• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Demonstrații și reduceri de 15% la utilajele agricole de la standul Tech Farm, la MoldAgro EXPO!

    Violina Gorcinschi -

    Compania Tech Farm, ce oferă fermierilor utilaje agricole și piese de schimb, va fi prezentă la târgul MoldAgro EXPO, dedicat fermierilor din zona Moldovei, ce va avea loc în această săptămână, între 21 și 24 septembrie, de joi până duminică inclusiv, în intervalul orar 09:00-17:00. Cu acest prilej, reprezentanții companiei vor prezenta, la demonstrații, două utilaje performante, plugul reversibil OVLAC MINI NF 9+2 trupițe ON LAND și echipamentul de erbicidat TOSELLI – MRVTN SH.X24 M. În plus, la expoziție, fermierii vor putea vedea și alte utilaje performante necesare lucrărilor în câmp.

    Aproape 50 de companii din sectorul agricol vor participa la Târgul MoldAgro EXPO 2023, unde organizatorii le-au pregătit fermierilor oportunitatea de a interacționa direct cu decidenții naționali și locali, dar și de a fi puși la curent cu noutățile din această toamnă în oferta companiilor furnizoare din agribusiness, unde este inclusă și Tech Farm, ce comercializează utilaje agricole la noi în țară.

    „Pe lângă utilajele pe care le vom prezenta, vom avea pentru fermierii de la târg reduceri de până la 15% și un voucher de 5% pe care îl pot folosi timp de o lună de zile după finalizarea evenimentului. Vom participa la demonstrații cu plugul OVLAC MINI și echipamentul de erbicidat Toselli”, au transmis reprezentanții Tech Farm.

    Tech Farm la MoldAgro EXPO – Demonstrații cu un plug mini și o mașină de erbicidat

    În cadrul târgului din această săptămână, la demonstrații, fermierii vor putea testa două echipamente indispensabile în câmp. Este vorba despre un plug reversibil și o mașină de erbicidat.

    Plugul reversibil OVLAC MINI NF 9+2 Trupițe On Land se folosește pentru arat superficial și încorporarea în suprafață a resturilor vegetale, cu o adâncime de lucru de 20 de cm. Vine cu 11 trupițe universale, între care este o distanță de 66 cm și 66 cm lățime de lucru pe trupiță. Utilajul este fabricat din oțel HARDNOX SSAB, dispunând de un cadru de 150/100 mm, roată de adâncime, bară de tracțiune oscilantă și cap de antrenare 120 mm. De asemenea, plugul vine dotat cu un sistem de siguranță cu șurub de forfecare.

    Pentru a utiliza acest utilaj, cu o masă de 2.195 kilograme este nevoie de tractoare de 190-220 hp, necesitând 20 CP/trupiță.

    MASINA DE ERBICIDAT TOSELLI – MRVTN SH.X24 M
    Mașină de erbicidat TOSELLI – MRVTN SH.X24 M de la Tech Farm, la demonstrații

    Al doilea utilaj care va străluci pe podiumul de demonstrații va fi mașina de erbicidat Toselli MRVTN SH.X24 M pentru versatilitate maximă. Utilajul este de tip tractat, cu o lățime de lucru de 24 metri. Echipamentul este dotat cu Rampă INOX cu brațe hidraulice cu 7 pistoane cu sistem hidraulic independent de tractor și pliere secvențială suprapusă cu structură de zăbrele pentru protecție completă a duzelor în ambele direcții. Înălțimea rampei este reglabilă, de la 0,6 la 3 metri. Șasiul este din oțel, vopsit cu pulbere electrostatică, cu bară de direcție. Lățimea ecartamentului este de 2.000-2.200 mm. Greutatea utilajului este de 2950 kg, necesitând un tractor cu putere de 100 hp.

    În ceea ce privește capacitatea, utilajul dispune de următoarele:

    -Rezervor principal din polietilenă capacitate nominală 3.000 l;
    -Rezervor de clătire 300 l;
    -Rezervor de spălare mâini 15 l;
    -Sistem de agitare mixt Toselli Multiflat și Venturi multi punct;
    -Sistem de spălare Toselli FullRec cu excludere a returului în rezervor.

    Sistemul de pulverizare asistat de aer este de tip mânecă de aer Toselli AirSpray 820 cu sistem hidraulic independent, un dispozitiv de reducere a derivei certificat în Germania de către Institutul Julius Kuhn (JKI).

    Printre dotări se mai numără și un Monitor DELTA 80 T cu antenă GPS.

    SEMANATOARE PAIOASE PNEUMATICA SOLA ARES – 2713 400/32 simplu disc
    Semănătoare păioase pneumatică SOLA ARES – 2713 400/32 simplu disc

    Tech Farm – utilaje performante la expoziție

    Pe lângă cele două utilaje care vor fi prezentate la demonstrații, cei de la Tech Farm vor avea la expoziție o serie de echipamente necesare lucrărilor de câmp:

    Tamburul de irigații 100/350 PIOGGIA CARNEVALI – structură și tambur galvanizat și vopsit, cu roțile ridicabile hidraulice, sistem de rotire mecanic, picior de staționare mecanicește. Utilajul vine cu o lungime de 350 m și 100 mm diametru și dispune de un aspersor cu set de duze cu bandă utilă de udare de la 50 de metri la 100 metri, turbină cu debit parțial cu by-pass, dispozitiv cu derulare de urgență PTO, furtunuri hidraulice pentru cuplarea la tractor, furtun de alimentare 4 metri cu cuplaje sferice, cărucior cu pistol pentru irigare, racord pentru conectarea la linia de apă, o prelungire de 50 cm pentru porumb și multe altele.

    Plugul reversibil OVLAC XPF (6 trupițe) – este un plug reversibil cu 6 trupițe universale, ce sunt plasate la o distanță de 105 cm între ele, reglabilă manual din 5 în 5 cm, ce lucrează la o adâncime maximă de 35 cm și lățime de 50 cm/trupiță. Puterea cerută pentru tractor este de 180-285 hp, necesitând 45 CP/trupiță.

    ECHIPAMENT DE ERBICIDAT MOVICAM FENIX
    Echipament de erbicidat MOVICAM FENIX

    Echipament de erbicidat MOVICAM FENIX 3000 litri / 24 metri – dispune de un bazin principal din polietilenă, cu capacitate de 3.000 litri, dotat cu pereți spărăgător de valuri, rampă de 24 m cu sistem de pliere hidraulic, suporți duze tip Trijet, duze 02-04-06 (Kematal), kit protecție cu arcuri, pompă de joasă presiune (Pompa Bertolini de membrana poly-2260 (15 bar-260 lt), distribuitor electronic pe 7 căi Ø19 mm, kit de înclinare rampă cu 3 funcții stânga – dreapta – înclinare, bară de tracțiune cu înălțime ajustabilă, computer Bravo 400S cu GPS și multe alte dotări.

    Semănătoare de păioase pneumatică SOLA ARES – 2713 400/32 simplu disc – utilajul are o lățime de lucru de 4 metri, 32 de rânduri cu o distanță de 12,5 cm între ele. Prin intermediul acestuia, se pot distribui toate tipurile de semințe, având un bunker de 1.600 litri (2.000 litri opțional), kit de calibrare pentru semințe și sisteme centralizate pentru reglajul adâncimii și presiunii. De asemenea, utilajul vine cu un monitor pentru controlul suprafeței lucrate, senzor de nivel semințe și rotații turbină.

    Semănătoare plante prășitoare SOLA PROSEM-K TELESCOPIC 410/8 cu căruț de transport și de lucru – cu element de semănat PROSEM K cu dublu disc la unghi de 9 grade. Distribuția îngrășămintelor se efectuează prin intermediul unui sistem cu element dublu disc cu arc reglabil de presiune, dintr-un bazin cu o capacitate de 2×7000 litri de inox. Pentru semințe, s-a alocat un bazin cu capacitatea de 55 litri, 8 discuri de semănat porumb și 8 discuri de semănat floarea-soarelui. Necesarul de putere al tractoarelor pentru utilizare este de 110-130 CP.

    REMORCA TRANSFER AGROBELLON 26 M3
    Remorcă transfer AGROBELLON 26 M3 de la Tech Farm

    Remorcă transfer AGROBELLON 26 M3 – cu dimensiuni de 6 metri lungime și 2,3 metri lățime și un volum aproximativ de 26 metri cubi. Remorca vine cu un tub de transfer fontal de 400×200 mm, instalație electrică cu LED-uri, regulator de debit acționat hidraulic, picior de sprijin hidraulic, cu pompă manuală și lanțuri și altele.

    Distribuitor de îngrășăminte EUROSPAND JOLLY 32 ELT 3000 – mașină de împrăștiat amendamente pentru câmp deschis, de tip purtat, cu o lățime de lucru de 32 de metri și o capacitate a buncărului de 3.000 litri. Pentru distribuire se utilizează dublu disc și sistem de control electronic cu monitor. Distribuția se realizează în funcție de viteza de înaintare, care reglează cantitatea distribuită cu ajutorul servomotoarelor. Se poate controla cantitatea distribuită cu ajutorul unui kit de verificare inclus.

    Scarificator PASTO AGRICULTURE – RAPTER RPT-5D-250 DRR-25 – cu o adâncime de lucru de 55 cm și lățime de 2,5 metri, ridicător hidraulic pentru tăvălugul de tip dublu tăvălug cu pinteni 152 mm. Pentru tractor, este necesară o putere de 80-140 hp.

    Disc OVLAC MAXIDISC II– GC 400/30 20” CR – grapă cu 30 de discuri în paralel, având un diametru de 510 milimetri. Utilajul lucrează la o lățime de 4 metri, necesitând o putere a tractorului de 130-160 hp.


    Te-ar mai putea interesa

    Bursa ploilor – cât a plouat până astăzi în fiecare județ Mușcate: plantare, îngrijire, înmulțire Micii fermieri – subvenție APIA de 98,80 euro/ha. Banii se virează acum în conturi

    Ultimele știri

    Tehnologia Chemark Rom la rapiță pune bazele unor producții mari în Teleorman, la ferma Nutrelo Trei boli periculoase depistate în cultura sa de grâu de fermierul Georgian Corniță Se construiește o nouă fabrică ce va prelua lapte de la fermierii români