• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Maschio Gaspardo și Grégoire Besson – parteneriat istoric în domeniul de prelucrare a solului!

    Violina Gorcinschi -

    Maschio Gaspardo S.p.A și Grégoire Besson S.A.S anunță un parteneriat istoric în industria de prelucrare a solului. Cele două companii, ambele pioniere în domeniile lor, stabilesc o alianță strategică menită să redefinească sectorul cultivării solului, oferind o gamă de produse de neegalat în ceea ce privește diversitatea, profunzimea și calitatea. Acest parteneriat marchează începutul unei noi ere de leadership pe piață, în special în ceea ce privește inovația tehnologică, menținând în același timp nivelul ridicat de servicii pentru clienți.

    Maschio Gaspardo S.p.A, un jucător important în domeniul echipamentelor agricole și Grégoire Besson S.A.S, renumit pentru proiectarea și fabricarea de pluguri și echipamente de prelucrare a solului, au încheiat un parteneriat strategic istoric, potrivit unui comunicat de presă.

    „Această colaborare strategică este o oportunitate fără precedent pentru Grégoire Besson și Maschio Gaspardo. Bazându-ne pe valorile noastre comune și pe tradiția noastră de familie, ne vom îmbina experiența în domeniu pentru a promova creșterea reciprocă, punând întotdeauna nevoile și satisfacția clienților, dealerilor, furnizorilor și angajaților noștri în centrul preocupărilor noastre”, a declarat Patrick Besson, președintele Grégoire Besson.

    un utilaj agricol prelucrand solul
    Două mari companii s-au alăturat pentru a oferi fermierilor cele mai bune soluții

    Parteneriat istoric între două companii din industria utilajelor agricole

    Mirco Maschio, Președintele Maschio Gaspardo, a punctat că cele două companii au un scop comun, acela de a-i sprijini pe fermieri cu cele mai bune soluții din domeniul cultivării solului.

    „Companiile noastre, cu puternicele lor rădăcini familiale și valori comune, s-au angajat întotdeauna să ofere soluții de înaltă calitate în domeniul cultivării solului. Misiunea noastră a fost întotdeauna și va continua să fie aceea de a răspunde nevoilor fermierilor din întreaga lume, punând accentul pe tehnologie, calitate și servicii pentru clienți”, a precizat Mirco Maschio.

    Produsele Grégoire Besson au o compatibilitate excelentă cu cele din portofoliul Maschio Gaspardo, iar un parteneriat nu ar putea decât să aducă beneficii fermelor din toată lumea.

    „Gama extinsă de produse Grégoire Besson se potrivește perfect cu portofoliul Maschio Gaspardo. Ne-am imaginat acest parteneriat cu mult entuziasm și suntem încântați să vedem această viziune devenind realitate. Sinergia rezultată va aduce mari beneficii fermelor din întreaga lume”, a adăugat Andrea Maschio, Președintele Maschio Holding.

    Colaborarea celor două firme din industria utilajelor agricole va avea potențialul de aduce inovație  în domeniu, precum și posibilități de extindere pentru ambele companii.

    „Acest parteneriat nu numai că creează o nouă poziție de lider în domeniul vital al cultivării solului, dar ne consolidează și capacitatea comună de a investi în inovație și tehnologie. Mai mult, el deschide noi perspective de extindere pentru ambele companii, în special în Europa de Est, Marea Britanie și America de Nord”, a comentat Luigi De Puppi, Director General al Maschio Gaspardo.

    Cele două companii vor face schimb de resurse și de competențe în domeniile inovării, tehnologiei, cercetării și dezvoltării. În plus, alianța va facilita capacitatea companiilor de a optimiza procesele de achiziție de materiale și componente, în beneficiul unei competitivități sporite pentru ambele mărci. Maschio Gaspardo a beneficiat de consultanță din partea EY, DS Avocats, KPMG, în timp ce Grégoire Besson a fost consiliat de ORATIO Avocats pentru stabilirea relației contractuale.

    „Suntem mândri să participăm la această operațiune, care reprezintă un exemplu virtuos de internaționalizare strategică, contribuind la creșterea unui grup industrial din nord-estul Italiei”, a declarat Eros Goi, Director General al FINEST S.p.A..


    Te-ar mai putea interesa

    Plăți subvenții APIA în Săptămâna Mare. Sumele virate în conturile fermierilor Vremea se schimbă radical: vin ploile. Prognoza meteo actualizată! Cel mai puternic utilaj agricol din lume – la semănat în ferma Terracult din județul Arad

    Ultimele știri

    Rasa de oi Suffolk: caracteristici, productivitate, întreținere NeemAzal, din portofoliul Chemark Rom, este soluția biologică ideală pentru controlul dăunătorilor Ajutoarele de stat pentru fermieri – prelungite până la finalul anului