• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Starea de sănătate a prof. Valeriu Tabără s-a îmbunățit. Președintele ASAS rămâne încă sub supraveghere medicală

    Roxana Dobre -

    Vești bune legate de starea de sănătate a prof. univ. dr. Valeriu Tabără. Președintele Academiei de Științe Agricole și Silvice (ASAS) ”Gheorghe Ionescu-Șișești” se află în continuare sub supravegherea medicilor de la Spitalul Universitar de Urgență Elias din Capitală dar starea sa de sănătate este una bună.

    Așa cum Agrointeligența-AGROINTEL.RO a anunțat în exclusivitate, prof. univ. dr. Valeriu Tabără a fost preluat luni, 2 septembrie de urgență de un echipaj de pe ambulanță fiind transportat la Spitalul Elias din Capitală unde i s-au făcut mai multe investigații. În prezent, starea de sănătate a reputatului profesor este una bună dar medicii îl țin încă o perioadă sub supraveghere, după cum ne-a declarat consilierul său, Gheorghe Vaida.

    Citiți și: Valeriu Tabără – internat de urgență la Spitalul Elias din București!

    Starea de sănătate a lui Valeriu Tabără s-a îmbunățit

    Gheorghe Vaida, consilierul președintelui ASAS, ne-a declarat ieri, miercuri – 4 septembrie, că starea de sănătatea a reputatului profesor și cercetător este una bună, medicii fiind optimiști în privința externării acestuia.

    ”Starea sa de sănătate este una bună, a depășit acest episod mai greu. Trebuia să ajungă mâine la expoziția de la Arad și, deși nu va putea fi prezent, a dorit să fie în permanență la curent cu pregătirile. M-a sunat chiar astăzi la ora 8.00 să mă întrebe cum sunt animalele, dacă vor fi și ovine și caprine, deci în permanență a vrut să știe ce se întâmplă. Se știe că dânsul este foarte activ și extrem de implicat în tot ceea ce înseamnă agricultura și zootehia din România. Deci veștile sunt extrem de bune, starea de sănătătate este una bună în prezent dar va mai fi ținut sub observație câteva zile”, a spus ing. dr. Gheorghe Vaida pentru Agrointeligența-AGROINTEL.RO. 

    Citiți și: Criza vacii de lapte, dezbătută la SCDCB Dancu. Tabără, ASAS: Niciodată nu am avut așa importuri mari de lapte și produse lactate

    Gheorghe Vaida: Valeriu Tabără a fost copleștit de mesajele primite

    După ce Agrointeligența-AGROINTEL.RO a publicat articolul privind impasul prin care trece reputatul profesor, acesta a primit extrem de multe mesaje de încurajare.

    ”A văzut mesajele și s-a bucurat foarte mult. A apreciat că Agrointeligența a fost mediatic alături de el și eu inclusiv am primit multe mesaje și telefoane pentru că articolul a făcut rapid înconjurul țării. S-a bucurat că inclusiv ministrul Agriculturii, Florin Barbu, i-a transmis public gânduri bune. Acum ne bucurăm cu toții că profesorul este cum îl știm: jovial și nerăbădător să își reia activitățile zilnice în sprijinul agriculturii și cercetării românești”, a mai punctat Gheorghe Vaida.

    În altă ordine de idei, după ce a aflat din articolul publicat de Agrointeligența-AGROINTEL.RO că profesorul universitar dr. Valeriu Tabără este internat la spitalul Elias, ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a publicat un mesaj de susținere pe pagina sa de socializare.

    ”Îi urez însănătoșire rapidă și mă rog ca profesorul universitar dr. Valeriu Tabără, președintele Academiei de Științe Agricole și Silvice (ASAS) ”Gheorghe Ionescu-Șișești” să treacă cu bine peste această perioadă dificilă! Este un om drag sufletului meu, un profesionist de la care am învățat multe, un om de care agricultura din România are nevoie mulți ani de acum încolo!”, a transmis ministrul.


    Te-ar mai putea interesa

    Gheorghe Vlad, OIPA Legume-Fructe: Bulionul din comerț este produs din pastă de China Șef APIA: Condiția pentru ca fermierii afectați de secetă să nu piardă subvenția la hectar Fermieri chemați de urgență la centrele APIA pentru subvențiile din acest an

    Ultimele știri

    Fermierii francezi vor recolta cea mai proastă producție de grâu din ultimii 40 de ani Un fermier a fost luat de viitură cu tot cu tractor în mijlocul inundațiilor din Italia Directivă de la șefia UE: Subvențiile trebuie direcționate către fermierii mici!