• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Profită de efectul de lungă durată al fungicidului Daxur®!

    Roxana Dobre -

    Fermierii întâmpină anual diferite provocări, iar principalele sunt cu siguranță profitabilitatea și agenții patogeni. BASF vine cu soluția perfectă în acest sens: Daxur®, noul fungicid cu două substanțe active, Revysol® (mefentrifluconazol) și kresoxim-metil ce combate numeroase boli la culturile de grâu, orz, secară și triticale.

    Alege cu încredere Daxur®

    Daxur® este un fungicid cu o formulare inovatoare și substanțe active de ultimă generație. Luptă cu succes împotriva bolilor la cereale precum rugina brună, septorioza, făinarea, pătarea în ochi a bazei tulpinii, fuzarioza la spic, asigurând astfel o eficacitate ridicată și recolte sănătoase.

    Produsul Daxur® are și o acțiune preventivă foarte bună, împiedicând germinarea sporilor patogenilor pe plante și asigurând o protecție robustă. În plus, asigură un efect de lungă durată datorită depozitelor cristaline care se formează pe suprafața frunzelor și permit o eliberare treptată a substanței active.

    Profită de beneficiile fungicidului

    Cum se utilizează Daxur®?

    Fungicidul Daxur® acționează sistemic și este destinat culturilor de cereale, mai exact grâu, orz, secară și triticale. În funcție de cultură sau de boală, tratamentul diferă și trebuie aplicat în moduri diferite:

    Află mai multe despre Daxur® și ai grijă de culturile tale!


    Te-ar mai putea interesa

    Alertă meteo de vreme severă! Ploi și căderi de grindină până vineri dimineață Micii fermieri – subvenție APIA de 98,80 euro/ha. Banii se virează acum în conturi Macerat de coada calului – rețetă. Beneficii

    Ultimele știri

    Vremea se schimbă radical: vin ploile. Prognoza meteo actualizată! Urgent la APIA – ultima zi în care fermierii mai pot cere subvenția trimestrială Carne de miel nu doar de Paști. Strategia ing. Ionică Nechifor pentru a readuce oaia pe masa românilor