• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Auchan a redus prețurile la alimentele de bază și la încă peste 100 de produse!

    Angelica Lefter -

    Auchan România a anunțat că susține și implementează acțiunea Guvernului de reducere a prețurilor la alimentele de bază și acordă reduceri suplimentare la peste 100 de produse. Retailerul a arătat că s-a asigurat nu doar să aplice Ordonanța de Urgență a Guvernului, dar a și implementat o reducere suplimentară de preț pentru o bună parte dintre produsele vizate de actul normativ.

    Potrivit unui comunicat al Auchan, scopul reducerii suplimentare de preț este de a asigura un efect și mai puternic al acțiunii inițiate de Executiv, în cele trei luni de aplicare. Produsele reduse vor fi marcate cu etichete speciale la raft.

    Auchan a implementat o reducere suplimentară de preț pentru peste 100 de produse (foto: retail.ro)

    Auchan a implementat o reducere suplimentară de preț pentru peste 100 de produse aflate pe lista Guvernului

    În cadrul misiunii sale, Auchan acordă o importanță deosebită protejării puterii de cumpărare a clienților, prin prețurile mici oferite zi de zi, prin cele peste 2.000 de promoții săptămânale, prin produsele marca Auchan sau cele exclusive care au un excelent raport calitate-preț, prin acțiunile comerciale, precum și prin diverse servicii gratuite.

    În contextul acțiunii Guvernului României prin Ordonanța de Urgență privind instituirea unei măsuri cu caracter temporar de combatere a creşterii preţurilor la unele produse agricole şi alimentare, Auchan s-a asigurat nu doar de deplina ei aplicare, dar a și implementat o reducere suplimentară de preț pentru o bună parte dintre produsele vizate de actul normativ, cu scopul de a asigura un efect și mai puternic al acestei acțiuni, pe perioada ei de aplicare.

    ”Protejarea puterii de cumpărare a românilor prin oferirea de prețuri mici și soluții de economisire concrete, a fost și rămâne o prioritate pentru noi. În cadrul acțiunii derulate de Guvern, nu doar implementăm cerințele legale conform OUG, ci facem și un efort important pentru a oferi reduceri suplimentare în beneficiul clienților noștri”, a declarat Tiberiu Dănețiu, Director Marketing Auchan România.

    Auchan a redat, cu titlu de informare, câteva exemple de produse din cele peste 100 la care sunt aplicate măsuri suplimentare de susținere din partea Auchan.

    Produsele fac parte din sfera de aplicare a Ordonanței de Urgență nr. 67/2023 privind instituirea unei măsuri cu caracter temporar de combatere a creșterii a prețurilor la unele produse agricole și alimentare.

    Reprezentanții Auchan au precizat faptul că prețul aplicat înainte de OUG se referă la prețul uzual al produsului (în afara acțiunilor promoționale sau a unor acțiuni speciale) practicat anterior aplicării actului normativ, prețul după OUG se referă la prețul de revânzare după aplicarea ordonanței și care integrează și reducerea suplimentară oferită de Auchan ca parte a angajamentului său de susținere a acțiunilor Guvernului cu privire la unele produse de bază.

    Totodată, pentru a se asigura de informarea corespunzătoare și corectă a clienților Auchan, toate produsele cu preț redus care fac obiectul OUG vor putea fi ușor de identificat la raft, fiind marcate cu o etichetă specială.

    Conform OUG 67/2023, produsele agricole și alimentare care fac subiectul acestui proiect sunt:

    Despre Auchan România

    Auchan România are în portofoliu peste 400 de magazine, cuprinzând 33 de hipermarketuri, 6 supermarketuri și 370 de magazine de ultra-proximitate MyAuchan, din care peste 360 în stațiile Petrom, cât și magazinul online auchan.ro.

    Cu o cifră de afaceri cu taxe în 2022 de peste 1,2 miliarde de Euro, Auchan propune locuitorilor din orașele în care sunt prezente magazinele sale un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount responsabil, cu toate preţurile mici, în fiecare zi. Auchan este certificat Customers’ Friend și a primit statutul Customers’ Friend – Superior Excellence.


    Te-ar mai putea interesa

    Mesajul unui fermier pentru funcționarii APIA care au lăsat oamenii cu conturile goale de sărbători Alertă meteo de vreme severă! Ploi și căderi de grindină până vineri dimineață Vremea de Florii. Anunțul șefei ANM, Elena Mateescu

    Ultimele știri

    NeemAzal, din portofoliul Chemark Rom, este soluția biologică ideală pentru controlul dăunătorilor Ajutoarele de stat pentru fermieri – prelungite până la finalul anului Plugul cu vibrații – inovația românească pentru o arătură mai eficientă și cu consum redus de motorină