• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Știri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • 5 motive să alegi LANDE ca sursă de finanțare agricolă în această vară

  agrointeligenta.ro -

  Vara își intră deja în drepturi, iar fermierii încep să se confrunte cu provocările tipice ale sezonului și au nevoie să acționeze rapid și eficient pentru a-și proteja și îmbogăți culturile.

  Zeci de fermieri români au ales deja LANDE ca partener financiar, pentru soluțiile rapide și flexibile pe care le oferă pentru orice obiectiv agricol. Iată cinci motive pentru care să alegi LANDE ca soluție de finanțare agricolă în această vară.

  1. Acces rapid la fonduri

  Timpul este o resursă crucială în agricultură, iar LANDE acordă o foarte mare atenție acestui lucru. Procedurile de finanțare sunt optimizate și simplificate la maxim, ceea ce înseamnă că poți să obții fondurile de care ai nevoie în doar câteva zile. Asta înseamnă că poți reacționa prompt la urgențele din fermă, cum ar fi achiziționarea de inputuri, întreținerea și repararea utilajelor sau alte investiții pe care trebuie să le faci cât mai rapid.

  2. Flexibilitate în rambursare

  Unul dintre principalele avantaje ale finanțării oferite de LANDE este flexibilitatea graficului de rambursare. Înțelegem că fiecare fermă are cicluri agricole diferite și că veniturile pot varia de la o perioadă la alta. De aceea, LANDE te ajută să formulezi planul de rambursare cel mai potrivit pentru afacerea ta. Poți opta pentru rambursarea la recoltă, anuală sau la intervale mai mici, pentru a fi sigur că în perioadele critice nu vei avea un stres suplimentar legat de plăți.

  3. Transparență

  Un aspect inovator și foarte apreciat al platformei LANDE este acela că utilizatorii pot urmări în timp real cum se adună fondurile pentru proiectul lor, de la investitori individuali din toată Europa. Fermierii pot vedea numărul de investitori care susțin proiectul și suma totală strânsă, ceea ce le oferă transparență totală în procesul de finanțare. De asemenea, fermierii primesc de la bun început informații clare și detaliate despre toate costurile și condițiile creditului LANDE, ferindu-se astfel de surprize neplăcute.

  Citește și povestea unor fermieri care și-au salvat un proiect pe fonduri europene datorită finanțării participative asigurate de LANDE, după ce au strâns suma de care aveau nevoie pe platformă în mai puțin de o săptămână, dar și pe cea a unui fermier din județul Neamț care a colaborat cu LANDE pentru a-și achiziționa o combină.

  4. Costuri fixe pe toată durata creditului

  Știm că fermierii se confruntă deja cu destule incertitudini – condițiile meteo, costurile input-urilor, prețurile din piață – așa că venim cu un element de stabilitate și predictibilitate: dobânda creditului LANDE este fixă pe toată perioada contractului și nu are nicio componentă variabilă precum ROBOR/EURIBOR, ceea ce înseamnă că vei ști exact câți bani ai de rambursat și când trebuie să o faci.

  5. Soluții personalizate și susținere continuă

  Fiecare fermă este unică, iar cerințele de business pot varia semnificativ în funcție de tipul de cultură, dimensiunea terenului sau strategia de afaceri. LANDE oferă soluții de finanțare personalizate, adaptate specificului fiecărei exploatații agricole. Echipa noastră ghidează fermierii pe tot parcursul procesului de finanțare, oferindu-le informațiile și suportul necesar pentru ca ei să poată lua cele mai bune decizii.

  LANDE sprijină fermierii în drumul către succes în agricultură

  Rapiditatea accesului la fonduri, flexibilitatea în rambursare, transparența platformei și a costurilor și soluțiile personalizate fac din LANDE alegerea ideală pentru fermierii care doresc să aibă un sezon agricol de succes. Nu rata oportunitatea de a colabora cu un partener de încredere care înțelege și susține nevoile fermierilor români!

  Pentru mai multe detalii și pentru a aplica pentru finanțare, vizitează website-ul LANDE sau contactează compania la numărul 0746.475.968.


  Te-ar mai putea interesa

  Fermierul Valentin Popa a pierdut toate culturile: ”Cerem autorităților să ne ajute pentru că vom da faliment” ANM a emis primul cod roșu din acest an. Județele unde sunt anunțate fenomene extreme Subvenție APIA de 175 euro/hectar. Suprafața eligibilă la plată: minim 100 de hectare

  Ultimele știri

  Ard culturile! Incendii în câmp în Duminica Rusaliilor Tragedie la fabrica de lactate din Ibănești. Directorul și alți 2 lucrători au murit. A patra victimă, preluată cu elicopterul Prețul grâului a scăzut la Marea Neagră cu aproape 10 euro pe tonă