• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • În Sâmbăta Mare, la Cultivat în România: Marele succes al micilor producători tradiționali

    agrointeligenta.ro -

    Ediția din Sâmbăta Mare a emisiunii ”Cultivat în România” este dedicată celor care iubesc pământul și îl muncesc cu drag. Este vorba despre micii producători tradiționali, de cei care au avut încredere în produsele lor și le-au atestat nu doar la nivel național, ci și în UE. Alături de ei, îl vom avea în platou și pe dr.ing. Viorel Morărescu, director general în cadrul MADR și persoana ”vinovată” de revenirea pe piață a produselor românești autentice, cu rețetă verificată.  

    În premieră, îl vom avea în studioul emisiunii și pe producătorul de lactate de Ibănești, cel care, peste numai o săptămână, va primi recunoașterea oficială pentru telemeaua de Ibănești în Uniunea Europeană.

    DSC_0590

    Nu ratați, astfel, să aflați cum au reușit acești producători mici și mijlocii să aibă succes cu produse de nișă, să își construiască o afacere solidă bazată pe rețete 100% românești!

    În Sâmbăta Mare, de la 11.10, pe România TV, vă invităm să urmăriți o nouă emisiune ”Cultivat în România”!

    Iată câteva imagini surprinse în timpul filmărilor pentru emisiunea ”Cultivat în România”

    DSC_0347 DSC_0476 DSC_0356 DSC_0337 DSC_0325 DSC_0320DSC_0527 DSC_0516DSC_0401 DSC_0399




    Te-ar mai putea interesa

    Subvenții APIA la ovine/caprine, reguli finale: Berbecii cu origine și adeverința de la asociații – eliminate! Când se seamănă semințele de roșii Vremea se schimbă brusc. Alertă meteo de ploi, vânt puternic și ninsori în 22 de județe

    Ultimele știri

    Rezultate solide pentru Agricover în 2023 și peste 10.000 de fermieri în portofoliu O dronă militară a căzut în zona fermei Filipoiu din Insula Mare a Brăilei – primele imagini Au apărut, în piață, primele roșii românești. Prețul lor – dublu față de cel al cărnii