• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Dicor Land a inaugurat cu succes un punct de lucru la Piatra Olt

    Violina Gorcinschi -

    Pe 25 iulie, Dicor Land a sărbătorit inaugurarea punctului de lucru de la Piatra Olt, parcul de utilaje agricole dar și magazinul de piese de schimb Dicor Parts de pe DN65 găzduind numeroși vizitatori de-a lungul întregii zile a evenimentului. Fermierii și pasionații de agricultură au putut descoperi expoziția ofertantă de utilaje din cadrul Dicor Land Piatra Olt, au participat la dezbateri interesante despre importanța irigațiilor în agricultură și au putut intra în discuții antrenante cu reprezentanți ai partenerilor din portofoliul întregului grup de companii Dicor Holding.

    Începând cu ora 10, echipele Dicor au dat startul evenimentului, avându-i alături pe mulți dintre partenerii ale căror utilaje și echipamente agricole fac parte din portofoliul tot mai extins al companiilor aflate sub umbrela Dicor. Astfel, pe lângă Maschio Gaspardo, Lemken, Pronar sau Tehnofavorit, fermierii au putut descoperi echipamente de irigare performante marca Irtec sau Valley, având totodată ocazia de a descoperi ofertele noilor parteneri ai grupului, respectiv Kinze și FJDynamics.

    Inaugurare Dicor Land: Workshop despre irigații

    Un moment semnificativ al inaugurării de la Piatra Olt l-a reprezentat workshop-ul pe tema impactului irigațiilor în agricultura modernă, în cadrul căruia fermierii au putut discuta, împreună cu specialiștii Dicor, atât despre oportunitățile, cât și despre provocările și obstacolele pe care agricultorii le întâlnesc în implementarea sistemelor de irigații în ferme.

    Citește și: Semănătorile no-till de la KINZE – în fermele din România prin Dicor Land

    „Având în vedere seceta care a cuprins țara noastră în această vară, subiectul a fost unul de interes pentru fermierii prezenți, care au putut afla și câteva modalități prin care își pot asigura sustenabilitatea financiară chiar și în condiții meteorologice mai puțin favorabile. Toți cei care au trecut pragul parcului de utilaje Dicor Land din Piatra Olt au avut ocazia de a participa la cele trei mari tombole ale zilei, unde compania a pus în joc premii atractive pentru un număr total de 30 fericiți câștigători, care au putut lua acasă diferite echipamente și accesorii de nelipsit în activitatea de zi cu zi. Nu au lipsit nici momentele de socializare, muzica bună și nici masa de prânz însoțită de băuturi reci, împreună cu diferite cadouri și surprize din partea Dicor”, au transmis reprezentanții Dicor.

    Inaugurare Dicor Land. Punct strategic de lucru la Piatra Olt

    Punctul de lucru de la Piatra Olt a fost deschis pentru a deservi o zonă de o importanță majoră pentru agricultura românească, respectiv zona sudică a țării, unde potențialul performanței agricole este imens. Oferind soluții complete în materie de prelucrare a solului, irigații, finanțare și consultanță, grupul de firme Dicor se prezintă acum fermierilor din Oltenia cu un parc de utilaje populat de numeroase tipuri de echipamente, cu un magazin de piese de schimb echipat cu produse originale la prețuri competitive și cu o echipă de profesioniști specializați în tot ceea ce ține de producția agricolă.

    Citește și: Jaydeep Singh, Dicor Holding: Patru căi pentru a avea o fermă mai sustenabilă

    „Cele șase puncte de lucru Dicor acum existente pe teritoriul țării plasează compania în proximitatea fermierilor din toate regiunile țării, care sunt oricând bineveniți să descopere parcurile de utilaje unde, indiferent de zonă, vor beneficia de consultanță profesionistă, de oferte personalizate și de soluții complete în materie de agricultură din partea unor echipe motivate de sloganul „Creștem producția în ferme!””, au spus cei de la Dicor Land.


    Te-ar mai putea interesa

    Pesta oilor și caprelor se extinde: 5 noi focare de boală. Încă 50.000 de animale – sacrificate și îngropate Plăți subvenții APIA – banii virați în conturile fermierilor în aceste zile Fermierul Mihai Afiliu a investit 4 milioane de euro pentru a transforma bălegarul în energie verde

    Ultimele știri

    Pro Agro solicită anularea ordinului de suspendare a rachetelor antigrindină în Prahova Un nou val de caniculă! Alertă meteo emisă de ANM pentru mai multe județe Agenție de plăți: 48,5 milioane de euro, în conturile fermierilor în ultima lună!