• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Organizația IPSO Irigații, lansată oficial: ”Scopul acestui departament este de a oferi soluții complet personalizate conform condițiilor din teren”

    agrointeligenta.ro -

    IPSO Irigații. Compania IPSO Agricultură furnizează fermierilor un serviciu complet pentru sistemele de irigații, oferind atât echipamentele de care au nevoie agricultorii, cât și consultanța personalizată, proiectarea și monitorizarea sistemelor.

    Oferta Departamentului IPSO Irigații a fost prezentată în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc miercuri, 7 decembrie, la sediul companiei IPSO Agricultură.

    În prezent, membrii Organizației IPSO Irigații oferă sfaturi, consultanți și echipamentele potrivite pentru ca fermele românești să obțină performanță, așa cum a declarat Andrei Țigău, Reprezentantul Departamentului IPSO Irigații.

    Vrem să facem „agricultură de performanță, performanța ne caracterizează”, este prima explicație pe care o dă Andrei Țigău, reprezentant al IPSO Agricultură, pentru faptul că această companie a lansat oficial ieri departamentul Organizația IPSO Irigații. El a mai precizat că sistemele de irigații sunt și vor fi tot mai importante pentru simplu fapt că „seceta va deveni o realitate” în viitor.

    Din acest motiv, IPSO Irigații vrea să ofere fermierilor cele mai bune soluții tehnice pentru ca producția lor să fie bună în orice condiții.

    Organizația IPSO Irigații este formată din 15 membri. De fapt, de trei ani compania mizează pe sistemele de irigații, dar din 2023 acest sector va deveni unul foarte important. Scopul IPSO Agricultură este de a asigura soluții de irigat pentru a preîntampina neajunsurile produse de secetă. „Atunci vorbeam să ducem apa în câmp. Acum ne gândim cum s-o folosim eficient”, au spus reprezentanții IPSO.

    Specialiștii IPSO Agricultură au prezentat pe rând expertiza companiei care a reușit până acum să implementeze peste 400 de echipamente de irigat aflate în funcțiune în circa 150 de ferme.

    Scopul IPSO Agricultură este de a asigura soluții de irigat pentru a preîntampina neajunsurile produse de secetă.

    „IPSO Agricultură își dorește să rămână partenerul fermierilor pe termen lung!”, a fost mesajul de încheiere transmis de specialiștii companiei.

    Irigațiile devin o poliță de asigurare pentru fermier

    Reprezentanții IPSO au mai spus că din discuțiile cu fermierii au înțeles că aceștia au nevoie de irigații. Apa este ca un fel de garanție pentru o fermă, asigurând o producție minimă în caz de secetă.

    În acest sens, compania a avut și campanii prin care au convins băncile partenere să ofere credite fermierilor pentru achiziționarea de sisteme de irigații.

    Specialiștii Organizației IPSO Irigații oferă fermierilor, atunci când vine vorba de îngrijirea culturilor de:
    1. Consultanță
    2. Proiectare
    3. Configurare
    4. Soluții personalizate
    5. Montaj și punere în funcțiune
    6. Monitorizare

    „Scopul acestui departament este de a oferi soluții complet personalizate conform condițiilor din teren, consultanță în ceea ce privește alegerea echipamentelor potrivite în funcție de cerințele și nevoile partenerilor, configurarea, asamblarea, punerea în funcțiune și asigurarea parametrilor de lucru astfel încât echipamentele să funcționeze cu randament maxim, proiectarea de sisteme de irigații complete cuprinzând stații de pompare, rețele de alimentare și echipamente de irigat”, au mai precizat reprezentanții companiei.


    Te-ar mai putea interesa

    Untul produs din aer, fără a mai fi nevoie de lapte, este în curs de aprobare pentru a intra pe piață Tuta absoluta la tomate. Prevenire, combatere Plăți subvenții APIA – banii virați în conturile fermierilor în aceste zile

    Ultimele știri

    Universitatea de Științele Vieții din Timișoara deschide al doilea magazin Akademika Market Premierul Ciolacu: România nu e în pericol în ceea ce priveşte securitatea alimentară. Investițiile în irigații vor continua Condiția ca fermierii afectați de secetă să nu piardă subvenția de 500 euro/hectar