• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Vantage a devenit distribuitor exclusiv al roboților agricoli autonomi AgXeed în România și Bulgaria

    Violina Gorcinschi -

    Vantage a devenit distribuitorul exclusiv al companiei olandeze producătoare de utilaje agricole, AgXeed, în România și Bulgaria. Vantage și AgXeed au anunțat că vor lucra în parteneriat pentru distribuția de roboți agricoli autonomi la noi în țară. Fermierii vor beneficia de soluții de tehologie avansată care favorizează agricultura durabilă, au anunțat reprezentanții celor două companii.

    Grupul de companii NIK, cu sucursala română Vantage, a anunțat un parteneriat oficial cu AgXeed pentru distribuția de roboți agricoli autonomi pentru piețele din Bulgaria și România.

    Vantage România – colaboare sgtrategică cu olandezii de la AgXeed

    Vantage România, parte a grupului de companii NIK, a anunțat o colaborare strategică cu compania olandeză AgXeed – liderul în dezvoltarea și furnizarea de soluții agricole autonome. Acest parteneriat strategic face parte din abordarea pe termen lung a companiei Vantage în ceea ce privește agricultura durabilă și tehnologizarea fermelor, în care soluțiile autonome joacă un rol esențial. Prin această colaborare, Vantage își extinde rețeaua de distribuție și servicii, având în vedere obiectivul de a aduce tehnologii de ultimă generație în peisajul agricol românesc, cât mai aproape de fermieri.

    Robot autonom AgXeed

    Compania AgXeed se concentrează pe agricultura durabilă prin producerea de mașini autonome compatibile cu un set diferit de inventare agricole standard.

    „În cadrul companiei NIK, am urmărit mai mult de 10 companii producătoare de roboți autonomi în ultimii 4 ani, analizând evoluția produselor și a producției acestora. În această perioadă am observat că utilajele AgXeed sunt cele mai potrivite în acest moment pentru specificul agriculturii practicate în Bulgaria și România”, a comentat Kaloyan Kumanov, CEO Vantage Balkans.

    AgXeed va reuși să ajungă mai aproape de fermierii români prin grupul NIK, un partener de excepție în acest demers.

    „În ultimii ani am fost întrebați de foarte multe ori când vom începe să vindem tractoare, dar adevărul este că pentru noi este mult mai în acord cu viziunea noastră să rezolvăm problema forței de muncă insuficiente și nevoia de mașini autonome. Considerăm că grupul NIK este un partener excepțional pentru distribuția și mentenanța produselor noastre în Bulgaria și România. Datorită abordării sale holistice și orientate spre viitor în domeniul agriculturii, NIK mizează cu succes cunoștințele agronomice cu abilitățile echipei tehnice și profesionalismul echipei de vânzări oferind fermierilor soluții agricole de avansate, precum și cu capacitatea de a promova tehnologii inovatoare pe piață. Aceste avantaje cheie, precum și experiența lor dovedită în introducerea pe piață a tehnologiilor inovatoare, au determinat decizia noastră de a alege NIK ca și partener” a declarat Malte Horner, director comercial la AgXeed.

    Datorită cooperării dintre cele două companii, grupul NIK va oferi fermierilor din Bulgaria și România acces exclusiv la utilaje agricole inovatoare, care vor putea efectua lucrările agricole zilnice în mod complet autonom.

    Toate modelele de utilaje autonome sub marca AgXeed vor fi prezentate și în cadrul celei mai mari expoziții internaționale Agritechnica, care va avea loc în perioada 12-18 noiembrie la Hanovra, Germania, la standul AgXeed – H9/ F30. AgXeed este, de asemenea, una dintre companiile premiate în cadrul expoziției cu o medalie pentru inovație.

    Vantage România pune accent pe tehnologia de precizie și soluțiile autonome

    NIK este un grup de companii care implementează tehnologii pentru agricultura de precizie, cu o experiență de peste 21 de ani în oferirea de soluții complete pentru automatizarea și optimizarea proceselor din ferme.

    Vantage România este un partener de încredere și înțelege nevoile fermierilor români. Cu un accent pe tehnologia de precizie și soluțiile autonome, Vantage România se angajează să ofere cele mai bune produse și servicii pentru a susține succesul fermierilor din România.

    Mai multe informații despre Vantage Romania pot fi găsite la www.vantage-ro.com.

    AgXeed, compania lider în dezvoltarea și producția de soluții agricole autonome

    AgXeed este o companie olandeză – lider în dezvoltarea și producția de soluții agricole autonome care au ca scop creșterea eficienței și profitabilității fermei. Misiunea companiei este de a optimiza timpul petrecut pe câmp, reducând la minimum daunele aduse solului.

    Mai multe informații despre AgXeed pot fi găsite pe site-ul web al companiei: www.agxeed.com.


    Te-ar mai putea interesa

    Vremea de Florii. Anunțul șefei ANM, Elena Mateescu Ouăle maronii vor fi înlocuite în magazine de ouăle albe. Fenomenul, explicat de fermieri Mușcate: plantare, îngrijire, înmulțire

    Ultimele știri

    Tehnologia Chemark Rom la rapiță pune bazele unor producții mari în Teleorman, la ferma Nutrelo Trei boli periculoase depistate în cultura sa de grâu de fermierul Georgian Corniță Se construiește o nouă fabrică ce va prelua lapte de la fermierii români