• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Echipamentele agricole Enorossi, un etalon în materie de prelucrare a fânului

  agrointeligenta.ro -

  Prelucrarea fânului începe, continuă și se încheie cu Enorossi! Producătorul italian de echipamente agricole este apreciat la nivel mondial datorită soluțiilor pe care le oferă fermierilor în domeniul prelucrării fânului. Oferta de produse Enorossi include cositori, greble de răvășit și de adunat fânul, prese de balotat și mașini de înfoliat. Compania Enorossi are peste 50 de ani de experiență în crearea de produse agricole inovatoare și eficiente, așa că nu este de mirare că este apreciată de către fermierii din toată lumea!
  Compania românească UTILBEN are o relație strânsă de colaborare cu producătorul italian Enorossi, cu scopul de a le oferi fermierilor soluții complete în materie de prelucrare a fânului. Mai ales pentru că producătorul Enorossi s-a perfecționat continuu în cei peste 50 de ani de activitate și și-a îmbunătățit echipamentele din portofoliu, aducându-le aproape de perfecțiune!

  Cositoarea pe tambur Enorossi BT 165 M

  Cositoarea pe tambur Enorossi BT 165 M este un reper în domeniu atunci când vine vorba de tăiat iarba. Acest model este disponibil în două variante de lățimi de lucru, de 165 de centimetri și de 185 de centimetri. Discurile se învârt cu o viteză ridicată, ceea ce garantează obținerea unei tăieturi precise și rapide. Acest aspect face ca Enorossi BT 165 M să facă față cu brio lucrului pe un teren pietros. La capitolul dotări, notăm dispozitivul de prindere în 3 puncte și sistemul opțional de rabatare hidraulică.

  Specificații tehnice:
  – 2 tamburi și 6 cuțite;
  – 540 de rotații pe minut;
  – 50 de cai putere necesară;
  – 360 de kilograme greutate

  Grebla de adunat Enorossi 420 EVO PROFI 9

  Grebla de adunat Enorossi 420 EVO PROFI 9 este instrumentul ideal pentru pregătirea fânului. Cele 4 roți pneumatice asigură greblarea perfectă și furaje în stare impecabilă, chiar și pe un teren cu denivelări. Axele în tandem creează o distanță considerabilă între roți, ceea ce contribuie la o stabilitate excelentă în rampă și în pantă. Grebla de adunat Enorossi 420 EVO PROFI 9 vă permite reglarea înălțimii de lucru, astfel încât să obțineți rezultatele pe care vi le doriți.

  Specificații tehnice:
  – 11 brațe și 44 de dinți
  – 420 de centimetri lățime de lucru
  – 60 de cai putere necesară
  – 600 de kilograme greutate

  Grebla de adunat de tip soare Enorossi RT9

  Grebla de adunat de tip soare Enorossi RT9 este special creată pentru terenul plat. Este tractabilă, ceea ce înseamnă că necesită un consum redus de resurse, deci este ieftin de folosit. Desigur, împușcați doi iepuri dintr-un foc, pentru că protejați și mediul înconjurător. Enorossi RT9 este un model care vă asigură un cost redus de întreținere, productivitate sporită și eficiență în muncă. Lățimea de lucru poate fi ajustată mecanic sau, opțional, hidraulic.

  Specificații tehnice:
  – 9 rotoare a câte 40 de dinți
  – 560 de centimetri lățime de lucru
  – 60 de cai putere necesară
  – 735 de kilograme greutate

  Presa de balotat Enorossi RB 120

  Presa de balotat Enorossi RB 120 este optimă pentru orice aplicații, atât pentru furaj umed, cât și pentru fân uscat. Acest echipament agricol performant este dotat cu un sistem simplu de alimentare cu materie primă, iar rezultatul este un balot perfect! În dotarea standard, notăm sistemul de lubrifiere automată și setarea densității balotului. Acest produs Enorossi este un reper în materie de componente mecanice premium și rapiditate în execuție.

  Specificații tehnice:
  – 120 cm x 120 cm dimensiunea balotului
  – 180 de centimetri lățime de lucru
  – 50 de cai putere necesară
  – 2.240 de kilograme greutate (imagine 05)

  Pentru a descoperi oferta completă de echipamente Enorossi, accesați www.utilben.ro sau contactați cu un reprezentant UTILBEN la numărul de telefon 0733 040 000.

  Sediul UTILBEN Cluj-Napoca
  Adresa: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca, jud. Cluj
  Sediul UTILBEN Baciu
  Adresa: Strada Transilvaniei, nr. 446, Baciu, jud. Cluj
  Sediul UTILBEN București
  Adresa: Strada Ithaca, FN, Bolintin-Deal, jud. Giurgiu
  Sediul UTILBEN Iași
  Adresa: Strada Transagropolis, nr. 4, Lețcani, jud. Iași

  UTILBEN

  Citiți și: UTILBEN contribuie la reducerea poluării solului și apelor cu nitrați


  Te-ar mai putea interesa

  Carte tehnică tractor. Documente necesare, preț Curtea Constituțională, decizie cu impact major pentru toți proprietarii de terenuri din România Preț vită adultă. Cât se plătește la abator și în ferme

  Ultimele știri

  Plăți APIA 2023. Valoarea unui euro din subvenție în acest an Polonia și Ungaria nu au participat la discuțiile pentru licențierea exporturilor de cereale din Ucraina Ministrul Agriculturii: ANT bovine se va plăti numai pentru junincile oprite în fermă