• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Semănați excelență, cultivați soluții testate, recoltați calitate!

    agrointeligenta.ro -

    Pusă în fața unei cereri tot mai crescute, dar și a riscurilor legate de calitate, siguranță și sustenabilitate, industria agricolă se confruntă cu cele mai diverse provocări. Complexitatea lanțului agricol de aprovizionare necesită o atenție sporită din partea producătorilor și distribuitorilor, care-și desfășoară activitatea într-un mediu din ce în ce mai reglementat.

    Serviciile de testare, certificare și inspecție vin în întâmpinarea firmelor din sectorul agricol răspunzând acestor nevoi și oferind soluții adaptate fiecăreia. Soluțiile sunt menite să optimizeze lanțurile de aprovizionare, să reducă pierderile și costurile, să îmbunătățească calitatea și siguranța produselor, precum și sustenabilitatea. Apelând la serviciile SGS, companiile din industrie pot fi sigure de conformitatea produselor comercializate în raport cu cerințele contractuale sau legislative, fie ele naționale sau internaționale.

    SGS garantează clienților săi integritate, credibilitate, calitate, siguranță, transparență și viteză de execuție

    Pentru o agricultură modernă și sustenabilă

    SGS garantează clienților săi integritate, credibilitate, calitate, siguranță, transparență și viteză de execuție. Pasiunea pentru inovație și atitudinea proactivă definesc profilul angajatului SGS. Fiind lider mondial în domeniu, SGS oferă o gamă largă de servicii în orice etapă a ciclului de producție agricolă, de la cercetare-dezvoltare (din punct de vedere al datelor de intrare) până la recoltare.

    SGS deține personal calificat, o rețea mondială de neegalat și o experiență notabilă în domeniul agricol, având acces la cele mai noi tehnologii, laboratoare și stații. Drept urmare, vă poate sprijini la nivel internațional prin soluții personalizate, inclusiv eșantionare, testare, supraveghere, audituri, certificare, verificare și monitorizare. Serviciul DDD oferit de SGS în domeniul combaterii dăunătorilor din spațiile de depozitare (cereale și semințe oleaginoase) asigură protecția produselor și activelor dvs., precum și conformitatea acestora cu standardele de calitate, sănătate și siguranță. Contribuim, astfel, la minimizarea riscului de contaminare și vă ajutăm să vă mențineți intacte reputația și prestigiul companiei. SGS oferă traderilor și transportatorilor de cereale servicii de fumigație ori de câte ori este nevoie.

    Prin serviciile de chimie analitică, SGS România ajută producătorii să verifice compoziția chimică a produselor agricole, a solului și apei sau a produselor finite derivate. Aceste analize sunt vitale pentru identificarea și eliminarea potențialelor contaminări, garantând siguranța alimentară și conformitatea cu standardele naționale și internaționale. SGS poate analiza peste 300 de molecule din sfera reziduurilor de pesticide, fiind în curs de acreditare cu alte 210 molecule.

    Putem efectua, de asemenea, analize de micro-toxine, metale grele, radiații și organisme modificate genetic. Pe partea de sustenabilitate, în special atunci când vine vorba despre auditurile ISCC necesare lanțului pe care se tranzacționează semințele de rapiță și porumb destinate industriei de biocombustibili, confirmând că aceste materii prime se produc în mod sustenabil, SGS este partenerul ideal.

    Prin intermediul studiilor de impact asupra mediului înconjurător, SGS își reafirmă angajamentul față de protecția mediului și promovarea unei agriculturi care nu deteriorează ecosistemele locale. SGS se mândrește cu adoptarea celor mai noi practici și standarde, garantând că expertiza sa ține cont de cele mai noi reglementări. Ne mândrim cu faptul că avem un laborator acreditat ISO 17025, că activitatea de inspecție este acreditată ISO 17020 și, ca atare, suntem și acreditați GMP+.

    Dorim să menționăm, de asemenea, serviciile de management al riscului sau de audit și certificare, destinate să faciliteze producția, depozitarea și transportul sigur al produselor dumneavoastră agricole. SGS susține importanța protejării mărcii și integrității întregului lanț de aprovizionare. Prin serviciile de audit și certificare, conform standardelor generale (ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 50001, ISO 27001) sau celor specifice domeniului agricol (HACCP, GMP+/ EFISC), SGS sprijină companiile să-și demonstreze angajamentul față de practicile agricole responsabile și sustenabile, consolidând încrederea partenerilor și consumatorilor în brandul și produsele proprii. La acestea se adaugă și serviciile ESG, unde oferim suport companiilor în parcursul lor de îmbunătățire a performanței politicii de sustenabilitate, dar și evaluări solicitate de instituțiile financiare care au inclus sustenabilitatea unei afaceri în criteriile de acordare a liniilor de credit.

    SGS recunoscută la nivel mondial drept referință în domeniul sustenabilității, calității și integrității

    SGS este cea mai importantă companie de testare, inspecție și certificare din lume

    SGS este cea mai importantă companie de testare, inspecție și certificare din lume – recunoscută la nivel mondial drept referință în domeniul sustenabilității, calității și integrității. Cei 99.600 de angajați ai SGS operează o rețea de 2.600 de birouri și laboratoare răspândite în întreaga lume.

    Pentru a afla mai multe despre cum vă poate SGS ajuta să răspundeți provocărilor actuale, vă invităm să ne contactați aici. Descoperiți gama noastră completă de soluții personalizate pentru industria agricolă accesând site-ul firmei.


    Te-ar mai putea interesa

    Polonezii se plâng că cireșele românești le-au invadat piețele și se vând la prețuri foarte mici Ferma de familie cu venit anual de peste jumătate de milion de euro și niciun angajat Ploi, vânt puternic și grindină – alertă meteo emisă de ANM pentru 13 județe

    Ultimele știri

    Adrian Pintea, MADR: Subvenția care ajunge în conturi în maxim o săptămână! Lupu, Holstein RO: Ar trebui să se oprească modul în care sume importante ajung la ferme fără un minim de performanţă Valentin Jecu, cultivator de usturoi: Nu știu dacă vom recolta cele 3 tone la hectar pentru ajutorul de minimis