industrial CTPark Bucharest West.

  Cartagris – Cartareagrochimica.ro va fi prezentă în cadrul expoziției cu cele mai noi tehnologii și soluții pentru culturile fermierilor. Producătorii agricoli care vor vizita FFExpo vor avea ocazia să afle direct de la cei mai buni ingineri ai Cartagris ce oferte și noutăți pregătește compania pentru perioada următoare.

  Dr. ing. Liviu Rădoi, Șef de Laborator în cadrul companiei Cartagris, a declarat pentru Agrointeligența-AGROINTEL.RO târgul FFExpo se anunță a fi cel mai important eveniment al toamnei iar expoziția va reprezenta o mișcare de forțe impresionantă.

  ”Suntem entuziasmați că vom participa la un eveniment de o asemenea anvergură. Târgul se anunță a fi cea mai atractivă expoziție a toamnei și este clar că va reprezenta o mișcare impresionantă de forțe. Noi vom fi acolo alături de partenerii noștri cu care deja am făcut tradiție, Agrointeligența. Îi așteptăm pe fermieri în număr cât mai mare pentru a afla cele mai bune soluții și tehnologii pentru culturile lor, mai ales că acum în toamnă este și perioada optimă în care pot face fertilizările și analizele de sol”, ne-a declarat Liviu Rădoi.

  Târgul FFExpo – eveniment de maxim impact pentru fermieri

  Dr. ing. Liviu Rădoi a subliniat că târgul FFExpo va reprezenta un eveniment de mare impact pentru fermieri, unde producătorii agricoli vor afla noutăți iar din primele estimări numărul de participanți se anunță unul impresionant.

  ”După pandemie fermierii sunt cât mai dornici să participe și să intre în contact cu specialiști și alți producători agricoli. Vor cu siguranță să afle noutățile din domeniu iar în contextul problemelor cu prețurile la inputuri sau alte facturi este important ca agricultorii să afle direct de la specialiști care sunt cele mai noi soluții astfel încât să poată aplica tehnologii cât mai eficiente care să aducă producții mari la hectar cu cheltuieli cât mai mici. Noi din primele semnale ne așteptăm la o participare cât mai mare iar feedback-ul este unul extrem de pozitiv”, a mai spus specialistul în singurei companii care oferă fermierilor nu doar analize de sol, ci și cartare agrochimică și pedologică.

  Ce vor găsi fermierii la standul Cartagris 

  Compania Cartagris, prima firmă privată din România cu specificul de activitate de cartare agrochimică, analize de sol, îngrășăminte și de apă, va prezenta fermierilor cele mai noi soluții pentru campania agricolă.

  ”La standul companiei se vor afla specialiști în domeniu care vor explica și vor răspunde la întrebările fermierilor legate de cartarea agrochimică si pedologică iar printre noutăți se află și noile servicii oferite de Cartagris, printre care monitorizarea culturilor prin satelit și fertilizarea diferențiată. Forța Fermierilor Expo – FFExpo va fi un târg național cu impact maxim în care vom prezenta, pe de o parte, soluții pe care furnizorii de produse și servicii le au pentru fermierii mici și mijlocii, pentru ferma de familie, atât din sectorul vegetal, cât și din zootehnie”, a mai completat Liviu Rădoi.

  Forța Fermierilor EXPO are loc în perioada 13-15 octombrie, în apropiere de București, la KM 23 al autostrăzii A1, în dreptul localității Bolintin-Deal, în parcul industrial CTPark Bucharest West. Evenimentul este organizat de către Agrointeligența, Asociația Forța Fermierilor, Consiliul Județean Giurgiu și CTPark România.


  Te-ar mai putea interesa

  Programul Early Sales de la Agricover. Fermierii economisesc 20% din prețul inputurilor și pot achita la recoltă Consultanți pe fonduri europene, acuzați că au luat banii oamenilor, dar nu depuneau niciun proiect Dimitrie Muscă: ”Mulți se plâng că nu au forță de muncă. Nu i-au plătit, de aceea nu au muncitori”

  Ultimele știri

  Rentează irigarea prin picurare în câmpurile de porumb? Rezultatul votului din Elveția la referendumul privind interzicerea creșterii animalelor în ferme Taxa de solidaritate ar putea aduce o scădere a prețurilor la îngrășăminte