• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Știri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Pachet special de toamnă pentru fermieri, prezentat de FMC Agro România la MoldAgro Expo!

  Violina Gorcinschi -

  Compania FMC Agro România va fi prezentă cu un stand la Târgul MoldAgro Expo ce va avea loc în perioada 21-24 septembrie, de joi până duminică inclusiv, în intervalul orar 09:00-17:00, în localitatea Roman, județul Neamț, pe platforma MARSAT. FMC va avea la stand produse de protecție și nutriție a plantelor, inclusiv un pachet special de toamnă ce include erbicide pentru combaterea buruienilor din culturile de cereale păioase.

  Moldova Agricolă EXPO – MoldAgro Expo 2023 – Târgul dedicat fermierilor din zona Moldovei, se desfășoară în perioada 21-24 septembrie, pe platforma MARSAT din Roman, județul Neamț. Aproape 50 de companii din sectorul agricol au confirmat prezența la eveniment, iar programul va oferi fermierilor posibilitatea de a intra în dialog direct cu decidenții naționali și locali, dar mai ales să afle care sunt noutățile toamnei în oferta companiilor furnizoare din agribusiness, unde FMC Agro România va veni cu câteva produse de protecție și nutriție a plantelor.

  „Compania FMC va fi prezentă în calitate de expozant la evenimentul Moldova Agricolă Expo 2023, unde va prezenta vizitatorilor soluțiile si tehnologiile integrate FMC pentru protecția și nutriția plantelor. Ne dorim o participare numeroasă a fermierilor din regiune, o interacțiune deschisă și discuții de calitate cu aceștia. Vom oferi informații despre produsele și tehnologiile FMC, managementul inteligent al controlului dăunătorilor, dar și despre soluțiile companiei pentru campania de toamnă, pentru a răspunde problemelor și provocărilor actuale cu care fermierii se confruntă”, a declarat, pentru Agrointeligența-AGROINTEL.RO, Stanca Necula, specialist de marketing în cadrul FMC Agro România.

  stand de produse de la FMC
  Produse de la FMC la MoldAgro Expo 2023

  FMC la MoldAgro Expo – soluții pentru plante, dar și o aplicație de monitorizare a dăunătorilor la porumb

  FMC va prezenta la târgul dedicat fermierilor din zona Moldovei soluții de protecție a plantelor în toamnă, precum insecticide, erbicide, biostimulatori și fertilizanți.

  „Venim cu soluții eficiente de combatere în toamnă a buruienilor, bolilor și dăunătorilor din culturile de răpiță și cereale păioase, precum: erbicidele Nero®, Gajus® , Successor® Pro pentru cultura de rapiță; erbicidele Battle® Delta, Omnera®, Foxtrot® precum și pachetul comercial format din erbicidele Battle® Delta și Laren® Pro pentru combaterea eficientă a buruienilor din culturile de cereale păioase; biostimulatori și fertilizanți foliari: SeaMaxx®, Bo-La®, Foliar Extra®, Rapsin® etc; insecticidele Vantex® sau Coragen®”, a precizat specialistul în marketing de la FMC.

  Pe lângă aceste produse care vin în ajutorul agricultorilor pentru a obține culturi sănătoase și productive, FMC va prezenta participanților la târg și aplicația mobilă Arc™ farm intelligence, creată cu scopul de a identifica și monitoriza unii dintre cei mai periculoși dăunători din cultura de porumb.

  „Aplicația mobilă Arc™ farm intelligence – primul proiect digital de prognoză și avertizare care folosește inteligența artificială și algoritmi predictivi pentru monitorizarea dăunătorilor Ostrinia nubilalis și Helicoverpa armigera din cultura de porumb”, au transmis reprezentanții FMC.

  Pachet de erbicidare pentru toamnă de la FMC Agro România

  FMC a pregătit, în această toamnă, pentru cultivatorii de cereale păioase, un pachet de erbicide pentru combaterea buruienilor monoctile și dicotile, Battle Delta (20 litri) și Laren® Pro 20SG (1,5 kg).

  „Anul acesta propunem fermierilor români un nou pachet comercial pentru combaterea buruienilor monocotile şi dicotile din culturile de cereale păioase format din erbicidele Battle Delta şi Laren® Pro 20SG. Acest pachet asigură un control eficient al buruienilor problemă din culturile de cereale păioase. Battle® Delta este un erbicid sistemic, cu efect pelicular pe sol cu aplicare în preemergenţă şi postemergenţă timpurie pentru culturile de cereale păioase, iar Laren® Pro 20SG îl completează perfect pentru combaterea eficientă a unui spectru foarte larg de buruieni”, au explicat cei de la FMC Agro România.

  Compania FMC Agro România este alături de fermierii români cu expertiza tehnică, tehnologiile și produsele necesare obținerii culturilor sănătoase, lipsite de boli, buruieni și dăunători. În cadrul activității, cei de la FMC se bazează pe o rețea puternică de distribuitori profesioniști, companii de o maximă importanță în performanța fiecărei ferme agricole.


  Te-ar mai putea interesa

  VTol Agrobee 200, cea mai mare dronă agricolă poate pulveriza 380 de hectare pe zi Încrețirea sau răsucirea frunzelor la ardei. Cauze, remedii Ce se pune în gropi la plantarea răsadurilor de castraveți

  Ultimele știri

  Înștiințări la primărie pentru culturile afectate de secetă – termen limită pentru fermieri ANSVSA – decizie pentru crescătorii de animale. Produse interzise în farmaciile veterinare! Analiști: Prețul rapiței ar putea ajunge din nou la peste 500 euro/tonă