• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Ofertele toamnei de la Daymsa – la Târgul FFExpo, organizat în perioada 13-15 octombrie!

    Roxana Dobre -

    Cele mai noi soluții și tratamente ecologice pentru agricultură vor fi prezentate fermierilor de către compania Daymsa la Târgul FFExpo, organizat în perioada 13-15 octombrie, lângă București, la KM 23 al autostrăzii A1, în dreptul localității Bolintin-Deal, în parcul industrial CTPark Bucharest West. Specialiștii Daymsa vor prezenta fermierilor care vor trece pe la standul companiei, ce produse pot aplica culturilor în această toamnă, și nu numai.

    Joaquin Gonzalez, reprezentantul Daymsa în România a anunțat că compania de inputuri certificate ecologic va participa la târgul național dedicat fermei de familie – FFExpo – evenimentul toamnei organizat de Asociația Forța Fermierilor și Grupul Agrointeligența, în perioada 13-15 octombrie, în parcul industrial CTPark Bucharest West.

    Acesta a explicat că reprezentanții Daymsa sunt nerăbdători să fie din nou în mijlocul fermierilor, unde pot demonstra și explica cel mai bine cum acționează produsele companiei asupra culturilor agricole.

    ”Noi vom fi ca de fiecare dată prezenți cu biostimulatorii pentru culturile agricole, care ajută la folosirea a mai puține pesticide și îngrășăminte chimice. Noi vom fi acolo, eu personal și alți specialiști ai companiei Daymsa, pentru a furniza fermierilor care participă la târgul Forța Fermierilor Expo cele mai bune sfaturi și soluții. Vom discuta pe larg despre tot ce înseamnă tehnologia agricolă și cum pot fi folosiți biostimulatorii pe suprafețele agricole. Produsele certificate ecologic pe care noi le recomandăm pentru aplicarea atât în sol cât și în vegetație, pe bază de acizi humici, ajută la asimilare și mobilizează nutrienții blocați în sol, în special fosfor.  Atunci folosind această categorie de produse, încă o dată, certificate ecologic, putem să folosim la puțin fosfor  și mai puține îngrășăminte chimice pentru care prețul a explodat.  Deci vorbim de două avantaje, odată economia de bani și apoi de protecție a mediului pentru că folosim mai puțin îngrășământ chimic înlocuindu-l cu niște produse organice”, a explicat Joaquin Gonzalez.

    Daymsa are o serie de certificări și acreditări care permit utilizarea produselor sale în agricultura ecologică, eliberate de cele mai prestigioase organisme de certificare din lume, precum ECOCERT, BCS Öko-Garantie, Ecolabel, Certicaae, INTERECO, OMRI și Control Union.

    Sfaturi importante pentru fermieri, într-o perioadă-cheie pentru tratamentele în câmp

    Joaquin Gonzalez a completat că intervalul în care se va desfășura Târgul FFExpo este un moment-cheie pentru fermieri, perioada fiind prielnică pentru tratamentele care se aplică în câmp sau la sămânță.

    ”Este o perioadă importantă pentru fermieri, spre exemplu pentru tratamentul la sămânță pentru a stimula germinația, iar la culturile care sunt acum răsărite sunt importante tratamentele pentru intrarea în iarnă. Adică stres termin din cauza variațiilor de temperatură astfel încât să intre plantele bine dezvoltate și cu rădăcini puternice în iarnă”, a mai punctat reprezentantul Daymsa.

    Mesaje de impact și discuții libere cu fermierii

    Joaquin Gonzalez  a mai subliniat că discuțiile libere cu fermierii dar și mesajele importante transmise către autorități vor face din Congresul Fermierilor, eveniment care face parte din seria expunerilor din cadrul Târgul FFExpo, un real succes.

    ”Așteptăm și mesaje autorităților, vom transmise și mesajele noastre dar vom lua și ”pulsul” discuțiilor cu fermierii”, a mai arătat acesta.

    FFExpo – Primul târg de agricultură dedicat fermei de familie

    FFExpo are loc în perioada 13-15 octombrie, în apropiere de București, la KM 23 al autostrăzii A1, în dreptul localității Bolintin-Deal, în parcul industrial CTPark Bucharest West. Evenimentul este organizat de către Agrointeligența, Asociația Forța Fermierilor, Consiliul Județean Giurgiu și CTPark România.

    În ziua deschiderii oficiale, joi, 13 octombrie, în spațiul amenajat vor avea loc Congresul Fermierilor și Balul Fermierilor 2022. A doua zi, vineri, 14 octombrie, se va desfășura Agrointeligența Summit 2022.


    Te-ar mai putea interesa

    Fermierii români au cerut la Bruxelles un preț de intervenție de minim 200 euro pe tona de grâu Fermierul care reușește să producă legume în solar 10 luni pe an Blocaj la APIA! Fermierii cer plata de urgență a subvențiilor ANT și ecoschema PD-04!

    Ultimele știri

    Plantele beau, nu mănâncă! Baza agriculturii: Solul! Cum îl facem optim pentru culturile noastre acum, în primăvară, cu cheltuieli minime? S-a publicat Ghidul pentru achiziția de utilaje agricole cu fonduri europene!