• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Architect® – Beneficii de neegalat pentru culturi de cea mai bună calitate

    Oana Timar -

    Architect® – Beneficii de neegalat pentru culturi de cea mai bună calitate. Descoperă potențialul maxim al culturilor tale de floarea-soarelui cu Architect® – regulatorul de creștere cu efect fungic! Architect® este prima și singura soluție omologată pentru floarea-soarelui care protejează și, în același timp, modelează perfect culturile.

    Pentru mai multe detalii despre Architect®, intră pe site-ul BASF!

    De ce Architect®?

    Este un produs cu dublă acțiune recomandat pentru cultura de floarea-soarelui. Ce înseamnă asta? Ei bine, acționează atât ca un regulator de creștere, cât și ca un fungicid. Acesta conține trei substanțe active de top: piraclostrobin, prohexadion calciu și mepiquat clorură.

    Care sunt beneficiile produsului:

    Cum acționează Architect®?

    Architect® acționează ca un regulator de creștere și fungicid, având în componență trei substanțe active: piraclostrobin, care blochează dezvoltarea patogenilor ca fungicid, și mepiquat clorură împreună cu prohexadion calciu, care îmbunătățesc arhitectura plantelor ca regulatori de creștere. Cu acțiune sistemică, previne bolile, conferă stabilitate culturii și îmbunătățește rezistența plantelor la stres și condiții extreme. Astfel, arhitectura plantelor este optimizată, având tulpini mai groase și rezistente, internoduri mai scurte, rădăcini dezvoltate, iar producția este crescută calitativ și cantitativ.

    Cum se aplică Architect®

    Pentru cele mai bune rezultate la cultura de floarea-soarelui, recomandăm aplicarea produsului când plantele au între 18 și 12 frunze complet dezvoltate (BBCH 31/18 – 33) în doza de 1,2 l/ha Architect®, în amestec cu adjuvantul Turbo la doza de 0,6 kg/ha.


    Te-ar mai putea interesa

    Cât costă carnea de miel în UE, în apropierea Paștelui. Prețuri duble în România față de acum doi ani Subvenții APIA – modificări la Agromediu. Suprafața care intră la plată din acest an An compromis pentru floarea-soarelui? Georgian Corniță, fermier: Am început să întoarcem culturile!

    Ultimele știri

    Cum poți afla pH-ul solului folosind varza roșie Ciorba și friptura de miel – secrete din bucătăria băciței Flori Mînzat: borș artizanal, leuștean și ierburi aromatice O țară UE avertizează populația să nu consume ouă de țară, din cauza substanțelor chimice periculoase