• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Noutățile toamnei de la Netafim, cea mai mare companie de irigații la nivel global, lansate la FFExpo 2022!

    Roxana Dobre -

    Compania Netafim powered by EPRS Romania va participa alături de Forța Fermierilor și Agrointeligența în calitate de partener oficial în domeniul irigațiilor la Forța Fermierilor Expo 2022, primul târg de agricultură din România dedicat fermei de familie.

    Forța Fermierilor Expo se desfășoară în perioada 13-15 octombrie, lângă București, în parcul industrial CTPark Bucharest West, la KM 23 al autostrăzii A1, în dreptul localității Bolintin-Deal.

    ”Netafim este cea mai mare companie de irigații la nivel global, iar în România este lider de piață în implementarea proiectelor de irigare prin picurare, oferind soluții personalizate, proiectare și instalare pentru toate tipurile de culturi, de la livezi, viță de vie, legume și până la culturi în câmp sau culturi în spații protejate și amenajări peisagistice. Pe lângă soluțiile de picurare, aspersie și microspersie oferite de Netafim powered by EPRS Romania, prin parteneriatul cu compania americană Reinke powered by BNY Holding, putem oferi și echipamente de irigare de tip pivot sau liniară, oferind astfel gama complete de soluții de irigare”, a anunțat Marius Eftene, Marketing Manager, Netafim powered by EPRS Romania.

    Conceptul de irigare ”Low Flow” și extinderea companiei la construcția de sere, noutățile lansate în cadrul târgului

    În cadrul expoziției va fi lansat conceptul de irigare ”Low Flow”, care datorită tehnologiei avansate a picurătorilor, este capabil să reducă drastic debitul orar, ceea ce aduce beneficii importante atât agronomice cât și hidraulice.

    ”O alta noutate ce va fi prezentată în cadrul expoziției va fi si extinderea portofoliului Netafim în domeniul construcției de sere, ca urmare a achiziției recente a companiei olandeze Gakon, de către Netafim. Gakon, este o firmă cu peste 50 de ani de tradiție în construcția de sere și se diferențiază prin faptul că oferă soluții complete și la cheie, producându-si singuri inclusiv materiile prime, cum ar fi oțelul, aluminiul și sticla ce intră în componența serelor”, a mai spus Marius Eftene.

    Astfel, la standul Netafim powered by EPRS Romania, veți găsi soluții complete de irigat pentru orice tip de cultură, dar și configurații ce se pot adapta profilului oricărui tip de fermier, de la soluții simple, dar calitative, de irigat și până la sisteme complet automatizate, ce au integrate o serie de senzori de sol și atmosferici, ce pot fi controlate de la distanță prin intermediul unui smartphone.

    FFExpo 2022 se deschide joi, 13 octombrie, lângă București

    FExpo 2022 va debuta joi, 13 octombrie și se încheie sâmbătă, 15 octombrie. Evenimentul este organizat de către Agrointeligența și Asociația Forța Fermierilor, alături de Consiliul Județean Giurgiu și CTPark România.

    Târgul de Agricultură Forța Fermierilor EXPO (FFExpo) 2022 se desfășoară lângă București, la KM 23 al autostrăzii A1, în dreptul localității Bolintin-Deal, în parcul industrial CTPark Bucharest West.

    În cele trei zile de expoziții, discuții și prezentări, fermierii vor avea ocazia să găsească cele mai bune soluții pe care furnizorii de produse și servicii le au pentru exploatațiile mici și mijlocii, pentru ferma de familie, atât din sectorul vegetal, cât și din zootehnie.

    În ziua deschiderii oficiale, joi, 13 octombrie, în spațiul amenajat vor avea loc Congresul Fermierilor și Balul Fermierilor 2022. A doua zi, vineri, 14 octombrie, se va desfășura Agrointeligența Summit 2022. Ziua de sâmbătă, 15 octombrie, este dedicată zootehniei.

    Programul zilnic al târgului este de la 9:30 la 17:30, iar accesul vizitatorilor este liber!


    Te-ar mai putea interesa

    Ouăle maronii vor fi înlocuite în magazine de ouăle albe. Fenomenul, explicat de fermieri Fertilizarea castraveților cu îngrășăminte bio – 6 rețete simple ANM a emis o alertă meteo de vijelii și averse torențiale în 18 județe până joi dimineață

    Ultimele știri

    UE intenţionează să îşi majoreze exporturile de alimente în China, în pofida tensiunilor comerciale Micii fermieri – subvenție APIA de 98,80 euro/ha. Banii se virează acum în conturi Lista produselor agricole din Ucraina pentru care se pot introduce taxe vamale