• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Csutak Nagy Laszlo este noul președinte al ANSVSA

    agrointeligenta.ro -

    Csutak Nagy Laszlo este noul preşedinte al Autorității Naționale Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor. Acesta a ocupat până acum funcţia de vicepreşedinte al instituţiei în mandatul lui Vladimir Mănăstireanu, care a demisionat săptămâna trecută.

    Csutak şi-a preluat noile atribuţii de la 1 decembrie, numirea sa fiind publicată în Monitorul Oficial.

    ”Începând cu data de 1 decembrie 2014, domnul Csutak Nagy Laszlo, vicepreședinte, este desemnat să exercite atribuțiile președintelui Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), până la numirea președintelui instituției, în condițiile legii”, se arată în decizia publicată în Monitorul Oficial.

    Csutak-Nagy László, născut la Zalău în 1959, este absolvent al Facultăţii de Medicină Veterinară a Institutului Agronomic din Cluj-Napoca, predecesorul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca. Din decembrie 2006 până în aprilie 2009, medicul veterinar a mai îndeplinit funcţia de secretar de stat şi vicepreşedinte al ANSVSA. Din octombrie 2009 până în mai 2012, Csutak-Nagy a ocupat postul de director coordonator adjunct al Direcţiei Sanitar-Veterinare şi de Siguranţa Alimentelor Sălaj.

    În ciuda numirii sale de către premierul Victor Ponta, Csutak Nagy Laszlo ar putea să nu stea foarte mult în această funcție, având în vedere faptul că UDMR a anunțat că dorește să iasă de la guvernare, ca urmare a votului din 16 noiembrie. Consiliul Reprezentanților Unionali va decide pe data de 13 decembrie dacă vor ieși sau nu din Guvern și de această hotărâre va decide și soarta noului președinte al ANSVSA.


    Te-ar mai putea interesa

    Ouăle maronii vor fi înlocuite în magazine de ouăle albe. Fenomenul, explicat de fermieri Agnes Jansen, olandeza care produce legume bio la Sărata: Mă pensionez și caut pe cineva să continue ferma Macerat de coada calului – rețetă. Beneficii

    Ultimele știri

    Tehnologia Chemark Rom la rapiță pune bazele unor producții mari în Teleorman, la ferma Nutrelo Trei boli periculoase depistate în cultura sa de grâu de fermierul Georgian Corniță Se construiește o nouă fabrică ce va prelua lapte de la fermierii români