Locuri de muncă

Locuri de muncă în Danemarca. Se caută fermieri pentru ferme de vaci și porci

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Danezii caută fermieri care să lucreze la ferme de vaci și porci din țara lor, pentru care vor organiza interviuri la Oradea 5 și 7 august 2015 și la Iași între 26 august și 1 septembrie 2015.

Salariul minim lunar este de 1.500 euro brut (1.170 euro net) în primele 6 luni și 1.715 euro brut (1.290 euro net) în următoarele 6 luni. De asemenea, asigurare medicală Și concediu plătit sunt incluse. Perioada contractelor de muncă este de 12 luni cu posibilitate de prelungire pe perioadă nedeterminată. Locurile de muncă sunt cu normă întreagă – 160 de ore pe lună. Pot aplica: femei și bărbați cu vârsta între 21 și 34 de ani. Există și o condiție obligatorie, aceea de a avea cunoștințe medii de limbă engleză.

Cei care doresc să aplice pentru un loc de muncă la o fermă din Danemarca, trebuie să completeze un cv online, la această adresă: http://agrojobdk.com/en/job-information/cv-online/

Ulterior, cei selectați vor fi chemați la un interviu. Agrojob Denmark precizează că nu percepe nicio plată în avans! Pentru pachetul de servicii nu vei plăti înainte de a munci în Danemarca și de a încasa primele salarii! 

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!