• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Directorul Romexpo Cătălin Trifu invită toți fermierii la INDAGRA 2014: ”Una din marile vedete ale acestei ediții va fi pomicultura”

    agrointeligenta.ro -

    Cel mai mare și mai important târg agricol din România – Indagra, își va deschide porțile miercuri, 29 octombrie. Ediția din această toamnă promite a fi una a recordurilor, acordând o atenție deosebită fermierilor români care vor participa atât în calitate de vizitatori, dar și de producători agricoli, de antreprenori în acest sector economic.

    Dacă anul trecut, numărul vizitatorilor Indagra a fost de aproximativ 60.000 de persoane, ediția din 2014 și-a propus să depășească performanțele trecute. Astfel, pe lângă cele mai noi tehnologii și mașini agricole, echipa de organizare are în vedere și micul fermier, care va beneficia de un sprijin important. ”Invit toți fermierii la ediția din acesta an a expoziției Indagra. Pentru fermieri mici, pentru cei care derulează un mic business în sectorul agricol, INDAGRA oferă posibilitatea dublei participări la târg: odată ca vizitator, și vor avea acces la cele mai noi tehnologii. În ceea ce privește calitatea lor de expozanți, vor beneficia de o serie de facilități”, a declarat directorul Romexpo Cătălin Trifu.

    pomicultura la IndagraPotrivit acestuia, Indagra este singura expoziție care a crescut de la an la an, chiar și în anii de criză. ”Ca și până acum, Indagra nu va dezamăgi. În afara numărului mare de expozanți, vom avea și o serie de evenimente utile pentru toți cei care activează în sectorul agricol. Cred că una din marile vedete ale acestei toamne va fi pomicultura, un domeniu care se dezvoltă foarte mult în această perioadă și unde oferta firmelor mari, mijlocii și mici va fi foarte bogată”, a mai spus Cătălin Trifu.

    Târgul Indagra va fi deschis în perioada 29 octombrie-2 noiembrie, la Romexpo București.


    Material video difuzat în cadrul emisiunii ”Cultivat în România” de sâmbătă, 18 octombrie 2014


    Te-ar mai putea interesa

    O familie de oieri pune brânza de oaie la iernat pentru clienți. Kilogramul în saramură costă 45 de lei Cum grăbești coacerea tomatelor cu ajutorul unui ac de siguranță. Trucul care face minuni în grădină Un tânăr întors din Germania cultivă pepeni cu gust de pară pe care îi vinde la poarta fermei cu 8-10 lei/kg

    Ultimele știri

    Florin Barbu – anunț la Agrostrategia despre acordarea despăgubirilor de secetă în acest an! Semănatul rapiței în prima zi a noului an agricol: între ploi și așteptări Sprijinită de Corteva, câștigătoarea TalentA, Maria Boldurescu, va crea un „Bee Paradise” pentru o agricultură durabilă