• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Valeriu Tabără – internat de urgență la Spitalul Elias din București!

    Roxana Dobre -

    Prof. univ. dr. Valeriu Tabără, președintele Academiei de Științe Agricole și Silvice (ASAS) ”Gheorghe Ionescu-Șișești”, se află internat la spital după ce astăzi s-a simțit rău după o serie de ședințe din rutina zilnică. Reputatul profesor se află internat la Spitalul Elias din Capitală pentru mai multe investigații.

    Președintele ASAS, Valeriu Tabără, în vârstă de 75 de ani, traversează o perioadă mai dificilă din cauza problemelor de sănătate. Conform informațiilor obținute în premieră de Agrointeligența-AGROINTEL.RO, reputatul profesor, care este și fost ministrul al Agriculturii, a acuzat astăzi, luni – 2 septembrie, o stare de rău și a fost preluat de urgență de un echipaj de pe ambulanță fiind transportat la Spitalul Elias unde i se fac mai multe investigații.

    Citiți și: Criza vacii de lapte, dezbătută la SCDCB Dancu. Tabără, ASAS: Niciodată nu am avut așa importuri mari de lapte și produse lactate

    Valeriu Tabără, internat de urgență la Spitalul Elias

    Conform informațiilor obținute de Agrointeligența-AGROINTEL.RO, Valeriu Tabără a fost preluat astăzi, luni – 2 septembrie, de un echipaj de ambulanță chiar de la sediul ASAS după ce a acuzat o stare de rău. Acesta a fost transportat la Spitalul Elias unde i se fac mai multe investigații pentru a afla care este cauza problemelor de sănătate, după cum ne-a declarat consilierul său, Gheorghe Vaida.

    ”Am vorbit cu soția și într-adevăr astăzi a acuzat o stare de rău și este internat la Spitalul Elias pentru investigații. Se știe că dânsul avea probleme și cu diabetul și în trecut a suferit și un infarct. Vom vedem exact despre ce este vorba după ce investigațiile vor fi finalizate”,  ne-a spus dr. ing. Gheorghe Vaida, inspector de specialitate și consilier al președintelui Academiei de Științe Agricole și Silvice.

    Citiți și: Valeriu Tabără, ASAS: România importă material genetic ieftin și de slabă calitate

    Daniel Befu, jurnalist Agrointeligența – AGROINTEL.RO, s-a întâlnit miercurea trecută cu profesorul Valeriu Tabără. ”Am avut o întâlnire și o discuție amicală. Era într-o stare bună de spirit, cât și de sănătate, era jovial. A fost un adevărat șoc să aflăm astăzi de internarea domnului ministru. Întreaga redacție îi transmitem cele mai bune gânduri de însănătoșire grabnică!”, ne-a declarat Daniel Befu.

    Valeriu Tabără, unul dintre cei mai respectați profesioniști din agricultură

    Între 1994 și 1996 a fost ministrul Agriculturii și Alimentației în Guvernul Văcăroiu.  Valeriu Tabără a fost parlamentar din 1992, fiind deputat de Timiș în legislaturile 1992-1996, 1996-2000,2004-2008[2] și 2008-2012. A fost președintele Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice, dar și președintele Comisiei parlamentare de anchetă privind situația sistemelor de irigații, precum și a altor sectoare de îmbunătățiri funciare.

    La data de 3 septembrie 2010 a fost numit din nou ministru al Agriculturii în Guvernul Boc. După o operație complicată pe cord deschis în septembrie 2012, la data de 7 decembrie 2012 a suferit un accident de mașină în care și-a fracturat ambele picioare. Din spital a anunțat că se retrage din politică.

    Valeriu Tabără este de mai mulți ani și președinte al Academiei de Științe Agricole și Silvice (ASAS) ”Gheorghe Ionescu-Șișești”, funcție în care a fost reales în 2021.


    Te-ar mai putea interesa

    Ferma de vânzare la un preț de 76 de milioane de euro Fermieri chemați de urgență la centrele APIA pentru subvențiile din acest an Monocultura, permisă pe terenurile care primesc subvenții APIA. Schimbări GAEC 7 și GAEC 8

    Ultimele știri

    Târgul de ovine de la Petrila nu se ține în acest an din cauza pestei micilor rumegătoare Oierii, mai dezbinați ca niciodată la întâlnirea de la Guvern. Deciziile ce le-au fost puse pe masă Valeriu Tabără – internat de urgență la Spitalul Elias din București!