• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Acum este momentul pentru o investiție corectă în cultivarea porumbului și floarea-soarelui

    Roxana Dobre -

    În domeniul dinamic al agriculturii, este tot mai important pentru fermierii români să caute soluții inovatoare care să-i ajute să crească randamentul culturilor, respectând totodată principiile în materie de agromediu. Printre progresele moderne în acest domeniu se numără utilizarea biostimulatori. Aceste produse nu numai că au impact direct asupra creșterii plantelor, dar și mențin productivitatea pe termen lung prin stimularea microorganismelor benefice din sol.

    În acest sens Amalgerol și Amalgerol Essence și-au confirmat importanța ca biostimulatori de înaltă calitate care optimizează practicile pentru cultivarea porumbului și floarea-soarelui. Ambele produse sunt cheia succesului pentru deblocarea întregului potențial al acestor culturi, oferind beneficii multiple agricultorilor.

    Cum acționează Amalgerol și Amalgerol Essence la porumb

    Cum funcționează aceste produse și care sunt beneficiile pentru fermieri în cazul porumbului și floarea-soarelui?

    Secretul eficacității se ascunde în aplicarea de două ori a Amalgerol (2 х 3 l/ha) sau Amalgerol Essence (2 х 2 l/ha). Această abordare stimulează o creștere intensă a rădăcinilor, permițând plantelor să acceseze nutrienții esențiali din sol la care, în mod normal, planta ajunge cu greu. Prin maximizarea absorbției nutrienților, acești biostimulatori promovează creșterea și dezvoltarea viguroasă a plantelor.

    Amalgerol și Amalgerol Essence acționează ca niște factori activi și puternici care susțin retenția umidității în sol. Îmbogățiți cu alge și substanță uscată, acești biostimulatori ajută solul să rețină umiditatea, reducând impactul secetei și al deficitului de apă asupra randamentului culturilor. Disponibilitatea crescută a apei contribuie la hidratarea optimă a plantelor și susține creșterea plantelor în timpul etapelor critice de dezvoltare.

    Cum acționează Amalgerol și Amalgerol Essence la floarea-soarelui

    În condiții de stres biotic și abiotic Amalgerol și Amalgerol Essence oferă o soluție fiabilă. Plini de antioxidanți, acești biostimulatori întăresc plantele, pregătindu-le pentru a face față condițiilor adverse. Indiferent dacă vine vorba de recuperare în urma stresului provocat de erbicide sau a daunelor provocate de grindină, aplicarea ambelor produse este extrem de benefică. Se recomandă încorporarea acestor două produse în practicile agricole obișnuite, nu doar după ce apar condiții adverse și stres.

    Formula unică Amalgerol și Amalgerol Essence încurajează creșterea stabilă și dezvoltarea plantelor ceea ce rezultă în creșterea calității și cantității randamentelor. În contextul actual de dezvoltare a agriculturii, caracterizat de schimbările climatice și de cererea de practici durabile, nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a investi în cultivarea porumbului și floarea-soarelui cu ajutorul biostimulatorilor.

    Clienții cu care avem parteneriate de lungă durată și care s-au convins în rezultatele benefice culturilor de la aplicarea biostimulatorilor Amalgerol și Amalgerol Essence știu cum trebuie procedat. Cei care au avut încredere în tehnologie pentru cultivarea grâului și care au făcut o primă pulverizare fac acum un al doilea tratament cu produsele noastre.

    Tot restul care nu au făcut tratamentul până acum, le recomandăm să se grăbească! Acum este perioada perfectă pentru tratarea culturilor de floarea-soarelui și porumb.

    Cele două produse pot fi aplicate cu succes nu doar pentru porumb și floarea-soarelui, ci și pentru alte culturi de primăvară, culturi de toamnă, plante cu fructe tip bacă, legume, culturi de uleiuri esențiale și plante perene.

    Tratarea cu biostimulatori are efecte benefice și prietenoase și pentru mediul înconjurător și ajută la o mai bună absorbție prin rădăcini a nutrienților disponibili în sol. Respectarea fazelor de tratare a porumbului și pentru floarea-soarelui este obligatorie pentru ca dvs. să beneficiați de eficacitatea maximă a produselor. Practica arată că produsele Amalgerol și Amalgerol Essence sunt o nevoie reală și oferă beneficii majore pentru fermierii români.

    Faptul că acestea sunt certificate pentru practicarea agriculturii ecologice în UE înseamnă că produsele respectă toate prevederile pentru promovarea fertilizării verzi și a nutriției organice a plantelor.

    Pentru că investiția în produsele corecte nu este o cheltuială! Fiecare 1 euro investit aduce 3 euro! Aceasta vă aduce doar beneficii! >>> 1 : 3 <<<

    Mai multe informații despre avantajele Amalgerol și Amalgerol Essence veți primi de la distribuitorii noștri în România, relații:

    Contacte Amalgerol și Amalgerol Essence


    Te-ar mai putea interesa

    Făinarea la măr. Semnele atacului, combatere Furtuna Renata ajunge în România – sunt așteptate ploi, vijelii și temperaturi scăzute Bursa ploilor – cât a plouat până astăzi în fiecare județ

    Ultimele știri

    UE intenţionează să îşi majoreze exporturile de alimente în China, în pofida tensiunilor comerciale Micii fermieri – subvenție APIA de 98,80 euro/ha. Banii se virează acum în conturi Lista produselor agricole din Ucraina pentru care se pot introduce taxe vamale