• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Biosfera, evenimentul cu care Agrii România a marcat un nou pas în evoluția fitofarmaciilor

    Adrian Radu -

    Agrii România, un jucător semnificativ în domeniul agribusinessului, a organizat o conferință remarcabilă la Poiana Brașov, în perioada 14-15 noiembrie 2023, subliniind progresele și inovațiile companiei în industria fitofarmaceutică.

    Evenimentul, desfașurat sub denumirea „Biosfera”, a fost dedicat profesioniștilor din sector și a atras un număr impresionant de participanți. Monalisa Ungureanu, CEO Agrii România, a evidențiat progresele Agrii în România, menționând cifre impresionante: 10.000 de clienți, dintre care 2.500 în segmentul de fitofarmacii, deserviți de 150 de oameni de vânzări și un număr total de 430 de angajați.

    Biosfera, eveniment dedicat fitofarmaciștilor

    Marcel Sîrghiac, Directorul Național de Vânzări al Agrii România, a vorbit despre portofoliul vast de produse al companiei, care include peste 2.100 de produse, dintre care 100 sub brandul Agrii. Adrian Dogaru, Managerul B2B Sales, a subliniat importanța platformei B2B a companiei și a primului canal de comunicare digitală pentru revânzătorii din agricultura din România.

    Monalisa Ungureanu, CEO Agrii România

    ”Agrii România are prima platformă B2B destinată revânzătorilor din agricultura din România. În al doilea rând, Agrii România oferă partenerilor primul canal de comunicare digitală la nivel de România, prin intermediul monitoarelor, unic, de asemenea, în agricultura din România. Și, în al treilea rând, că suntem alături de dumneavoastră, să vă îmbunătățiți felul în care magazinele arată, felul în care specialiștii dumneavoastră de vânzări devin mai buni și, nu în ultimul rând, alături de noi să oferiți o experiență diferită clienților”, a declarat Adrian Dogaru.

    Liz Barna și Teodora Drăgan au discutat despre portofoliul de produse macro și microambalate al Agrii, punând accent pe calitate și varietate. Valerian Iștoc, Directorul de Dezvoltare Agrii România, a vorbit despre importanța colaborării între distribuitori și fitofarmaciști pentru a transmite un mesaj corect către fermieri.

    Agrii România, portofoliu de 2100 de produse

    Viorel Dincă, Directorul Tehnic Semințe, a evidențiat diferențierea Agrii prin testarea produselor pentru a identifica cele mai bune soiuri și hibrizi adaptați pentru România. Laurențiu Țibulcă, Managerul Tehnic CPP, a prezentat noua generație de produse pentru combaterea bolilor și dăunătorilor, subliniind eficiența și prietenia cu mediul.

    George Voicu, Managerul Tehnic Nutriția Culturilor, a introdus conceptul de sănătate a solului și a anunțat lansarea unei noi game de produse în acest sens. ”Un aspect care ne interesează în ultima perioadă și sunteți bombardați cu astfel de informații este legat de acest concept de sănătate a solului și, la anul, în primăvară, vom lansa în premieră în România o nouă gamă de produse, dar nu pot să dezvălui prea multe acum, legate de partea asta de microbion al solului, și anume de partea de bacterii și ciuperci”, a declarat George Voicu.

    În încheiere, Monalisa Ungureanu a rezumat viziunea Agrii, subliniind angajamentul companiei față de inovație și respectul pentru natură, afirmând că Agrii este o forță în universul Biosfera.

    Acest eveniment a marcat un moment crucial pentru Agrii România, demonstrând angajamentul lor pentru inovație și excelență în domeniul fitofarmaceutic. Produsele din portofoiul Agrii pot fi găsite în magazinul online www.magazin.agrii.ro.


    Te-ar mai putea interesa

    Agnes Jansen, olandeza care produce legume bio la Sărata: Mă pensionez și caut pe cineva să continue ferma Vremea de Florii. Anunțul șefei ANM, Elena Mateescu Mușcate: plantare, îngrijire, înmulțire

    Ultimele știri

    Tehnologia Chemark Rom la rapiță pune bazele unor producții mari în Teleorman, la ferma Nutrelo Trei boli periculoase depistate în cultura sa de grâu de fermierul Georgian Corniță Se construiește o nouă fabrică ce va prelua lapte de la fermierii români