• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • New Holland a câștigat singura medalie de aur de la Agritechnica 2023! Noua combină va fi prezentată în noiembrie, la Hanovra!

    Oana Timar -

    New Holland a reușit să câștige singura medalie de aur de la Agritechnica 2023. Marele premiu, acordat pentru o nouă combină de recoltat, a fost adjudecat alături de alte încă două medalii de argint pentru tractorul T7 Methane Power GPL și T4 Electric Power, acesta din urmă fiind primul tractor complet electric și cu dotări autonome.

    Marele Premiu Agritechnica 2023 – Medalia de Aur, a fost adjudecat de New Holland. Distincția a fost acordată pentru noua combină Twin Rotor, model ce va fi prezentat în avanpremieră mondială la cea mai mare expoziție de profil, la Hanovra, în luna noiembrie.

    ”Inovația New Holland a fost selectată din nu mai puțin de 250 de aplicații ale celor mai mari producători de tehnică și tehnologie agricolă din lume și reconfirmă excelența mărcii New Holland în tot ceea ce înseamnă recoltare”, au anunțat oficialii AgroConcept, importatorul autorizat al mărcilor New Holland și Kverneland în România.

    Oficialii New Holland în România precizează că inovația care a primit singura medalie de aur în cadrul Agritechnica 2023 ”este rezultatul a mulți ani de experiență, de studii, teste și analize, în așa fel încât noua combină să continue seria succeselor confirmate prin gama CR, o serie de combine care are la activ nu mai puțin de 3 recorduri mondiale, unul dintre ele setat anul trecut în România”.

    Alături de Medalia de Aur pentru noua combină New Holland, constructorul de mașini agricole a fost distins și cu încă două medalii xde argint. Acestea au fosta cordate pentru două tractoare care inovează piața mașinilor agricole: tractorul New Holland T7 Methane Power care se alimentează cu gaz metan lichid și tractorul T4 Electric Power, ambele prezentate prima dată în decembrie 2022 la CNH Tech Day, în Arizona, SUA.

    „Aceste medalii sunt realizări incredibile pentru New Holland și suntem extrem de mândri de munca depusă de toate echipele noastre. Acestea (medaliile – n.r.) recompensează segmentul nostru de mașini de recoltat, un domeniu în care New Holland are o reputație puternică și a excelat de ani de zile cu rezultate excelente. Această medalie de aur vine ca o confirmare a eforturilor noastre și nutrește entuziasmul pentru lansarea viitoare a noii combine. Medaliile de argint nu sunt mai puțin importante, deoarece ambele au fost acordate unor produse care reprezintă angajamentul nostru în sustenabilitate și în cercetarea și investițiile în propulsie alternativă. Un premiu binemeritat atât pentru T7 LNG, cât și pentru T4 Electric. Felicitările mele merg către echipele care au muncit din greu pentru acest rezultat”, a declarat Carlo Lambro, Brand President New Holland Agriculture, citat de The News Market.

    Noua combină New Holland va fi prezentată, în premieră, la Agritechnica

    În cadrul expoziției Agritechnica din noiembrie, New Holland va prezenta o combină nouă care se bazează pe succesul actualei linii emblematice CR, în frunte cu deținătorul recordului mondial de recoltare, CR10.90.

    Produsă în Centrul de Excelență în Recoltare al New Holland din Zedelgem, Belgia, noua combină a fost regândită pentru a oferi o productivitate mai mare, pentru a reduce pierderile și a oferi fermierilor un grad și mai ridicat de automatizare.

    Noua combină va marca apropierea de cea de-a 50-a aniversare a tehnologiei inovatoare New Holland Twin Rotor™, eveniment ce va avea loc în 2025. Noua mașină de recoltat va evidenția, încă o dată, avantajele tehnicii care a revoluționat modul în care fermierii recoltează și care face acum parte din ADN-ul New Holland. Astfel, datorită tehnologiei Twin Rotor, noul CR poate oferi cel mai redus grad de spargere a cerealelor de pe piață.

    Noua combină, care va beneficia și de nou design, va fi dezvăluită publicului în prima zi a Agritechnica, pe 12 noiembrie, la ora 10:00, la standul New Holland (Hall 3, Stand A48).


    Te-ar mai putea interesa

    Macerat de coada calului – rețetă. Beneficii Micii fermieri – subvenție APIA de 98,80 euro/ha. Banii se virează acum în conturi Un tânăr întors din Olanda și-a făcut plantație de lalele. Grădina poate fi vizitată gratuit

    Ultimele știri

    Fermierii cu subvențiile în conturi înainte de Paște. Lista anunțată de APIA Program APIA de 1 Mai și Paște 2024. Zilele în care se mai fac plăți pentru subvenții Czajkowski, de la A050, cea mai performantă semănătoare pentru strip-till