• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Cum va fi vremea în această săptămână

    agrointeligenta.ro -

    Prognoza meteo pentru această săptămână a fost făcută publică de către Administrația Națională de Meteorologie. Zilele ce urmează ne vor aduce temperaturi mai ridicate, de până la 12 grade pe timpul zilei, cu vânt moderat, dar și cu nopți și dimineți cu ceață și chiar burniță.

    Mai jos găsiți prognoze meteorologică pentru intervalul 24 noiembrie – 30 noiembrie.

    Cum va fi vremea duminică, 24 noiembrie

    Duminică, pe 24 noiembrie, vremea va fi predominant frumoasă, dar rece mai ales dimineața și noaptea. Ziua, cerul va fi variabil spre mai mult senin în regiunile sudice, dar în cursul nopții vor fi înnorări temporare în majoritatea zonelor. Pe arii restrânse în Carpații Orientali și Meridionali se vor semnala precipitații slabe, predominant ninsori, iar izolat precipitații slabe mixte vor fi posibile în Maramureș, vestul și nordul Moldovei.

    Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări locale în zona montană înaltă, iar la începutul intervalului și pe litoral.

    Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 10 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -8 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 4 grade în Dealurile de Vest. Dimineața și noaptea, cu precădere în Transilvania, pe alocuri va fi ceață.

    Cum va fi vremea luni, 25 noiembrie

    Valorile termice diurne ale zilei de luni, 25 noiembrie, vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice datei în jumătatea de sud-vest a țării, iar în restul teritoriului se vor situa în jurul mediilor climatologice, însă dimineața și noaptea va fi rece. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare la început în regiunile vestice, apoi și în rest, dar probabilitatea pentru precipitații va fi redusă.

    Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului.

    Temperaturile maxime se vor încadra în general între 4 și 11 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -8 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 5 grad în Dealurile de Vest. Dimineața și noaptea, pe alocuri, va fi ceață.

    Cum va fi vremea marți, 26 noiembrie

    Regimul termic al zilei de marți, 26 noiembrie, va fi apropiat de cel normal, exceptând zonele de deal și de munte, precum și sud-vestul și parțial sudul și centrul țării, unde valorile termice diurne vor fi mai ridicate decât mediile multianuale. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în vestul, centrul și nordul teritoriului, însă doar izolat vor fi precipitații slabe, ploi în zonele joase de relief și mixte la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane.

    Temperaturile maxime se vor încadra în general între 4 și 12 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -5 și 5 grade. Local, dimineața și noaptea, în zonele joase se va semnala ceață.

    Cum va fi vremea miercuri, 27 noiembrie

    Valorile termice diurne vor fi mai ridicate decât mediile multianuale în jumătatea sud-vestică a țării și apropiate de cele normale în rest. Cerul va fi temporar noros și mai ales în a doua parte a intervalului, în vestul și sud-vestul teritoriului, pe alocuri va ploua, iar în zona montană aferentă vor fi precipitații mixte.

    Vântul va sufla slab și moderat.

    Temperaturile maxime se vor încadra în general între 5 și 12 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 și 5 grade. Local, dimineața și noaptea, în zonele joase se va semnala ceață, posibil asociată izolat cu burniță.

    Cum va fi vremea în internalul joi-sâmbătă, adică 28-30 noiembrie

    Valorile termice diurne se vor menține mai ridicate decât mediile climatologice specifice acestei perioadei în jumătatea sud-vestică a teritoriului în prima zi, apoi vor marca o scădere și se vor situa în jurul normelor în toată țara.

    Probabilitatea pentru precipitații, predominant ploi, va fi ridicată la început în vest, centru și nord, apoi în restul regiunilor.


    Te-ar mai putea interesa

    Ce putem planta lângă sau sub un nuc Rabla pentru tractoare – ghid final. Condiții, acte necesare, procedură de înscriere Lege nouă în vigoare la ANAF pentru impozitarea micilor fermieri!

    Ultimele știri

    Fermierul de pe Valea Trotușului care crește 8 vaci și produce o brânză specială, premiată la nivel mondial Fermierii din Polonia blochează din nou granița cu Ucraina Prețuri soia OMG vs. soia non-OMG pe piața din UE. Producție-record în Ucraina