• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Lucerna Barenbrug – inovație prin genetică modernă

  Angelica Lefter -

  Lucerna, cu beneficiile sale nutritive, a devenit o cultură furajeră de referință. În cadrul acestui context, lucerna Barenbrug de la Holand Farming Agro se evidențiază nu doar prin calitatea sa, ci și prin inovația adusă prin tehnologia genetică modernă și procesele avansate de condiționare.

  Datorită investițiilor în cercetare și dezvoltare a fost demonstrat un angajament clar față de evoluția agriculturii, astfel că tehnologiile genetice moderne pot aduce o îmbunătățire soiurilor de lucernă, menite să se adapteze mai bine la condițiile de mediu specifice fiecărei zone.

  Citiți și: Subvenții APIA 2024 cu procent minim de pârloagă. GAEC 8 – în vigoare

  Câmp cultivat cu lucernă Barenburg 

  Genetică modernă pentru performanțe superioare

  Barenbrug investește în cercetare și dezvoltare pentru a utiliza tehnologii genetice moderne în îmbunătățirea soiurilor de lucernă. Prin aplicarea cunoștințelor avansate în genetica plantelor, se obțin soiuri care se adaptează mai bine la diverse condiții de sol și climatice, oferind astfel performanțe superioare în termeni de randament și calitate.

  Condiționarea semințelor cu înveliș absorbant și nutrienți starter

  O altă inovație remarcabilă a semințelor Barenbrug constă în procesul avansat de condiționare. Semințele sunt acoperite cu un înveliș absorbant care nu doar protejează semințele împotriva stresului la germinare, dar și facilitează o mai bună absorbție a apei și nutrienților din sol. Mai mult, acest înveliș conține un îngrășământ starter, asigurând astfel o sursă inițială de nutrienți esențiali pentru plantele tinere.

  Tehnologia Yellow Jacket

  Yellow Jacket Rhizobium reprezintă o tehnologie îmbunătățită pentru semințele de lucernă Barenbrug. Utilizând această tehnologie nouă, un conținut ridicat de bacterii bacterii Rhizobia, sunt încorporate într-un înveliș polimeric de protecție. Îmbunătățește germinația, în condiții dificile de cultură. Utilizează mai bine conținutul de apă disponibil și umiditatea din sol. Crește rezistența la diferite boli și la dăunători. Îmbunătățește fixarea azotului. Crește cantitatea furajului obținut și concentrația de proteine.

  Beneficii pentru agricultori și mediul înconjurător

  Prin combinarea geneticilor moderne și a proceselor avansate de condiționare, semințele Barenbrug aduc beneficii semnificative agricultorilor. Performanțe sporite ale culturii de lucernă, adaptabilitate la condiții variate și eficiență în utilizarea resurselor sunt doar câteva avantaje. În același timp, utilizarea bacteriilor stimulatoare pentru fixarea azotului contribuie la reducerea impactului asupra mediului, prin diminuarea necesității de îngrășăminte chimice.

  Semințele Barenbrug reprezintă o alegere înțeleaptă pentru fermierii care caută performanțe ridicate, sustenabilitate și inovație. Prin integrarea geneticii moderne și a proceselor avansate de condiționare, Barenbrug demonstrează un angajament clar față de evoluția agriculturii, aducând beneficii atât pentru producători, cât și pentru mediu. Cu semințele Barenbrug, se lucrează împreună cu natura pentru a cultiva un viitor mai durabil și productiv.


  Te-ar mai putea interesa

  Plăți APIA 2024. Primele subvenții ANT care vor intra în conturi Controale în toate fermele de animale! Crescătorii sunt obligații să ceară reautorizarea la DSVSA Oierii sar în ajutorul familiei care și-a pierdut oile în urma unui tratament făcut în fermă Anunț de la APIA pentru fermieri: Verificați-vă conturile, am plătit subvențiile! China a inventat o pastă cu care suprafețele de deșert devin terenuri arabile

  Ultimele știri

  Reguli simplificate la subvențiile APIA. Oficialii de la Bruxelles cer mai puține controale în ferme Guvernul a aprobat noi granturi pentru micii fermieri afectați de criza Ucraina Slovacia menține restricțiile de import pentru produsele ucrainene, în ciuda deciziilor UE Peter Tamas Nagy se alătură echipei ANZ în funcția de director general adjunct Guvernul a aprobat subvenția de 200 de euro la hectar. Cererile se depun până pe 20 mai