• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Știri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • TRANSAVIA participă la ANUGA, cel mai important târg internațional pentru industria alimentară și a băuturilor

  Roxana Dobre -

  TRANSAVIA, cel mai mare producător din industria avicolă din România, își pregătește standul pentru a aduce produse autentice, sigure și de calitate superioară la ediția din acest an a ANUGA, cel mai important târg internațional pentru industria alimentară și a băuturilor. În perioada 7-11 octombrie 2023, produsele și povestea succesului TRANSAVIA pot fi descoperite la standul E41 din hala 9.

  Participarea TRANSAVIA la ANUGA 2023 constituie un instrument foarte bun pentru atragerea de noi clienți, dezvoltarea relațiilor personale la nivel profesional și de identificare a unor oportunități valoroase. Acest eveniment oferă un mediu propice pentru dezvoltarea unor noi direcții de producție, cât și pentru inițierea de discuții care, ulterior, pot evolua în noi contracte de export.

  Cel mai mare producător din industria avicolă din România face în prezent exporturi zilnice, produsele sale ajungând pe mesele consumatorilor în aproape 30 de țări, între care Bulgaria, Croația,  Congo, Estonia, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Lituania, Malta, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Serbia, Slovacia, Ungaria. Acest succes se datorează întregii echipe TRANSAVIA, care, de la bob la furculiță, are o contribuție importantă la siguranța și calitatea superioară și constantă a produselor oferite.

  „Cel mai mare atu pe care îl avem este faptul că suntem 100% integrați, de la bob la furculiță, având mereu produse din carne de pui de cea mai înaltă calitate, sigure și savuroase. Cei aproape 20 ani de când exportăm și-au pus amprenta pozitiv și pe imaginea României ca exportator de carne de pui, care acum este apreciată în lume. Un avantaj enorm pe care îl avem noi este seriozitatea cu care onorăm contractele și deschiderea pe care o avem pentru a găsi soluții optime”, a declarat Daniel Opriș, Director Vânzări Externe TRANSAVIA.

  Aproximativ 30% la sută din producția anuală a afacerii de familie din inima Transilvaniei merge către export, în mai multe state europene și de pe alte continente.

  Citiți și: Valoarea cumulată a portofoliului de mărci TRANSAVIA depășește 103 milioane de euro, în creștere cu 28% față de anul trecut

   Tendințe internaționale și oportunități pentru exportul de carne de pui

  Ca pentru orice lucru făcut așa cum trebuie, este necesară înțelegerea așteptărilor consumatorilor din alte țări, cum se desfășoară activitatea de export, care sunt cerințele partenerilor, care sunt punctele tari, ce trebuie îmbunătățit la ofertă.

  „Într-o lume în continuă schimbare, în care producătorii din industria alimentară sunt într-o luptă constantă pentru o cotă cât mai mare din coșul de cumpărături al categoriei din care fac parte, trebuie să fim foarte bine informați, agili și orientați către oportunități. Trendurile se schimbă cu o viteză uluitoare, iar clienții noștri de pretutindeni sunt tot mai exigenți și informați. Participarea TRANSAVIA la ANUGA 2023 ne asigură conectarea cu cele mai recente tendințe din industrie și ne dă posibilitatea să interacționăm cu parteneri și experți de top din domeniu care se pot informa despre produsele noastre autentice, sigure, de cea mai înaltă calitate, despre modelul nostru unic de afacere în regiune, integrat 100%, de la bob la furculiță, și despre acțiunile și ambițiile noastre din sfera sustenabilității. Mizăm pe aceste aspecte pentru a accelera distribuția noastră în afara granițelor și a ne crește în viitor cota de piață la nivel internațional”, a menționatDaniel Opriș, Director Vânzări Externe TRANSAVIA.

  Tema ediției din acest an „Creștere durabilă – îndreptarea către un viitor alimentar mai durabil împreună cu industria”, se aliniază perfect cu viziunea și eforturile TRANSAVIA de a-și reduce constant amprenta ecologică, contribuind astfel la un mediu mai sănătos pentru generațiile viitoare. Prin strategia de sustenabilitate, de la bob la furculiță, reputata afacere de familie acționează responsabil și sustenabil în privința oamenilor, a animalelor, a comunităților și a mediului.

  „La TRANSAVIA, credem că dezvoltarea economică și sustenabilitatea merg mână în mână. Suntem dedicați atât producției sigure de carne de pui de cea mai înaltă calitate, cât și respectării principiilor de afacere etică și responsabilă, de la bob la furculiță. De altfel, suntem pionieri ai industriei, atât prin investițiile masive în soluții durabile, inclusiv energie verde, cât și prin transparența pe care o arătăm, fiind singurul producător din sector care publică voluntar, încă din 2019, Rapoarte de Sustenabilitate. Suntem mândri să fim singura companie românească care și-a asumat standardele pentru a fi co-semnatară a Codului de Conduită al UE cu privire la Practicile Responsabile Comerciale și de Marketing în Sectorul Alimentar, asumându-ne astfel angajamentul de a contribui la un viitor alimentar mai durabil”, a declarat Theodora Popa, Vicepreședinte TRANSAVIA.

  În perioada 7-11 octombrie 2023, TRANSAVIA prezintă modelul unic de afacere integrat vertical 100%, povestea de succes, angajamentele de sustenabilitate și produsele sale din carne de pui autentică, sigure și de înaltă calitate, la standul E41 hala 9, de la ANUGA Meat, Köln, Germania. Unul dintre cele mai mari de târguri pentru industria alimentară și a băuturilor din lume aduce în prim-plan cele mai noi perspective asupra dezvoltărilor de pionierat ale industriei cărnii și mezelurilor.


  Te-ar mai putea interesa

  Document pe surse: Programul Rabla pentru tractoare – condiții și documente necesare Doi tineri din București au investit într-o livadă de cireși amari. Au pornit la drum cu un singur pom bătrân Ploi torențiale și vijelii, în aproape toată țara. Lista județelor sub alertă ANM

  Ultimele știri

  Adrian Pintea, MADR: Subvenția care ajunge în conturi în maxim o săptămână! Lupu, Holstein RO: Ar trebui să se oprească modul în care sume importante ajung la ferme fără un minim de performanţă Valentin Jecu, cultivator de usturoi: Nu știu dacă vom recolta cele 3 tone la hectar pentru ajutorul de minimis