• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Sâmbătă, la Cultivat în România: Oportunitățile pe care micii producători din zona industriei de carne le au după reducerea TVA la alimente

    agrointeligenta.ro -

    Ediția din 2 mai a emisiunii ”Cultivat în România” va aborda o temă fierbinte în aceste zile, respectiv reducerea de TVA și impactul său asupra prețurilor la alimente.

    Alături de două voci importante din industria agroalimentară – Radu Timiș, președintele Asociației Române a Cărnii, și de Ilie Van, președintele Uniunii Naționale a Crescătorilor de Păsări din România, vom afla care sunt oportunitățile pe care această relaxare fiscală le deschide pentru micile afaceri din piață.

    Emisiunea ”Cultivat în România” se difuzează în fiecare sâmbătă, începând cu 11.10, pe România TV!

    Ediția din această săptămână a fost filmată la Adunarea Generală a Asociației Române a Cărnii


     


     


    Te-ar mai putea interesa

    Cum protejăm găinile de caniculă pentru a menține producția de ouă Ilie Ursu a dat startul celui de-al doilea ciclu de producție la tomate: ”Am vândut până acum 20 de tone” Ferma care recoltează grâul și rapița cu 200 de utilaje agricole

    Ultimele știri

    Numărul focarelor de variolă la oi și capre – în creștere. Toate sunt localizate în județul Teleorman România și Franța au cerut Comisiei Europene amânarea aplicării Acordului MERCOSUR Andrei Ciocoiu, Corteva: Rezistența la scuturarea silicvelor crește productivitatea rapiței pentru fermierii români