• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Nufarm a lansat pe piața din România insecticidul CARNADINE!

  agrointeligenta.ro -

  Într-un cadru special și o locație de poveste, Casino Sinaia, alături de peste 200 de invitați, fermieri și reprezentanți ai companiilor din agribusiness, Nufarm România a lansat insecticidul CARNADINE, unul dintre cele mai importante produse din portofoliu, la momentul actual.

  CARNADINE este un insecticid sistemic foarte eficient, cu o formulare unică și cu spectru larg de aplicare. Acesta este absorbit pe cale foliară și transportat acropetal, de la bază spre vârf. Acționează rapid prin ingerare și prin contact. Având activitate translaminară, creează un rezervor în țesuturile plantelor, ceea ce asigură un efect rezidual prelungit.

  CARNADINE acționează asupra sistemului nervos al insectelor prin ingestie, fiind ideal pentru programele de combatere integrată a dăunătorilor (IPM). CARNADINE are o formulare unică ce conține un solvent de ultimă generație încorporat, ce amplifică eficacitatea și viteza de acțiune.

  CARNADINE conține 200 g/l ingredient activ acetamiprid, formulat ca un concentrat solubil (SL) – lichid limpede, galben-portocaliu, cu miros caracteristic. Spectrul său de combatere este foarte larg, de la afide la lepidoptere, țânțari, purici, viermi, muște etc.

  Nufarm România a lansat insecticidul CARNADINE, unul dintre cele mai importante produse din portofoliu, la momentul actual

  CARNADINE va fi omologat pentru o gamă vastă de culturi

  Totodată, va fi omologat pentru o gamă vastă de culturi. Astfel, pentru început vor putea beneficia de serviciile sale cultivatorii de rapiță, cartof, măr, pe viitor fiind în lucru extinderea omologărilor și în cultura mare și horticultură. Modul de acțiune al substanței active acetamiprid a fost îndelung studiat, acesta fiind similar cu modul de acțiune al nicotinei, care este un insecticid natural.

  Acetamipridul este un antagonist nicotinic care interacționează cu receptorii nicotinici de acetilcolină (nACh-R) – ceea ce duce la hiperactivitate, spasme musculare și în cele din urmă la moartea insectei. Avantajul insecticidului CARNADINE constă în faptul că este foarte selectiv față de mamifere, în condițiile în care este foarte toxic pentru insecte, acest fapt se datorează formei diferite a receptorului nicotinic la vertebrate.

  În cadrul evenimentului de lansare, Nufarm România i-a avut alături pe Hildo Brilleman, Director General Nufarm Europa, Africa și Orientul Mijlociu și pe Esteban Colombo, Director Marketing Nufarm Europa, Africa și Orientul Mijlociu.

  Insecticidul CARNADINE a fost lansat în compania a peste 200 de invitați, fermieri și reprezentanți ai companiilor din agribusiness

  Nufarm își dorește ca în următorii 3 ani să își dubleze cifra de afaceri

  Nufarm este o companie cu o cifră globală de afaceri de aproximativ două miliarde de euro, însă își dorește ca în următorii 3 ani să își dubleze cifra de afaceri, ajungând la 4,13 – 4,32 miliarde de euro, până în 2026, a fost unul dintre mesajele transmise de Hildo Brilleman.

  Nufarm crede în parteneriate sigure și de lungă durată și ține cont de feedback-urile primite de la fiecare dintre colaboratori, le-a transmis Esteban Colombo tuturor celor prezenți la eveniment.


  Te-ar mai putea interesa

  Un fermier acuză Primăria că vrea să îl lase fără terenurile agricole pe care le-a cumpărat Avans APIA 2023. Prima tranșă din subvenție – mai mare în acest an! 1 iunie – sărbătoarea cireșelor. Livezile unde poți merge cu familia să îți culegi singur cireșele

  Ultimele știri

  ICDP Mărăcineni testează îmbunătățirea producției de căpșuni cu biostimulatorii Daymsa Alertă ANM: Ploi torențiale în mai multe județe. Cantităţile de apă vor depăși 50 l/mp Bursă orz 2023, recolta nouă. Prețuri pe tonă la fermieri în câmp și în portul Constanța