• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Schimbări în managementul Vantage: Alexandru Coclisan în fruntea companiei

    Angelica Lefter -

    Vantage, singura companie din piața agricolă din România care este specializată în oferirea întregii game de soluții de agricultură de precizie, anunță consolidarea echipei de management prin numirea lui Alexandru Coclisan pe poziția de Chief Operations Officer.

    Alexandru Coclisan, noul COO Vantage, a terminat Facultatea de Management în Agricultură la USAMV București, inclusiv un master de Management în Agribusiness. Cu o experiență de 12 ani în domeniul agribusiness pe poziția de Country Manager la Isagri, el se alătură echipei Vantage începând cu luna ianuarie a acestui an, având ca obiectiv principal extinderea operațiilor pe piața locală și coordonarea echipelor din cadrul companiei.

    Alexandru Coclisan, COO Vantage

    “Sunt onorat că fac parte din echipa Vantage și mă bucur că voi putea contribui la progresul fermelor românești prin produsele și serviciile pe care Vantage le are în portofoliu. Am încredere că experiența mea de 12 ani din agribusiness-ul românesc pe segmentul de software agricol și serviciile aferente, vor contribui la dezvoltarea Vantage în România. Viziunea mea despre viitorul agriculturii a coincis cu cea a lui Kaloyan Kumanov, CEO Vantage, și anume că autonomizarea tehnologică a fermelor va aduce un mare plus și poate rezolva numeroase probleme din agricultura, însă pentru acest lucru noua tehnologie hardware trebuie să facă ”casă bună” cu cea software și să fie însoțite, bineînțeles, de o gamă de servicii de calitate și adaptate pentru ca fermierii să le poată utiliza la capacitate maximă”, a declarat Alexandru Coclisan.

    Nicu Deaconu, Sales Manager Vantage

    Nicu Deaconu, noul Sales Manager pentru întreaga echipă de vânzări Vantage

    Tot de la începutului lui 2023, când Alex Coclisan se alătură companiei, Vantage, anunță și o altă schimbare care ține de restructurarea echipei – Nicu Deaconu a fost promovat din funcția de Regional Sales Manager pentru zona de Vest în noua funcție de Sales Manager pentru întreaga echipă de vânzări.

    Nicu Deaconu a început la Vantage de pe poziția de reprezentat vânzări, dar datorită implicării și devotamentului său a reușit să întărească poziția companiei acest lucru ducând la creșterea cifrei de afaceri în zona de Vest dar și să se dovedească un adevărat model pentru echipa pe care a coordonat-o.

    Kaloyan Kumanov, CEO Vantage

    ”Sunt bucuros să anunț promovarea lui Nicu Deaconu în funcția de Manager de Vânzări al Vantage după 6 ani de succes petrecuți în companie începând de la reprezentant de vânzări și să îi urez un călduros bun venit lui Alexandru Coclisan în funcția de COO. Alex este o ”față” cunoscută în agribusiness, iar pentru noi a fost important să vedem ce a construit în ultimii 12 ani în domeniul agriculturii de precizie din România”, a spus Kaloyan Kumanov, CEO Vantage.

    Fondată în 2016, Vantage este reprezentanța NIK pentru piața din România. NIK este un grup de companii, care implementează tehnologii pentru agricultura de precizie de 20 de ani, axată pe oferirea de soluții complete de automatizare și optimizare a proceselor în fermele agricole. NIK lucrează cu o echipă de peste 280 de oameni la nivel de grup în toate cele 8 piețe în care își desfășoară activitatea.


    Te-ar mai putea interesa

    Subvenții APIA la ovine/caprine, reguli finale: Berbecii cu origine și adeverința de la asociații – eliminate! Bursa cerealelor. Creșteri de preț la grâu, porumb și rapiță Una dintre cele mai cunoscute fabrici de lapte din România este scoasă la vânzare!

    Ultimele știri

    România ar putea avea un laborator care să efectueze analizele pentru mierea din afara UE UCPR: Produsele avicole obținut în fermele din România sunt sigure din punct de vedere al sănătăţii Situație fără precedent în SUA: Gripă aviară depistată la vaci de lapte