• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Târgul Național al Mierii – pe 5 aprilie, la București. Apicultorii se pot înscrie în perioada 4-8 martie

    Roxana Dobre -

    Apicultorii și cumpărătorii interesați de produse apicole sunt așteptați pe 5 aprilie la Târgul Național al Mierii, ediția de primăvară. Evenimentul, care a devenit deja tradiție în rândul apicultorilor, este organizat de Asociaţia Crescătorilor de Albine din România și va avea loc pe platforma apicolă din Băneasa, Bucureşti, B-dul Ficusului nr. 42, Sector 1.

    Asociaţia Crescătorilor de Albine din România organizează și în acest an Târgul Național al Mierii, ediția de primăvară. Evenimentul care reunește peste 100 de expozanți se va deschide vineri, 5 aprilie, ora 10.00 și va avea loc pe platforma apicolă din Băneasa, Bucureşti, B-dul Ficusului nr. 42, Sector 1.

    Citiți și: Guvernul a aprobat subvenția de 25 lei pe familia de albine. Cererile se depun la DAJ

    Târgul Mierii organizat de Asociaţia Crescătorilor de Albine din România, se va deschide vineri, 5 aprilie, ora 10.00, pe platforma apicolă din Băneasa, Bucureşti, B-dul Ficusului nr. 42, Sector 1

    Târgul Național al Mierii se va derula pe parcursul a trei zile, în intervalul 5-7 aprilie

    Cea de-a 26-a ediție a Târgului Naţional al Mierii se va desfășura în perioada 5-7 aprilie, reprezentând deja un eveniment cunoscut şi aşteptat la nivelul Capitalei, fiind dedicat în principal consumatorilor de produse apicole.

    Peste 100 de expozanţi prezenţi – apicultori şi firme specializate, îşi vor etala produsele într-o gamă extrem de diversificată: de la produse apicole obţinute direct din stupină până la produse apicole condiţionate sau alte preparate derivate din produse apicole – suplimente nutritive, cosmetice etc.

    De asemenea, de acest târg vor putea beneficia şi apicultorii deoarece vor fi prezente şi produsele dedicate acestora – stupi şi componente, utilaje şi alte echipamente apicole, produse pentru sănătatea albinelor, produse pentru nutriţie, cărţi de specialitate etc.

    Bucureştenii şi nu numai sunt aşteptați la Târgul Național al Mierii, locul perfect pentru a se îndulci cu minunatele produse ale stupului, miere, polen, propolis, lăptişor de matcă, suplimente nutritive şi cocktail-uri, produse complet naturale ce vin din bogăţia naturii, dar şi din hărnicia albinelor şi apicultorilor.

    Amplasarea standurilor se va face, la fel ca la ediţiile anterioare, pe platforma Asociației crescătorilor de albine – ACA/Institutului de Cercetare Dezvoltare pentru Apicultură ICDA din Bucureşti, B-dul Ficusului nr. 42, sector 1.

    Citiți și: Ioan Fetea, ACA: Programul Național Apicol nu asigură necesarul nici la 25% din stupine!

    Apicultorii pot rezerva standuri, începând cu data de 4 martie

    Rezervările de stand se vor face începând cu 4 martie până la data de 8 martie. Rezervarea de stand va fi definitivă numai în baza confirmării plății până la data de 15 martie. În cazul în care până la această data nu se va confirma plata, standul va fi repartizat către un alt expozant.

    Plata se poate face în numerar la sediul ACA – B-dul Ficusului nr. 42, sector 1, Bucureşti, sau prin transfer bancar în contul: RO18RZBR0000060000667235, Raiffeisen Bank, Agenția Dorobanți, București.

    Taxa de participare la Târgul Naţional al Mierii: Stand de 3 x 3 m ( cort, masă ) este de 500 lei, inclusiv TVA. Tariful este valabil pentru toată perioada desfăşurării manifestării şi cuprinde toate facilităţile necesare bunei etalări şi prezentări a mărfurilor. Plăcuţa de identificare a firmei va fi adusă de fiecare participant la târg.

    Pentru rezervări şi plata standurilor vă rugăm să vă adresaţi la: Asociaţia Crescătorilor de Albine din România: acaromania@rdsmail.ro, telefon: 031 40 59 963.

    Până în data de 15 martie toți expozanții sunt obligați să trimită pe fax sau e-mail autorizarea/înregistrarea sanitar – veterinară. Pe întreaga perioadă a desfăşurării evenimentului, accesul auto în cadrul incintei va fi permis zilnic, numai în intervalul orar 6:00 – 8:00, respectiv 18:00 – 20:00.


    Te-ar mai putea interesa

    Ce putem planta lângă sau sub un nuc Lege nouă în vigoare la ANAF pentru impozitarea micilor fermieri! Primul județ în care DAJ anunță că a virat despăgubirile de secetă în conturile fermierilor!

    Ultimele știri

    Avans APIA 2024 – ultima oră! Prag depășit pentru plățile către fermieri! ANSVSA – 20 de ani de activitate. Adrian Pintea, MADR: Autoritatea și-a câștigat încrederea nu doar pe plan național, ci și pe scena europeană Auchan și Cora – amenzi uriașe de la Consiliul Concurenței! Judecătorii le-au respins contestațiile!