• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Cele mai bune furaje – la standul G-A Nutriție Animală de la MoldAgro Expo (21-24 septembrie, Roman – NT)

    Violina Gorcinschi -

    Cele mai bune furaje, la MoldoAgricolă Expo! Târgul de agricultură dedicat fermierilor din zona Moldovei se desfășoară în perioada 21 și 24 septembrie, de joi până duminică, inclusiv, în intervalul orar 9:00 – 17:00, pe platforma Marsat din Roman, județul Neamț.

    Între cele circa 50 de branduri care participă la prima ediție Moldova Agricolă EXPO se numără și G-A Nutriție Animală, membră a grupului Viand, cu sediul în județul Bacău, producător de furaje sub brandul Evialis. Compania va fi prezentă la eveniment cu cele mai bune produse dedicate crescătorilor de animale.

    „La standul nostru vom avea mostre de furaje, ca fermierii să știe despre ce este vorba. O să avem și niște bannere și pliante cu informații despre produse pentru participanți. La noi activitatea e un pic mai diferită față de colegii care se ocupă de culturi sau de utilaje, unde se poate promova un anumit produs”, a declarat, pentru Agrointeligența – AGROINTEL.RO, Cătălin Fudul, director tehnic pentru nutriție și formulare la G-A Nutriție Animală, membră a grupului Viand, în legătură cu participarea la eveniment.

    Citiți și: MoldoAgro EXPO 2023 – Târgul unde se întâlnesc fermierii din zona Moldovei. Vezi programul!

    Viand deține 4 unități de producție, dintre care TREI în Bulgaria și una în România, G-A Nutriție Animală, la Bacău. Compania dispune de o unitate de producție modernă, unde produce sub brandul Evialis o gamă largă de furaje complete si concentrate destinate tuturor speciilor și categoriilor de animale și păsări. Oferta de produse a companiei este destinată, în general, utilizării în fermele de dimensiuni medii, dar și în gospodării, deservite prin o rețea națională de distribuitori.

    Producția se face cu echipamente performante, de ultimă generație. Nivelul de automatizare avansat permite un grad de trasabilitate superior atât pentru produsele finite cât și pentru procesele de producție, fiind o garanție a calității ridicate si constante. Furajele vin sub formă de făină, granulă (3, 5, 8 mm) sau brizură, iar acestea pot fi livrate în vrac sau ambalate în saci de 5, 10, 20 și 25 kg sau big bag.

    Fabrica este dotată cu un laborator ce are, printre altele, un echipament NIR (Near Infrared Spectroscopy) modern, folosit pentru monitorizarea calității nutriționale a materiilor prime la recepție și a produselor fabricate. Produsele finite trec printr-o serie de analize, printre care și cele fizice pentru monitorizarea granulometriei măcinișului, a durabilității si durității granulelor de furaj.

    produse G-A Nutritie Animala
    Furaje Evialis

    G-A Nutriție Animală – Gama de furaje destinate fermelor și gospodăriilor

    G-A Nutriție Animală produce furaje folosite atât la nivel industrial, cât și în gospodării. Gama de produse pentru ferme se adresează unităților agricole de nivel intensiv-industrial, fiind personalizate în funcție de nevoile specifice acestora. În acest caz, se livrează, cu precădere, în vrac sau în saci de 25 de kg.

    Gama „Distribuție” este dedicată micilor gospodari din mediul rural, unde se oferă produse concepute pentru utilizare în producția de nivel extensiv, comercializate prin rețeaua națională de distribuitori.

    Iată câteva produse pe care le pot încerca fermierii:


    Te-ar mai putea interesa

    Alertă ANM de ploi, vijelii și grindină în 14 județe. Cantitățile de apă vor depăși 40 l/mp Ploi torențiale, vijelii și grindină – alertă meteo emisă de ANM pentru 25 de județe Plăți APIA 2024. Subvenții care se plătesc fermierilor în această lună

    Ultimele știri

    Romeo Șoldea este noul director al Autorității Naționale Fitosanitară Subvenție nouă pentru fermierii din vegetal care cresc și animale. Ce a dezvăluit comisarul Wojciechowski Ordinul subvențiilor, modificat. Schimbări la plata APIA pentru tinerii fermieri